عدس پلو که می تواند درلیست غذاهای مجلسی ایرانیقرار بگیرد. همانطور که در زبان انگلیسی از کلمات مختلف کل دنیا استفاده می شود؛ در غذاهای آمریکایی هم از طعم های مختلف کل دنیا استفاده می کنند. افراد از کل بخش های جهان به آمریکا مهاجرت کرده اند. فرهنگ، لباس، زبان و غذاهای مختلف را به آمریکا آورده اند. در اوایل دوران پیدایش آمریکا، روش پخت غذاهای آمریکایی تحت تأثیر اروپایی ها و آمریکایی های بومی بود. کم کم با گسترش فرهنگ ها در آمریکا، سبک پخت غذا به روش مکزیکی و اسپانیایی به فرهنگ معرفی شد.
عشق بازی این منطقه با سالاد به قرن چهاردهم بر می گردد، اما قبل از کشف جهان جدید و معرفی گوجه فرنگی در اروپا، دستور اولیه پخت آن بر اساس نان بیات و پیاز بود. استیک فیورنتینا یا فلورانس در حقیقت یک تکه بزرگ از گوشت گاو است که با روش خاصی پخته می شود. پخت این خوراک لذیذ تنها 5 تا 7 دقیقه طول می کشد و داخل غذا کاملا خام است. فیورنتینا را آنقدر خوب مزه دار می کنند که خامی آن آزاردهنده نخواهد بود. بعضی از آشپزان در این غذا از سس پنیر هم بهره می برند و در زمان سرو، آن را روی خمیر و سایر مواد می ریزند؛ حتی دیده شده که داخل نوکی گوشت هم ریخته شود. ماسامان کاری رتبه یک برترین غذای جهان و تایلند است.
لچون (Lechon) از غذاهای فوق العاده خوشمزه در فیلیپین
قابلی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب افغانستان با طعم شیرین است. جالب اینکه این غذا در استان خراسان ایران نیز رایج است. قورمه سبزی که جزءغذاهای اصیل ایرانیو همینطور بهترین وپرطرفدارترین غذاهای ایرانیمحسوب می شود. چلو کباب تابه ای با سماق که درلیست غذاهای ایرانی برای مهمانیقرار میگیرد.
ایتالیایی ها عاشق غذا هستند و توانسته اند بسیاری از غذاهای پرطرفدار در جهان را به نام خود ثبت کنند. از دیگر غذاهای معروف و محبوب کشورهای مختلف همچنین میتوان به پای گوشت استرالیا. اشترودل سیب وین ، پودیم برزیل، نان پنیر فنلاند(Leipäjuusto)، اسپاناکوپیتا یونان. گولاش مجارستان، سوپ تام یام تایلند، ماسالا دوسا هند.
لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان آذربایجان غربی
بنابراین غذایی که می خوریم، پرورش می دهیم، می پزیم و از آن لذت می بریم، تغییر پیدا کرده است. در فرهنگ امروزی غذای آمریکایی، وعده های غذایی اغلب برای نمایش فعالیت اجتماعی به اشتراک گذاری شده با دوستان و اعضای خانواده محسوب می شوند. آمریکا هم تاریخچه بسیار کهنی از استقبال از مهاجران در سراسر جهان دارد و غذاهای آن شامل مواد مختلف است که هر کدام بازتاب دهنده تعطیلات مجله خبری غذای های ارگانیک و فضای فرهنگ مربوط به غذا می باشد. این غذاها ممکن است اصالتا آمریکایی نباشند اما قطعاً اکنون بخش مهمی از آمریکا هستند. آیا شما هم جز افرادی هستید که عاشق پیتزا هستند و از خوردن این فست فود خوشمزه لذت میبرند؟احساس خوب خوردن پیتزا چیزی فراترازظاهر شماست. این حس در ذهن شما تاثیر می گذارد و حال خوبی به شما میدهد.تقریبا در همه فست فود ها پیتزا پرطرفدارترین غذاست.
راکلت سوئیس، ماهی باراموندی استرالیا، رولادن آلمان و… اشاره نمود. در سیستانوبلوچستان نیز نوع دیگری از این غذا به نام کباب بنگالی را داریم. این غذا از زمان ناصرالدین شاه قاجار و به دستور شخص شاه وارد ایران شد. پس از ورود به ایران کباب دستخوش تغییر و تحولاتی شد.
- همچنین یک دسر ترکیبی محسوب می شود که این روز ها به آن شکر هم اضافه می کنند.
- پلو پاکستانی که هویج و نخودفرنگی و گل کلم جز مواد اصلی این غذا محسوب می شود.
- شما میتوانید با رعایت چند نکته ساده این غذا را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
این غذا با طعمی آتشین و پر ادویه، بسیار لذیذ و هوسبرانگیز است و مردم مالزی معمولا آن را در وعده صبحانه و برای شروع روز صرف میکنند. برخی از افراد برای لذیذتر کردن این سوپ ، سس قرمز بسیار تندی به نام سامبال یا آب پرتقال به آن اضافه میکنند. مواد تشکیل دهنده این پاستا عبارتند از ماکارونی کانلونی، روغن زیتون، پیاز، سیر، رزماری، تکه های فلفل قرمز، فلفل سیاه، گوجه فرنگی، نخود سبز، کاهو و پنیر رومانو. خارج از لیگوریا، فوکوچیا اغلب با گیاهان و همچنین سیر، گوجه فرنگی و ریحان همراه می شود.