زرشک پلو مانند کباب کوبیده، جوجه کباب و … به عنوان یک غذای مجلسی برای پذیرایی در مراسم های مهم و مجالس استفاده می شود. همانگونه که پیتزا و پاستا هرکسی را به یاد کشور ایتالیا می اندازد. این محبوبیت سبب شده که سوشی جز چهارمین غذای برتر جهان قرار بگیرد.
غذای خشک سگ فلیسیا مدل Starter Care Puppy Small Mini Lamb
این غذا بهصورت لقمههای نان پاراتای با ترکیبات مختلف، سرو میشود. همچنین این غذا را میتوان با سسهای خوشطعم هندی سرو نمود. برای تهیه این غذای لذیذ میتوان از انواع گوشت، پیاز، فلفل برشته، سسهای متنوع و ادویه نیز استفاده کرد. غذای سنتی یونان که با بادمجان، پیاز و گوشت با سس بیشامل (سس سفید داراى شیر و آرد و خامه) سرو میشه. اگر مجبور بودید در ادامه زندگی خود تنها غذاهای یک کشور را بخورید بدون شک انتخاب غذاهای مکزیکی بهترین و هوشمندانه ترین تصمیم می بود.
طرز تهیه موساکا یونانی
ماتسو نان ورنیامدهای است که یهودیان در حین فرار از مصر باستان میخوردند. مواد اولیه این سوپ نان ماتسو یا فطیر، تخممرغ، آب، مرغ، سبزیجات و چربی هایی مانند مارگارین یا چربی مرغ است. این غذا برای عید پسح در میان یهودیان پخته میشود.
پس ابتدا سوسیسها را بهشکل دلخواه برش بزنید و در تابه سرخکنید. تا زمان سرخشدن سوسیسها گوجه و قارچ را هم بهاندازه موردنظرتان برش بزنید. مجله خبری غذای های ارگانیک قارچها را درون یک تابه جدید بریزید و با حرارت زیاد تفت دهید، میتوانید برای سیاهنشدن آنها کمی آبلیمو هم به قارچها اضافه کنید.
قارچ ها را به سیخ بکشید یا لای توری سیمی قرار داده و روی آتش زغال، کباب کنید. بادمجان سرخ شده را به تابه اضافه کنید و با مواد مخلوط نمایید. پیاز را خلالی خرد کرده و در تابه تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس سیر رنده شده را اضافه کرده 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
برای تهیه لوبیا پلو، لوبیا سبز خرد شده را با گوشت و پیاز و رب گوجه فرنگی و و ادویه جات مختلف ترکیب می کنند و روی حرارت ملایم قرار می دهند تا دم بکشد و آماده بشود. است که سرو کردنش رسم و رسوم خاصی هم دارد.لوبیا پلو را معمولا همراه با ته دیگ نان یا سیب زمینی، سالاد شیرازی، سبزی خوردن و ماست می خورند که ترکیبی بسیار خوشمزه می شود. یکی دیگر از غذاهای ایرانی که بسیار محبوب و پرطرفدار است خورش قیمه است.
پنیر پیتزا را روی خوراک قارچ ریخته و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا بپزد و پنیر کاملا ذوب شود. قارچ ها را شسته آبکش کنید و به صورت درسته با کمی روغن مایع در تابه سرخ نمایید تا آبش کشیده شود و سپس کنار بگذارید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و بادمجان را به همراه کمی روغن سرخ کرده کناری بگذارید. آب مرغ یا گوشت را به آرامی به مواد اضافه کرده و مدام هم بزنید که آرد گلوله نشود.
- از ترکیب نودل، کمی روغن زیتون، مجله خبری غذا مقداری سیر، شاید یک تکه گوجه فرنگی و یک برش گوشت گوساله یک غذایی اشرافی خواهید داشت که پختن و خوردن آن نیز بسیار ساده است.
- طعم عالی و متفاوت خورش فسنجان نیز یکی دیگر از انواع محبوب غذاهای ایرانی می باشد.
- بعد از پخت، قابلمه را از روی حرارت برداشته خامه را با سوپ مخلوط نموده و با جعفری تزئین کنید.
- اما معروف ترینش پائِلا دریاییه که از میگو، صدف و ماهیهای مختلف درست میشه و طعم و عطر بی نظیری دارده.