طرز تهیه 23 غذای گیلانی برنجی و نونی با فیلم آموزش تهیه مجله کوروش-غذای های ارگانیک

عطر و بوی خوش غذاهای محلی گیلان از یک سو و رنگ و لعاب آنها از سوی دیگر باعث شده تا علاقمندان به غذاهای محلی نتوانند از کنار آنها بی تفاوت بگذرند. در ادامه می خواهیم تا لیست غذاهای شمالی و گیلانی را به شما مجله خبری غذای های ارگانیک نشان داده و به معرفی هر یک از آنها بپردازیم. این غذا شبیه به لازانیای خودمان است به همین دلیل با ذائقه ایرانیان بسیار جور بوده و ایرانی‌هایی که به این کشور سفر می‌کنند، حتماً این غذا را سرو خواهند کرد.

لیست غذاهای شمالی با ماهی

به شما تضمین می‌دهیم که خوردن کباب در یک رستوران تخصصی کباب، حال متفاوتی داشته و شما را مشتری همیشگی این رستوران خواهد کرد. اما خبر خوب این است که بسیاری این رستوران‌ها امکان سفارش آنلاین هم دارند که کار شما را برای روزهایی که بی‌حوصله‌اید اما هوس غذاهای محلی شمالی کرده‌اید راحت می‌کند. برای سفارش آنلاین غذا از این رستوران ها تنها کافی است وارد صفحه‌ی سفارش این رستوران‌ها در سایت اسنپ فود شوید و غذای موردعلاقه خود را سفارش دهید. از غذا که بگذریم، نوبت به بخش دسر و نوشیدنی است بخصوص اگر عاشق قلیان هم هستید یک سرویس چای و قلیان شیک و دوست داشتنی در کنارش. اول از همه این موضوع را بگوییم که بخش کافی شاپ به صورت مجزا است و شما هرموقع که به کافه رستوران دهکده مراجعه کنید می توانید از منو و بخش کافی شاپ استفاده کنید. نوشیدنی های گرم شامل دمنوش، چای و کلی نوشیدنی که پایه آن ها قهوه است.

بهترین رستوران های تهران با فضای بازی کودکان را بشناسید

سپس زردچوبه را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا بوی زردچوبه دربیاید. گردوی آسیاب شده را نیز در تابه بریزید و برای یک دقیقه تفت دهید. در ادامه یک پیمانه جعفری و نعنای ساطوری خرد شده را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید. در مرحله آخر، آبغوره، انار ترش تازه و فریز شده، نمک و فلفل را به خورش بیفزایید و درب تابه را ببندید تا بادمجان‌ها با آب گوجه‌فرنگی و انار مغز پخت شوند و خورش جا بیفتد.

  • اگر روزی تصمیم گرفتید بین رستوران های خوب تنکابن تجربه رستوران سه کاج را داشته باشید، در این رستوران فقط غذای ایرانی و محلی را می توانید سفارش دهید.
  • این غذا به طور سنتی بر روی آتش و با ذغال درست می‌شود، اما با توجه به شرایط زندگی امروزی اغلب بانوان شمالی ماهی را پس از آماده کردن در فر قرار می‌دهند تا گریل شود.
  • زمانی که وارد جاده اصلی شدید، بعد از 1.5 کیلومتری به شهرک فرهنگیان می رسید.
  • آنتالیا بریم یا استانبول؟ مقایسه کامل تورها، هزینه‌ها، جاهای دیدنی و…
مالابیج ماهی سفید شکم پری است که از ترکیب رب انار، سبزیجات، گردو پر می‌شود. اگر به طعم‌های ترش علاقه دارید در سفر به گیلان حتما این غذا در لیست‌تان قرار دهید. این غذای خوشمزه گیلانی از تخم مرغ، سیر، خالواش، اسفناج و انواع سبزی‌ها مثل گشنیز، جعفری، نعنا و شوید پخته می‌شود.

در غذاهای شمالی معمولا گردو، رب انار، سبزی های معطر، بادمجان و سیر بیشترین استفاده را دارد. لازم به ذکر است؛ غذاهای این بخش از ایران به طور معمول در میان بومیان شهرهای مختلف شمالی شناخته شده است یا اینکه ممکن است با اندکی تفاوت پخت شود. خورشت آلو یا مرغ و آلوی مازندرانی نام یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران بوده که اگر یک بار آن را میل کنید، به هیچ عنوان طعم فوق‌العاده آن را از یاد نخواهید بود.

کافه بهارک؛ محیطی دنج با طراحی خلاقانه بهاری

ماهی باید به صورت جداگانه سرخ شود و سپس به خورش شما اضافه گردد. رب اناری که استفاده می‌کنید باید ترش باشد تا طعم قلیه ماهی بهتر شود. همچنین ماهی بعد از سرخ شدن بیشتر از ۵ دقیقه نباید در خورش قرار بگیرد زیرا به سرعت له خواهد شد. در لیست غذاهای شمالی با دستور، سیر قلیه با سرخ کردن برگ سیر و خیساندن لپه آماده می شود. لپه باید بعد از خیس خوردن کمی نیم پز شود تا بوی نامطبوع آن از بین برود.