در ادامه گوشت مکعبی خرد شده را در تابه بریزید و شعله گاز را کم کنید تا گوشتها با پیاز و زردچوبه تفت بخورند و رنگ آنها تغییر کند. آوازه و شهرت بریان، محدود به استان اصفهان و ایران نیست؛ این غذای سنتی بسیار لذیذ اصفهانی از شهرت جهانی برخوردار است. رستورانهای مخصوصی به نام بریانی در استان اصفهان، این غذای لذیذ را به شما ارائه میکنند. ارومیه خورش یا اورمیه خورش، یکی از خورشهای سنتی ارومیهای است که شباهت بسیاری به خوراک لوبیا چیتی دارد. این غذای لذیذ معمولا با بادمجان و سیبزمینی سرخ کرده و بههمراه برنج سرو میشود. گوشت خورشتی، لوبیا چیتی، پیاز، رب گوجهفرنگی، زعفران، غوره، نمک و فلفل از مواد تشکیلدهنده ارومیه خورش هستند.
- با اینکه شاید نتوان تهدیگ را یک غذا نامید؛ اما روح غذا و آشپزی ایرانی بهحساب میآید.
- رژیم غذایی سنتی استان سمنان، بهدلیل حضور غذاهای متنوع و لذیذ و استفاده از مواد غذایی بومی و محلی، ارزش غذایی مطلوبی دارد.
- عدس،برنج پخته شده و بادمجان های سرخ شده را نیز روی گوشتها قرار داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم تا به طعم دلخواه برسد.
- شما میتوانید سوتی پلو را با انواع خورشتهای شیرین میل کنید.
- آداب و رسوم تهیه غذا، طعم غالب غذاها، موادی که بیشتر استفاده می شوند، شیوهی طبخ و مصرف، غذاهایی که به مناسبت های مختلف پخته میشوند و …
در این لیست هم میتوانید انواع متنوعی از خوراکها را ببینید که به راحتی و با مواد سادهای تهیه میشوند. یکی از غذاهای اصلی ایرانی ها در مهمانی ها انواع پلو و چلو است. برنج پخته شده با انواع خورش، کباب یا بصورت پلو مخلوط سرو می شود.
تنوع غذا در گیلان خیلی زیاد است و پایهی بیشتر غذاهاش از سیر و سبزیهای معطر محلی است. در انتها هم از چند غذای محلی کمتر شناخته شده و عجیب و غریب میگوییم که شاید دوست داشته باشید در آینده امتحانشان کنید. با نصب اپلیکیشن کارناوال، کنترل سفر را این بار شما به دست بگیرید. بازار ماهی فروشان کیش در محله سفین مجله خبری غذای های ارگانیک قدیم کیش، به سمت تجارتخانه جنوب، در نزدیکی پارک میرمهنا و بازار عربها قرار دارد و ساعت کاری آن از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۴ و ساعت ۱۶ تا ۲۳ است. در تابهای بادمجانها را بچینید و کمی سس قرمز در کف آن بریزید در تابه را بگذارید تا کاملاً بپزد. نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ تزئین کرده و آن را نوش جان کنید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بپزد و نرم شود. در همین حین، پیاز خرد شده را در یک تابه در روغن تفت دهید تا خوب طلایی و سرخ شود. پیاز سرخ شده را به برنج در حال پخت بیفزایید و اجازه دهید تا غذا برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه جا بیفتد. در آخر غذا را در ظرف سرو بکشید و روی آن را پیاز داغ و نعنا داغ تزئین کنید. با قدم گذاشتن در یک مغازه بریانی در کوچههای تاریخی اصفهان، عطر و طعم گوشت تازه گوسفند سرخشده شما را مدهوش خواهد کرد.
مواد لازم طرز تهیه کشک بادمجان
این غذای خوشمزه همانطور که از اسمش پیداست بر پایه آلو تهیه میشود. در اصل این خورشت را با گوشت مرغ میپزند اما امروزه آن را با گوشت گوسفند یا گوساله هم ترکیب میکنند. رشتهپلو یکی از انواع پلوها در آشپزی ایرانی است که بیشتر با گوشت پخته یا پیاز داغ و خرما و کشمش یا هر دو طبخ میشود.
