رستوران گردان برج سفید ، در خیابان پاسداران روبه روی بوستان ششم واقع شده است. این رستوران ، که در طبقه پانزدهم برج قرار دارد، با انواع غذاهای دریایی، فرانسوی و ایتالیایی پذیرای ذائقه و سلیقه شما خواهد بود. ستاره این سالاد گرم بادمجان می باشد اما سس خوشمزه و ترش آن است که طعم این غذای گیاهی را فوق العاده می کند. ترکیبات این غذا معمولا شامل پیاز، کرفس، سس و هر گیاه دیگری که در آشپزخانه پیدا می شود، می باشد.
- نواحی جنوب شرقی به دلیل غذاهای آمریکایی و مکزیکی معروف است و در نواحی شمال غرب می توانید در مورد غذاهای تازه دریایی رد پایی را پیدا کنید.
- پدتای در واقع یک غذای گیاهی است که سس ماهی و میگو به آن اضافه شده است.
- همچنین از دوستان جدید آمریکایی خود در مورد وعده های غذایی با سن های متفاوت سوال کنید و غذاهایی را از کشور خودتان با آن ها به اشتراک بگذارید.
- مواد تشکیلدهنده این صبحانه لذیذ و لاکچری، آووکادو، تخممرغ، پاپریکا، کالباس، نان سوخاری و سیر سرخشده است.
- اگر به ایتالیا سفر میکنید، حتما زیتون سوخاری را امتحان کنید.
این پیتزا با طعمی فوق العاده در سراسر دنیا طرفدار دارد. مواد تشکیل دهنده این پیتزا شامل خمیر پیتزا، روغن زیتون، سینه مرغ، سوسیس، پیاز، قارچ، سیر، آرد ذرت، پنیر پیتزا، فلفل دلمه، فلفل قرمز، آویشن و سبزی جعفری می باشد. پیتزا ناپولی یا پیتزا ناپل یکی از پیتزا های معروف و مشهور ایتالیاست. این پاستا اولین بار در دهه 1920 در یک رستوران در شهر رم سرو شده است. این غذا در واقع بادمجان پخته شده با گوجه و پنیر است، پس انتخابی عالی برای گیاه خواران خواهد بود. پارمیگینا ملانزین در اصل برای مناطق جنوبی ایتالیا است، ولی امروزه آن را در تمامی نقاط این کشور میتوانید تهیه کنید.
زیتون سوخاری انواع مختلفی دارد و میتوان آن را با پروشوتو یا گوشت گاو سفارش داد. یک پاستای بسیار معروف در جهان که در عین حال یکی از قدیمی ترین دستور پخت ها را نیز دارا می باشد. غذای سنتی از بولونیا که مجله خبری غذای های ارگانیک با ریختن گوشت و سس و پنیر بین لایه های متناوب پاستا حاصل می شود. نوعی دیگر از لازانیای ناپلیایی وجود دارد که از سوسیس، پنیر ریکوتا و گوشت قلقلی تشکیل شده واز پنیر موزارلا به جای سس استفاده می شود.
کیمچی چاشنی محبوب کشور کره و دارای طعمی مشابه ترشی است. کیمچی از ترکیب طعم سبزیجات تخمیر شده مختلف و ادویههای متنوع تهیه می شود. اما نباید کیمچی را با خوراک کیمچی در این دستور پخت، اشتباه بگیرید. میتوان این غذا را با مواد اولیه تازه یا باقیمانده کیمچی در یخچال، درست کرد. این غذا از پیاز، سیر، پیازچه، رب فلفل قرمز و پروتئین تهیه میشود. بیبیمباپ در زبان کره جنوبی بهمعنای مخلوط برنج است.
لیست غذاهای پرطرفدار ایرانی
در این مقاله با پرطرفدارترین غذاهای دنیا آشنا شدید؛ غذاها بهنوعی سفیر فرهنگ شهرها و کشورهای مختلف هستند و بخشی از هویت ملی و قومی افراد را تشکیل میدهند. معمولاً برای توصیف هر مکانی، از خوراکیهای محبوب و پرطرفدارش هم استفاده میکنیم. سازمان فائو یا سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد، ۱۶ اکتبر (برابر با ۲۴ مهرماه) را روز جهانی غذا نامگذاری کرده است. غذا، تنها یکی از نیازهای اولیه انسانی نیست؛ بلکه علاوهبر نقش مهم در سلامتی جسمی و حتی روحی، یکی از جذابترین و پرطرفدارترین تفریحها بهشمار میرود. جرج برنارد شاو میگوید عشقی خالصانهتر از عشق به غذا وجود ندارد.
تالیاتل بهنوعی خمیر پاستا گفته میشود که صافو مشابه فتوچینی است. سس راگو نیز تفاوتهایی با سس شناختهشده بلونز دارد که در این دستور پخت، به آن پرداختهایم و با پخت آن میتوانید طعم اصیل این غذا را بچشید. کاری کاتسو، وعدهای مقوی است و از کتلتهای گوشت مزهدارشده در سس کاری تشکیل میشود و آن را با برنج پخته و کلم خردشده سرو میکنند.
طرز تهیه سوشی (ژاپن)
پودیم شباهت زیادی به فلن (دسر خوشمزهای که شبیه کرم کارامل و کسترد است) دارد؛ اما پودیم برزیلیها، کمی نرمتر است. این دسر خوشمزه را میتوان در هر رستوران، کافه و خانهای در برزیل پیدا کرد. برای دریافت رایگان کتاب “غذاهای چربی سوز و غذاهای چربی ساز” در تلگرام، شماره موبایل خود را وارد نمایید. 1395© کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت کارآفرینان غذای سلامت می باشد و هرگونه کپی از آن شرعا حرام بوده و پیگرد قانونی دارد. لازم به ذکر است که مسئولیت عواقب پزشکی در خصوص بخش رژیم های غذایی بر عهده خوانندگان محترم می باشد.