کوفته تبریزی با سویا هم درست میشود که میتوان گفت جزو جدیدترین غذاهای ایرانی و برای گیاهخوارها مناسب است. دیزی یا آبگوشت یکی از اصیلترین و مهمترین غذاهای ایرانی است که گردشگران خارجی را با فرهنگ و آشپزی ایرانی آشنا میکند. بدون شک جدا از ترکیب بینظیر و لذیذ این غذا نوع سرو آن برای خارجیها بسیار جالب میتواند باشد. ترکیب دیزی، نان سنگک، سبزی خوردن، ترشی، پیاز و دوغ یکی از ترکیبات پرطرفدار برای هر فرد است.
غذاهای محلی گیلان :
البته وجود ماهیچه نیز خوشمزگی آن را منحصر به فرد کرده است. از این رو شاید به جرات بتوان گفت که حتما باید باقالی پلو با ماهیچه را به عنوان اولین غذای محبوب و معروف غذای ایرانی برای تمام افراد به شمار آورد. آبگوشت از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که به روش های مختلف تهیه می شود. آش ها جزو سالم ترین و مغذی ترین غذاها در لیست غذاهای ایرانی بخصوص در ماه رمضان و مراسم های مذهبی هستند. برای درست کردن این غذا از گوشت چرخ کرده و آرد نخودچی استفاده میشود و سپس کوفتههای خوشمزه داخل سس گوجه قرار میگیرند. اگر محدودیت مصرف گوشت قرمز دارید به همین ترتیب کوفته اراکی را با گوشت مرغ، بوقلمون یا به عنوان یک غذا با سویا تهیه کنید.
اما اگر طعم غذاهای سنتی ایرانی را نچشیدهاید و خاطرهای از آنها برای گفتن ندارید، پیشنهاد میکنم سریعا از سایت ره بال آسمان برای سفر خود بلیط رزرو کنید. این که هر فرد دارای ذائقه های است می تواند در انتخاب بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی تاثیرگذار باشد. با این وجود برخی از غذاها با توجه به نوع پخت ایده آلی که دارند توانسته اند در میان تمام ذائقه ها خود را جای داده و به عنوان محبوبترین غذاهای ایرانی شناخته شوند. اگر از بسیاری از افراد و هموطنان ما بپرسید که محبوب ترین غذا کدام است، احتمالاً با پاسخ قورمه سبزی مواجه شوید. اگر مهمان دارید و به دنبال یک ناهار نونی خوشمزه میگردید ما به شما خوراک دال عدس جنوبی را پیشنهاد میکنیم. خوراک دال عدس جنوبی، یک غذای خوشمزه و اصیل است که در بسیار سریع آماده میشود و مواد اولیه کمی را نیاز دارد.
تکه های گوشت قرمزی که در خورشت قیمه به کار میرود از گوشت های قرمه سبزی کوچکتر هستند. خورشت قیمه یک غذای لوکس محسوب نمی شود اما برای گردشگران خارجی ماجراجو میتواند جالب باشد. مواد تشکیل دهندهی خورشت قیمه سیب زمینی عبارت اند از لپه، لیمو، گوشت، پیاز، کره و سیب زمینی سرخ شده.
۱۷– جوجه کباب
اگر به دنبال یک غذای مقوی و خوشمزه هستید ما به شما اسفناج پلو را پیشنهاد میدهیم. برای تهیه مرغ بریان، یک عدد مرغ کامل را در ادویه نمک، فلفل و زعفران قرار میدهیم. سپس دو عدد پیاز و سیر و فلفل دلمهای خرد شده به همراه آبلیمو بر روی مرغ میریزیم و میگذاریم تا ۵ ساعت مواد به داخل مرغ بریان برود. شیرین پلو یک غذای خوشمزه آذری است که معمولاً با مرغ درست میشود. برای تهیه شیرین پلو به پوست پرتقال، خلال پسته، بادام و زعفران برای تزیین نیاز داریم. زرشک پلو، در مراسم عروسی و مهمانیها جزو غذاهای اصلی به شمار میآید.