سفر به گرگان در کنار تجربه لذت بخش گردش در جنگلهای سرسبز و مهآلود، طعمهای چرب و لذیذی برایتان به ارمغان میآورد. کوفته آب سماق یا همان شفته سماق با طعم ترش و ملس خود از شما دل میبرد. اگر طعم ترش را در غذا میپسندید، حتما شفته نخودچی را در سفر به کاشان امتحان کنید. این غذای ساده، سالم، خوشمزه و ارزان را تمام قشرهای ارومیه دوست دارند و پیشنهاد میکنم شما هم حتما در خیابانهای ارومیه آن را امتحان کنید.
بهجای لوبیا سفید میتوان از لوبیا قرمز هم استفاده کرد. نسبت دقیق سبزی را رعایت کنید و بیش از حد در سبزی شنبلیله نریزید؛ زیرا خورش شما را تلخ میکند. برخی افراد از گرد لیمو عمانی برای مزهدار کردن خورش استفاده میکنند. شیر پلو نباید بیشتر از ۲۰ دقیقه دم بکشد؛ زیرا تهدیگ آن زود تیره میشود و میسوزد. برای نگه داشتن رنگ آلبالو باید این غذا را در ظرف مسی یا لعابی تهیه کرد. میگو به دلیل امگا ۳ زیادی که دارد میتواند از بروز آلزایمر و اختلال حواس در پیری جلوگیری و همچنین تا حدودی فشار خون را هم کنترل کند.
یخنی لوبیا
این غذا در ظاهر شبیه به خوراک لوبیاست؛ اما در اصل برای تهیه آن از بادمجان، سیبزمینی، گوشت خورشتی، لوبیا و غوره هم استفاده میشود. ارومیه خورش یکی از معروف ترین غذاهای سنتی ایرانی است که در سفر به این شهر میتوانید آن را در رستورانها سفارش دهید و از طعم آن لذت ببرید. کوفته، یکی از غذاهای محبوب و مشهور ایرانی است که در هر شهری با مواد اولیه مختلفی تهیه و طبخ میشود. پیاز خرد شده را با مقداری روغن در یک قابلمه تفت دهید تا خوب طلایی و سرخ شود. سپس ادویه و رب گوجهفرنگی را در قابلمه بریزید و آنها را بههمراه پیاز تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود. آب لوبیا سفید و گندم را خالی کنید و آنها را بههمراه گوشت خرد شده و کلم قمری خرد شده در قابلمه بریزید.
این غذا را می توان به شیوه های مختلف و با انواع مواد تهیه کرد. این خورشت اصیل و سنتی ایرانی از گذشته در انواع مهمانی ها و مجالس سرو می شده و امروزه هم که پای ثابت نذری های ماه محرم ایرانیان است. هم می تواند برای یک ناهار خانوادگی و هم جمع های دوستانه گزینه خوبی باشد. این غذا که اصالت جنوبی دارد یک غذای سنتی و خوش طعم و جذاب است. چراکه از انواع سبزی های معطر ماننند شنبلیله و گشنیز برای طعم دار کردن آن استفاده می شود.
ماش، برنج، پیاز، کره، نمک، فلفل و زردچوبه از مواد اصلی تشکیلدهنده ماش پلو هستند. برای آشنایی با طرز تهیه انواع ماش پلو به مجموعه غذاهای محلی کجارو سر بزنید. استان سرسبز گلستان به مرکزیت شهر گرگان، در شمال کشور قرار دارد. وجود قومیتهای گوناگون و موقعیت جغرافیایی استان گلستان در حاشیه شرقی دریای خزر، فرهنگ و ذائقه غذایی خاصی را در این منطقه خلق کرده است. غذاهای محلی گلستان، بسیار متنوع هستند و تجربهای فراموشنشدنی از سفر به این استان را برای شما به ارمغان خواهند آورد. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان گلستان و طرز تهیه آنها آشنا شوید.