با رشد و پیشرفت کشور و فرصت های بیشتر که در دسترس بودند، مهاجران از نواحی شرقی جهان، طعم ها، مزه ها و سنت های پخت غذا را به شکل های متفاوت وارد آمریکا کردند. انواع غذاهایی که آمریکایی ها می خورند، از لحاظ مذهب، محل زندگی، طبقه اقتصادی _ اجتماعی و زمینه فرهنگی متفاوت است. یکی از ویژگی های پخت مجله خبری غذای های ارگانیک غذاهای آمریکایی این است که راهبردهای مذهبی و اخلاقی را هم به طور کامل در استایل های جدید پخت غذا در نظر می گیرند. آمریکایی ها معمولاً از غذاهای خود اطلاع دارند و می دانند که ریشه در کجا دارند، چگونه درست شده اند و فرهنگ کمپانی هایی که چنین مواد غذایی را تولید می کنند را هم می شناسند.
همچنین لازم است بدانید پاستای کربونارا یکی از مشهورترین انواع پاستا است و اصالت این غذای روم کلاسیک هنوز در هاله ای از ابهام باقی مانده است. بسیاری از رستوران های زنجیره ای از جمله رستوران های معروف مک دونالد نیز همبرگر با دستورهای پخت مختلف به بازار عرضه می کنند. در واقع موساکا در یونان، درست شبیه به لازانیا در ایتالیا است. ترکیبات این غذا معمولا شامل گوشت چرخکرده نیز میشود. موساکا در کشورهای خاورمیانه، شام، یونان و کشورهای حوزه بالکان از محبوبیت بسیاری برخوردار است.
- همانطور که در بالا مطالعه کرده اید انواع غذاهای ایتالیایی را برایتان لیست کرده ایم.
- خورشت بادمجان که هم بعنوانغذای ایرانی با گوشت و هم با مرغ سرو می شود.
- میتوانید این سوپ را در هر وعدهی غذایی، حتی صبحانه هم میل کنید.
- از دیگر خوراکیهای خوشمزه ترکیه میتوانیم به مانتی، صدف سیاه، پیده، ایچلی کوفته و منمن اشاره کنیم.
- طرز تهیهی درست این خوراکی خوشمزه بسیار دشوار است؛ بنابراین پیشنهاد میکنیم حتما از شیرینیفروشیهای خوب فرانسه خرید کنید.
این غذا ترکیبی از برنج سفید ایرانی، زرشک و زعفران است که با کمی کره محلی، عطر و طعمی بینظیر پیدا میکند. زرشک پلو در کنار مرغ سرخشده یا گریلشده سرو میشود و ظاهری جذاب و اشتهاآور دارد. اگر می خواهید لیست کاملی از انواع غذاهای ایرانی و خارجی و همینطور نحوه درست کردن آن ها بدست آورید، به سایت یوتیوب که بهترین منابع آموزشی می باشد مراجعه کنید. گرم و آفتابی و دریای آبی؛ این یک تصویر رویایی از کشور مکزیک است. حالا به این تصویر رویایی غذاهایی را اضافه کنید که پایه اصلی آنها موادی مثل ذرت، لوبیا، گوجه فرنگی و فلفل چیلی است. قورمه سبزی هم یکی از بهترین غذاها در بین ایرانی ها است که محبوبیت زیادی داره و در کل جهان هم شناخته شده است.
اکنون کباب با تنوع زیادی در اغلب رستوران ها سرو می شود. پیتزا و پاستا از معروفترین غذاهای ایتالیایی هستند. اما غذاهای دیگری در رستورانهای این کشور سرو میشود که هواداران زیادی دارد. اگر به ایتالیا سفر میکنید، حتما زیتون سوخاری را امتحان کنید. این غذا برای اولین بار در یکی از شهرهای جنوبی ایتالیا بهنام آسکولی پیکنو تهیه شد و سپس به شهرهای شمالی ایتالیا راه پیدا کرد.
برای تزئین این سوپ از سبزیجات معطری مانند گشنیز، ریحان یا نعنا و جوانه گندم، پیاز، و برشی از لیمو استفاده می نمایند. معمولا برای افزودن طعم به این سوپ هویج، پیازچه، سیر تازه، مارچوبه، قارچ، نمک و فلفل تند را به آن اضافه می کنند. از ویژگی های سوپ نودل فو، عطر و طعم سرشار از ادویه آن است. اگر مجبور بودید در ادامه زندگی خود تنها غذاهای یک کشور را بخورید بدون شک انتخاب غذاهای مکزیکی بهترین و هوشمندانه ترین تصمیم می بود.
این غذا را با مرغ و همچنین سبزیجات سرخشده با آرد سوخاری نیز میتوان درست کرد. کتلتهای گوشت سرخشده ترد و برشته با سس کاری غلیظ با طعم نسبتا شیرین اما تند در کنار برنج نرمی که با سس کاری سرو میشود، واقعا لذیذ و دلچسب هستند. یکی دیگر از غذاهای جذاب ایتالیایی پیتزا سبزیجات است. این پیتزا انتخاب مناسبی برای کسانی است که رژیم گیاه خواری دارند و علاقه چندانی به مصرف گوشت ندارند.
طرز تهیه خورشت اناربیج گیلانی با گوشت قلقلی
کیمچی نوعی چاشنی محبوب در کشور کره و مشابه ترشی است که از ترکیب طعم سبزیجات تخمیر شده مختلف و ادویههای متنوع به دست میآید. کیمچی جیگه یا خوراک کیمچی، غذایی ساده است که میتوان آن را با مواد اولیه تازه یا باقیمانده کیمچی در یخچال، درست کرد. این غذا از پیاز، سیر، پیازچه، رب فلفل قرمز و پروتئین دلخواهتان تهیه میشود. پائیا یکی از لذیذترین غذاهای ملی اسپانیا است که در فارسی به اشتباه با نام «پائلا» خوانده میشود. ماده اصلی تشکیلدهنده این غذا، برنج است و تنوع زیادی دارد.
۴۷. کروسان؛ نان خوشطعم و محبوب فرانسوی
مواد تشکیل دهنده پاستا فتوچینی آلفردو عبارتند از خامه، کره، آرد ذرت، پنیر پارمزان، جوز هندی تازه، ماکارونی فتوچینی، پیاز و جعفری. برای مطالعه دیگر پاستاها کافیست آموزش پاستا در آموزش رایگان آشپزی را جستجو نمایید. آموزش فینگر فود بیش از 30 نوع فینگرفود هم خواندنی است. سه نوع رسمی از پیتزا ناپلی وجود دارد که معروف ترین آنها پیتزا مارگاریتا می باشد. این پیتزا برای اولین بار توسط پینزا پز معروف، رافائل اسپوزینو، و برای ملکه مارگاریتا تهیه شد.
رستوران پروفسور
در این بخش آموزش انواع غذاهای ایتالیایی اعم از انواع دسر – سالاد – پاستا – بستنی – شیرینی و … را برایتان قرار داده ایم. یکی دیگر از مواردی که نه تنها در ایران بلکه در جهان نیز شناخته شده و محبوب است، آدامس طبیعی می باشد. اما به دلیل ارزش غذایی و خوراکی بودن میتوان آن را جزو غذاهای معروف به شمار آورد.