طرز تهیه 23 غذای گیلانی برنجی و نونی با فیلم آموزش تهیه مجله کوروش-غذای های ارگانیک

سیرابیج از تفت دادن برگ سیر تازه محلی به اضافه تخم مرغ و ادویه های پرکاربرد غذا حاصل می گردد. ترش شامی را می توان شامل ترکیباتی مثل سس غلیظ و خوشمزه به اضافه گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، رب گوجه، رب انار، آرد نخودچی، سبزیجات معطر، آبغوره و پیاز دانست. آخرین غذای شمالی با بادمجان که می‌خواهیم به شما معرفی کنیم بادمجان ورقه است. برای تهیه این غذای ابتدا بادمجان پوست کنده و به صورت ورقه یا حلقه‌ای خرد کنیم و روی آن نمک بپاشید.

– لیست غذاهای شمالی؛ قلیه ماهی شمالی

در بخش غذای ایرانی منوی رستوران، پیش غذا هایی مانند سیر ترشی، زیتون پرورده، چند مدل ماست ساده، موسیر و بوران و میرزا قاسمی به چشم می خورد. غذا های ایرانی هم یا با برنج هستند یا به صورت خوراک با دورچین کامل سرو می شوند. شاید با شنیدن اسم این غذای گیلانی فکر کنید با نوعی کباب روبرو هستید.

برای دسترسی به این کافه رستوران از شهر تنکابن از آنجایی که دسترسی به جاده اصلی کمی سخت است و می باییست وارد بلوار شیرودی شوید، بلوار شیرودی را تا انتها ادامه می دهید تا وارد بلوار کریم آباد شده و سپس به جاده اصلی برسید. زمانی که وارد جاده اصلی شدید، بعد از 1.5 کیلومتری به شهرک فرهنگیان می رسید. قبل از شهرک، هایپر سنتر خزر و در مجاورتش، کافه رستوران ماسا را در سمت راست جاده مشاهده خواهید کرد.

بهترین رستوران های مناسب جمع های دوستانه در تهران اینجا هستند!

اگر می‌خواهید یکی از شکم‌پرهای مازندرانی را امتحان کنید ولی طعم گوشت اردک را دوست ندارید یا ماهی و غذاهای دریایی را نمی‌پسندید می‌توانید مرغ شکم‌پر را امتحان کنید. این غذا با استفاده از مرغ، سبزی شامل جعفری، گشنیز، نعنا و ترخون، مغز گردوی چرخ‌شده، آلو و قیسی، پیاز سرخ‌شده، زعفران، زرشک، شکر، آب لیمو یا آب نارنج و نمک و فلفل تهیه می‌شود. غذاهای محلی مازندران در نوع خود بی‌نظیرند و تعریف از آن‌ها تمامی ندارد. اسفناج مرجی که یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران به شمار می‌رود، علاوه بر داشتن طعم بی‌نظیر، خاصیت درمانی هم دارد. اسفناج، عدس، سیر و انار ترش جزء مواد اصلی تشکیل‌دهنده اسفناج مرجی هستند که ترکیب آن‌ها با هم یک طعم لذیذ را در اختیار شما قرار خواهد داد. این غذا به دلیل داشتن اسفناج و عدس، سرشار از آهن بوده و مصرف آن برای کسانی که دچار فقر آهن هستند، بسیار مفید هستند.

علاوه بر این، شمالی‌ها از سیر به عنوان یکی از اصلی‌ترین طعم‌دهنده‌های غذا استفاده می‌کنند که مزه‌ای خاص به غذا داده و طرفداران بسیاری نیز دارد. در یک جمله باید بگوییم، محال است به شمال سفر کنید اما از غذاهای متنوع و رنگارنگ آن نچشید و لذت نبرید. ادامه مطلب را دنبال نمایید تا با بهترین غذاهای شمال ایران آشنا شوید.

یک غذای مقوی که از تخم یا خاویار ماهی سفید به همراه سیب‌زمینی، پیاز، سیر، تخم‌مرغ و سبزی معطر درست می‌شود. غذاهای گیلکی یکی از پرطرف‌دارترین و متنوع‌ترین غذاهایی هستند که در اقوام ایرانی وجود دارند؛ به همین دلیل طرف‌داران این غذاها هم کم نیستند. برای هر بار خوردن غذای گیلکی دیگر نیازی نیست که مسافت زیادی را طی کنید تا به شهرهای این استان برسید. فقط کافی است که به نزدیک‌ترین رستوران گیلکی که معرفی کردیم مراجعه کنید و حال و هوای گیلان را برای خود زنده کنید. به استان مازندران رفتیم و با خوشمزه های این دیار به سفرمان رنگ و طعم دیگری دادیم.

