کوکوها، کتلت ها و شامی ها جزو دسته غذاهایی هستند که تنوع بالایی دارند و در تمام وعده های غذایی می توان میل نمود. این غذاها بسیار محبوب و پرطرفدارند و برای پیش غذا، پیک نیک و جشن تولد هم گزینه های مناسبی هستند. رژیم غذایی کتوژنیک، بر اساس مصرف بسیار اندک کربوهیدرات و در عو… بهترین فیلم های سینمایی ایرانی بعد از انقلاب؛ چهل سال … روی مواد را با فویل بپوشانید و آنها را درون فرار دهید.
- این خورش، دستور پخت سادهای دارد و میتواند بهعنوان یک وعده غذایی کامل بههمراه نان یا برنج در رژیم غذایی شما قرار بگیرد.
- ماهی پرطرفدار و پرمصرفترین غذای دریایی است که به لحاظ گستردگی انواع و البته شیوه طبخ آن میتواند سلیقههای متفاوتی از افراد را راضی نگه دارد.
- در لیست غذاهای ایرانی، عدس پلو جایگاه ویژه ای در تهیه و توزیع غذاهای نذری دارد.
- در آخر روی پلو را با مخلوط گوشت و پیاز داغ، کشمش و زرشک و برنج زعفرانی تزیین کنید.
همان طور که از اسم این غذای ایرانی پیداست، گوشت و لوبیا مواد اصلی طرز تهیه خورش گوشت و لوبیا است. این غذای خوشمزه که اصالت آن به شهر تبریز و خطه آذربایجان برمی گردد یک غذای سنتی و اصیل است که از گدشته در سفره های مناطق مختلف ایران جای خود را باز کرده است. این غذا از ترکیب گوشت چرخ کرده و برنج و لپه و انواع سبزیجات معطر و آلو یا خرما و گردو تهیه می شود. کوفته ها در مناطق مختلف سایزهای متفاوتی دارند، یادم میاد مادر بزرگم داخل کوفته ها جایزه میذاشت. یک تضاد جذاب و خوشمزه را در زاهدان تجربه کردن فقط با خورشت دوغ پای امکان دارد. این غذای محلی ترش مزه بسیار شبیه قیمه است حتی گاهی ممکن است با دیدن آن نیز همین برداشت را داشته باشید.
غذاهای سنتی کیش؛ اصالت ایرانی، چاشنی عربی
غذای سنتی مونا در تورنتو با منویی متفاوت همان گزینهای است که شما به دنبالش هستید. جایی که خیالتان راحت باشد میتوانید روی آن حساب کنید و آسودگی خاطر دیگر دغدغه تهیه غذا برای مهمانی و دورهمیهای خود را نداشته باشید. خورش ساک یک خورش خوش عطر و طعم گرگانی است که بیشتر در مراسمات مذهبی و نذریها پخته میشود و طعم اصیل این غذای محلی را فقط در استان گلستان میتوانید بچشید. ارومیه خورش شباهت زیادی به خوراک لوبیا مجله خبری غذای های ارگانیک چیتی دارد و در تهیه آن از ترکیب لوبیا چیتی، گوشت، بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز، غوره، نمک، فلفل و ادویه استفاده میشود. برای تهیه این غذای محلی، کنگر را در سس غلیظی از تخممرغ، آرد، زعفران، کره و آب میخوابانند و بعد در روغن سرخ میکنند. این غذا را از گیاهی به اسم ریواس که در کوهستانهای کردستان بسیار دیده میشود، تهیه میکنند و گوشت، پیاز، نعنا و جعفری از دیگر مواد اصلی این غذای محلی خوشمزه هستند.
غذاهای محلی خراسان جنوبی
سپس آن را ورز میدهند و با ابزاری به نام «حسوم»، آن را روی ساج پهن میکنند. نان بلوط روی آتش درست میشود و برای برگرداندن آن نیز از حسوم استفاده میشود. نان بلوط، قهوهای رنگ است و مصرف آن، فواید بسیاری برای سلامت دارد.
وقتی گوشت نیمپز شد، آلوهایی که از قبل خیس کردهاید، در خورشت بریزید. پلو هزاری یکی از انواع غذاهای سنتی جنوبی است که اصالت آن به بندرعباس برمیشود؛ البته هزاری در استانهای مختلف کشور با مواد و دستورهای متنوعی تهیه میشود. برای تهیه این غذا میتوان از انواع ماهیهای جنوبی از جمله سالمون، رشکو، سرخو و شیر یا حتی قزل آلا استفاده کرد. از دیگر مواد تشکیلدهنده هزاری میتوان به پیاز، برنج، گرد لیمو و ادویهجات اشاره کرد.
دیدنی