قورمه سبزی سمبل غذاهای ایرانی است و کمتر کسی هست که این غذای اصیل ایرانی را با سبزیهای تازه دوست نداشته باشد. در بیشتر استانهای ایران قورمه سبزی را مانند هم درست میکنند. آبگوشت غذای مورد علاقه اکثر ایرانیان است اما کمتر کسی از انواع و اصالت هر کدام اطلاع دارد. آبگوشت قنبید یا آبگوشت قنبیت غذای محلی استان قم بوده که قُمنَبیت به معنای نبات قم است، البته کلمه صحیح آن قُنَبیط است. آبگوشت قنبید یا همان آبگوشت کلم سنگ خواص بسیاری دارد و یکی از مفیدترین آبگوشتها است. این غذا برای بهبود و التیام درد کمر، زانو و استحکام بخشی به استخوان مفاصل و کاهش ورم در دیافراگم و رودهها تاثیر بیبدیل و بینظیر دارد.
- کرفس یکی از سبزیجات مقوی و مفید برای بدن است و کسانی که رژیم لاغری دارند، آب کرفس میل میکنند.
- به جای پودر سوخاری از کرانچی یا تردیلا هم میتوانید استفاده کنید.
- به مانند زرشک پلو، یکی از غذاهایی دیگر که می تواند ظاهری بسیار مجلسی به سفره شما ببخشد، ته چین بوده که آن را می توان به صورت ساده و یا همراه با گوشت، بادمجان و مرغ درست کرد.
- صبر کنید تا روغن داغ شود، سپس پیاز خرد شده را به همراه سیر رنده شده به قابلمه اضافه کنید و مقداری آن ها را تفت دهید.
بنابراین رنگ آن هم با سایر انواع کوفته متفاوت و در نتیجه سبز خواهد بود. این غذا در اصل یک غذای مجلسی برای شیرازیها است و با نان سرو میشود. هیچ غذایی به اندازه املت نمیتواند در لیست غذاهای ایرانی نوستالژیک باشد. در لیست غذای ایرانی، «خورش به آلو»، یکی از خورشها یا غذاهای زمستانی است.
طرز پخت غذاهای ایرانی سنتی معمولا با مواد در دسترس است. قدیمیها «اشکنه» را به عنوان یک غذای ایرانی نونی خوشمزه میشناسند که آن را به عنوان غذای ساده برای شام یا ناهار هم درست میکنند. برای طرز تهیه اشکنه زمان کمی لازم مجله خبری غذای های ارگانیک است و با مواد سادهای هم درست میشود. معمولا ته چین با مرغ سرو میشود اما شما میتوانید آن را با گوشت هم درست کنید. این غذای فوقالعاده خوشمزه ایرانی که ظاهر آن علاوه بر این خوشمزه است زیبا هم است بسیار طرفدار دارد.
لیست غذاها و دسرهای پرطرفدار محلی ایرانی
اما باید در نظر داشته باشید صرف یک دسر شیرین خالی از لطف نبوده و سردی ماهی و ترشی طعم آن را معتدل می کند. اما این خوراک خوشمزه و سنتی گیلانی با نان و برنج به عنوان غذای اصلی نیز قابل سرور است. نام متمایز این غذا به گونه ای است هنگام سفارش هم گویش زیبای مردم شمال کشورمان را یادآور می شود. شوید، تخم مرغ و باقلای مخصوص شهر رشت که به آن پاچ باقلا میگویند تشکیل شده این خورش خوشمزه شمالی است که معمولا برای وعده ناهار آن را میل میکنند. سرو باقلاقاتق هم مانند آداب خوردن آن اشتها بر انگیز است. سرو این غذا در کاسه های گلدار چینی بر جذابیت های آن میافزاید.