عطر و طعم وسوسهکننده سوپ پیاز فرانسوی، از ترکیب پیازهای کاراملی شده، برش نان فرانسوی و پنیر برشتهشده روی آن حاصل میشود. مرغ جرک، ترکیبی از طعم و مزههای جامائیکایی را در خود دارد. این مرغ گریل تند جامائیکایی، مجله خبری غذای های ارگانیک توسط سیر، دارچین، جوز هندی، فلفل فرنگی و آویشن مزهدار شده و معمولا روی چوب یا زغال، کباب و پخته میشود. خوردن این جوجه کباب کارائیبی، به افرادی که به طعمهای تند عادت ندارند، اصلا توصیه نمیشود.
انواع غذا با مرغ و برنج
در تیرامیسوی اصیل ایتالیایی از بیسکویت لیدی فینگر، قهوه فرانسه و پنیر ماسکارپونه استفاده می شود. با این همه افزودن کاکائو یا استفاده از بیسکویت های مختلف و حتی کیک اسفنجی بعنوان پایه تیرامیسو مرسوم است. کافه رستوران انگرام بیتشر متریالش ارمنی و درجه یک هستش تیم گرداننده ی کافه ارامنه و پزشکان هستند یه جورایی میشه گفت پاتوق بچه های علوم پزشکی و ارمنی و…
- یک پاستای بسیار معروف در جهان که در عین حال یکی از قدیمی ترین دستور پخت ها را نیز دارا می باشد.
- بنا به رسوم ایرانی انار پلو معمولا واسه شام شب یلدا تهیه میشه، و با ظاهر زیبا و رنگی خودش به تنهایی میتونه سفره رو تزیین کنه.
- باید ساعتها بپزد تا همه طعمهای آن به خوبی باهم ترکیب شود.
- برای مطالعه غذاهای ملل بیشتر می توانید از طرز تهیه انواع غذاهای ملل استفاده کنید.
- چند دهه است که به عنوان یک غذای فریز شده خانگی هم از آن استفاده می کنند.
در نسخه شیرین فرنچ تست، قبل از سرخ کردن نان تست آغشته به تخممرغ، به آن شیر، شکر، وانیل و دارچین اضافه میکنند و در نهایت روی آن، خاک قند، کره، تکههای میوه و شربت میریزند. نسخه شور تست فرانسوی با نمک و فلفل طبخ میشود و روی آن، سس کچاپ یا مایونز میریزند. تست فرانسوی یا فرنچ تست، در نقاط مختلف دنیا با دستورالعملهای گوناگونی طبخ میشود. این صبحانه بینالمللی از نان تست آغشته به شیر، تخممرغ یا حتی آب پرتقال یا گلاب تشکیل میشود و با عنوانهای مختلفی مثل نان تخممرغی، تست آلمانی و…
اگر چه همه از محصولات بی کیفیت و ارزان چینی می نالند اما چینی ها در مورد غذا رویه متفاوتی در پیش گرفته اند. سبک آشپزی در چین در هر منطقه ای چنان متنوع و متفاوت است که انگار وارد کشور دیگری شده اید. از غذاهای خوشمزه چین می توان به گوشت گوساله شیرین و ترش، دیم سوم، اردک سرخ شده که به سبکی خاص چینی ها آماده می شود، ژیائو لونگ بائو که نوعی سوپ خوشمزه است و سوپ بال کوسه اشاره کرد. ترکیبات این شیرینی خوشمزه شامل شکر یا عسل، بادام آسیابشده و گاهی روغن یا عصاره بادام و گلاب است. به دلیل طعم شیرین از مارزیپان غالبا بهعنوان دسر بعد از غذا یا در پذیرایی ها استفاده می کنند.
طرز تهیه ساندویچ گوشت
این غذای ایتالیایی شاید چندان مشهور نباشد، اما هنگام سفر به سواحل آمالفی ایتالیا حتماً باید آن را تجربه کنید. این محله به خاطر لیموهای بزرگ و آبدارش مشهور است و سرآشپزهای آمالفی از این لیموها در غذاهای محلی خود استفاده می کنند. طعم لیمو و میگو تازه باعث میشود که ریزیتو اسکامپی غذایی عالی برای روزهای گرم تابستان باشد. پیتزا ناپلی در بین قرن های ۱۸ و ۱۹ میلادی پدید آمده است. این پیتزا در اصل یک خمیر نازک به همراه گوجه فرنگی، پنیر موزارلا و روغن زیتون بکر می باشد.
برای تهیه ی این غذا ابتدا گوشت را خوب در آب انگور می پزند و نهایتا موادی چون سبزی های فصلی، گوجه فرنگی، هویج، کرفس و پیاز به آن اضافه می کنند. راویولی یکی از قدیمی ترین غذاهای ایتالیایی است و قدمت پخت آن به دوران امپراتوری رومی ها و زمان بازگشت مارکوپولو از چین باز می گردد. این غذا، پاستایی به شکل بالشتک های کوچک است که داخل آن ها را با مواد مختلف پر می کنند. راویولی اسفناج پرطرفدارترین نوع آن است و به گیاهخواران توصیه می شود. بورک یکی از غذاهای خیابانی لذیذ، خوشمزه و مدرن است.
همه ما ایرانیان برای پایداری این آیین ها در طی سال های اخیر مجالس فراوان به پا کرده ایم. امروزه حدود ۳۷۰۰۰ جلاتو فروشی در سرتاسر ایتالیا وجود دارد، اما برخی از بهترین آن ها در رم، فلورانس و بولونیا یافت می شوند. امروزه اعتقاد بر این است که می توان از گوشت گوسفند یا خوک در این غذا استفاده کرد؛ اما اگر در جستجوی خوراکی اصیل هستید حتما مغز ران گوساله را نوش جان کنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و بادمجان را به همراه کمی روغن سرخ کرده کناری بگذارید. قارچ های صدفی را بعد از این که شستید و آبکش کردید در کره یا روغن بگردانید و رویشان نمک و فلفل زده و نیم ساعت صبر کنید تا مزه دار شوند. جلاتو واقعی روزانه تولید می شود و بر خلاف بستنی معمولی، حاوی چربی کمتر، هوای کمتر و طعم بسیار طبیعی تری می باشد.