در رقابت دیگر هم قرمه سبزی از میان محبوبترین خورشت های ایرانی برنده جدال با باقالی پلو بود و توانست دومین فینالیست این نظرسنجی لقب بگیرد. معمولا اسم غذاهای ایرانی بر اساس موادی که در طرز پخت انواع غذای ایرانی به کار میرود، انتخاب میشوند. بعضی از غذاها هم بومی یک شهر یا منطقه هستند و با سبزیجات بومی آن منطقه درست میشوند و نام مواد به کار رفته در این غذاها، روی آنها گذاشته میشود. «کباب سرداشی» یکی دیگر از غذاهای ایرانی فوقالعاده لذیذ و خوشمزه است که در شهر همدان طبخ میشود. این غذا شباهت زیادی به کباب تابهای دارد و در کنار گوجه فرنگی، سیب زمینی و فلفل بسیار لذیذ و خوشمزه است.
راز موفقیت در طبخ یک فسنجان عالی، آرام پختن آن است تا روغن گردو خارج شده و خورشت، رنگی تیره به خود بگیرد. برای تهیهی یک خورشت فسنجان فوقالعاده به روغن، مرغ یا گوشت قرمز، پیاز، گردوی چرخ شده، آبقوره، رب انار (رب های ترش)، شکر و کمی هل (دلبخواه) نیاز خواهید داشت. اگر شما در فسنجانهایتان از مواد دیگری استفاده می کنید، خوشحال می شویم اگر در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. خوراک لوبیا چیتی یک غذای خوشمزه و مقوی برای ناهار یا شام است. خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی و قارچ خوشمزه تر است و باید طوری درست کنیم که خوراک لعاب داشته باشد. سالاد الویه از غذاهای خوشمزه در پذیرایی از مهمان و به هنگام رفتن به پیکنیک به همراه نان سرو میشود.
طرز تهیه خورش هویج و آلو مجلسی و خوشمزه خورش سنتی تبریز
این غذای ایرانی ساده و سنتی را میتوانید به عنوان پیشغذا هم به کار ببرید. غذاهای مجلسی اصالتا ایرانی را میتوانید به راحتی در منوهای رستورانها پیدا کنید ولی این غذاها را خودتان هم میتوانید در خانه درست کنید. معمولا غذاهای ایرانی مجلسی امتحان خود را پس دادهاند و با ذائقه ایرانیها کاملا سازگاری دارند. آش رشته از آن جمله غذاهایی است که برای برخی از گردشگران خارجی جذاب می باشد و برخی دیگر از آن متنفر میشوند و این موضوع بسیار سلیقهای می باشد.
- بعد از اینکه پیاز مقداری سرخ شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم.
- دلمه نیز یکی از خوش مزه ترین گزینه های لیست غذا های ایرانی به شمار می رود.
- بعد از اینکه پیازها کمی سرخ شدند، آنها را به مرغ اضافه کرده و اجازه دهید کمی با هم جوش بخورند.
- بعد از پخت گوشت لوبیا و سبزی به ترتیب باید به آن اضافه شود تا خورشت جا بیفتد.
اگر بخواهیم یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی را نام ببریم، بدون تردید دیزی یا آبگوشت را می توانیم بیان کنیم. اگر یک مهمان خارجی دارید و قصد دارید آن را با فرهنگ و آشپزی ایرانی آشنا کنید، می توان گفت که دیزی به عنوان بهترین گزینه برای این امر شناخته می شود. توصیه ما به شما این است، مهمانان خارجی خود را به یک رستوران سنتی برده و برای وی دیزی سفارش دهید. نوع پخت دیزی و آبگوشت به شکلی است که با استفاده از گوشت گوسفند، حبوبات، و گاهی گوجه به خوبی می توان آن را انجام داد. برای مصرف آن نیز می توان به همراه نان سنگک دوغ، پیاز و سبزی خوردن این غذای خوشمزه را نوش جان کرد. خورشت قورمه سبزی هم یکی از غذاهایی است که میتوان آن را در لیست خوشمزهترین غذاهای ایرانی، به عنوان غذایی پرطرفدار معرفی کرد.
لیست غذا برای ناهار با نان:
به دنیای شرق که می آییم این تعداد خیلی بیشتر جلوه گری میکند. چین، تایلند و کره از یک سو، غذاهای هندی از سوی دیگر، غذاها و باقلواهای عربی و ترکی همگی آدم را وسوسه میکند که این طعم های جدید را بچشد. حتی فکر اینکه یک غذای خیلی خوشمزه وجود دارد که تا به حال نخورده ایم، آدم را گرسنه میکند. با تنوعی گسترده از فرهنگ و طعم ها را واقعا نمیتوان نادیده گرفت. انقدر که اگر دوباره فکر کنید میبینید که چلوکباب نخوردن خیلی بدتر از تجربه نکردن یک غذای فرانسوی است! «ته چین مرغ» یکی از غذاهایی است که با برنج و مرغ یا گوشت میتوانید یکی از مجله خبری غذای های ارگانیک را درست کنید.
البته مهارت گرفتن بوی زهم میگو را هم باید قبل از درست کردن این خورشت ایرانی خوشمزه یاد بگیرید. در دستور انواع غذاهای ایرانی «خورش گیجاواش» هم یکی از خوشمزهٰترینها است. در طرز تهیه خورش گیجاواش شمالی از یک سبزی محلی به اسم گیجاواش به همراه تخم مرغ و سیر استفاده میشود. بامیه یکی از سبزیجات مقوی است و معمولا در طرز تهیه انواع غذاها مثل «خورش بامیه» و حتی ترشی بامیه هم به کار میرود. طرز تهیه خورش بامیه مشابه دیگر خورشهای موجود در لیست غذاهای ایرانی است و با انواع گوشتها میتوانید آن را مقویتر و طعمدارتر کنید.