وقتی به جوش آمد زیر آن را کم کرده و بگذارید تا 1 ساعت کم کم بجوشد و به روغن بیافتد. سر و دم ماهی کولی را بگیرید، شکم آن را خالی و ماهی را بشویید. اگر بتوانید پوست ماهی را جدا کنید، خورش غورابیج شما طعم بهتری خواهد داشت. ماهی را با نمک و فلفل مزه‌دار کنیدو در کمی روغن توی تابه روی حرارت گذاشته و سرخ کنید. سپس آب غوره، مخلوط گردو و ماهی‌های سرخ ‌شده را به آنها اضافه کنید. شعله را کم کنید تا خورشت غورابیج به آرامی بپزد و خورش به روغن بیافتد.

در گیلانه شما با منویی شامل غذاهای دریایی مثل ماهی سوف و قزال آلا، انواع کباب مثل کباب ترش جوجه ترش و جوجه معمولی، انواع خورشت شمالی مثل فسنجان و مرغ ترش و منو پر و پیمانی از پیش غذا شامل زیتون‌های طعم دار متفاوت رو‌به‌رو می‌شوید. مالابیج یا همان ماهی شکم‌پر، یک غذای بسیار خوشمزه شمالی است که از ماهی سفید دریای خزر و سبزیجات محلی خوش‌عطر این منطقه استفاده می‌شود. برای درست کردن این غذا ماهی سفید را مجله خبری غذای های ارگانیک تمیز کرده و شکم آن را با ترکیبی از سبزیجات معطر، رب انار، مغز گردو و ادویه‌جات پر می‌کنند. این غذا به طور سنتی بر روی آتش و با ذغال درست می‌شود، اما با توجه به شرایط زندگی امروزی اغلب بانوان شمالی ماهی را پس از آماده کردن در فر قرار می‌دهند تا گریل شود. مالابیج از جمله غذاهای شمال ایران است که حتما باید آن را امتحان کنید. در لیست غذاهای شمالی با ماهی مالابیج که نوعی غذا با سبزی معطر است قرار دارد.

  • سیر واویج، یک غذای خوش‌عطر و طعم گیلانی است که از برگ سیر تهیه می‌شود.
  • در کنار غذا ها هم دو مدل ماست کوزه ای و چکیده، زیتون پرورده، سیر ترشی و بشقاب گیلانی شامل اشپل، مغزو گردو و کل باقلا هم می توانید سفارش دهید و لذت ببرید.
  • ۲ عدد پیاز را رنده کنید و با مقداری کمی روغن داخل گمج تفت دهید.
  • همچنین اگر برخی سبزی های محلی شمالی را در دسترس نداشته باشید می توانید از نعناع و ریحان استفاده کنید.
  • شمالی‌ها گوشت چرخ‌کرده را با سبزیجات معطر ترکیب می‌کنند و به همراه گوجه فرنگی و روغن می‌پزند.
در نظر داشته باشید رستوران تهران تنکابن دو طبقه دارد و با اینکه در هر دو طبقه جا برای نشستن وجود دارد اما پیشنهاد می کنیم به طبقه بالا مراجعه کنید تا از رفت آمدها به دور باشید. کافه رستوران ایتالیایی رناتو همانند یک رستوران ایتالیایی، محیطی با دکوراسیون ساده و در عین حال لوکس و شکیل دارد. میز و صندلی های مدرن، نورپردازی همانند یک رستوران ایتالیایی و تزئینات شکیل جلوه خوبی را به محیط داخلی رستوران داده است. در کنار محیط داخلی، در صورت تمایل می توانید در محیط روباز رستوران که در مقابل رستوران قرار دارد هم بنشینید. کافه رستوران ایتالیایی رناتو دو منو دارد که یکی به انواع غذاها و پیش غذاها اختصاص داده شده و دیگری، انواع نوشیدنی های سرد و گرم را شامل می شود. اگر در میان بهترین رستوران های تنکابن تصمیم دارید به رستوران ستاره سو مراجعه کنید، کافیست در بخش ساحلی مرکز شهر به سمت خیابان میرزای شیرازی بروید.

معرفی 20 غذای محلی ترکیه – بخش اول