آب لوبیا سفید و گندم را خالی کنید و آنها را بههمراه گوشت خرد شده و کلم قمری خرد شده در قابلمه بریزید. مواد را با هم مخلوط کنید و سپس آب جوش را در قابلمه بریزید. درب قابلمه را ببندید تا آبگوشت روی حرارت ملایم گاز بهآرامی بپزد.
حدود ۲۵ دقیقه تا ۱ ساعت باید زمان دهید تا کوفتهها کاملاً نرم و آماده سرو شوند. برای خواندن طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی و همچنین مشاهده فیلم آموزشی این غذا میتوانید به مقاله طرز تهیه کوفته سبزی مراجعه کنید. همچنین میتوانید کدوهای خرد شده را داخل قابلمه ریخته، درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید تا کدوها آهسته آهسته پخته شده و نرم شوند. برای خواندن ادامه طرز تهیه کشک کدو مجلسی کرمانی به ۲ روش مختلف میتوانید روی لینک مقاله طرز تهیه کشک کدو کلیک کنید. را به عنوان یک غذای اصیل ایرانی که قدمت طولانی دارد، به خوبی حفظ کردهاند و هنوز هم آن را در مهمانیها و دورهمیهایشان میپزند. برنج و گوشت گوسفندی، از مهمترین مواد اصلی این غذای ایرانی محلی هستند.
- پیشنهاد میکنم سراغ این غذای معروف و خوشمزه را از رستورانهای سنتی کاشان بگیرید.
- فلافل اهوازی، یکی از غذاهای جنوبی و عربی مشهوری است که در سراسر کشور، تهیه و سرو میشود.
- اگر مرغ شما پخت، اما خورش به روغن نیفتاد، مرغ را از غذا دربیاورید تا خورش غلیظ و جا افتاده شود.
- اینجا یکی از بهترین رستورانهای تبریز است و پیشنهاد میکنیم به بقیه منوی آن نگاهی بیندازید.
برای سرخ کردن بادمجانها حتما آنها را برای نیم ساعت در آب و نمک خیس کنید تا سیاهی و تلخی آنها گرفته شود. ایران در زمان امپراتوری پارس با کشورهای اتحاد جماهیر شوروی سابق و همچنین افغانستان، پاکستان، کشورهای عربی مجله خبری غذای های ارگانیک و ترکیه همسایه بود. این موضوع علاوه بر قرار گرفتن ایران در مسیر تجارت جاده ابریشم و داشتن روابط نزدیک با اروپا، خاور دور و آفریقا کاملا گویای این است که چرا دامنه غذاهای بومی این کشور تا این حد گسترده است.
طرز تهیه شامی پوک با گوشت مرغ شام خوشمزه و مجلسی
برای تهیه لخ لخ بوشهری، بهتر است برای هر نفر، حدود ۲۰۰ گرم از ماهی شیر یا قباد، هامور یا سنگسر سفید استفاده شود. توجه داشته باشید که نعنا نباید زیاد سرخ شود؛ زیرا طعم غذا را تلخ میکند. برخی افراد برای طعمدار کردن شیر پلو از دارچین، هل و گلاب هم استفاده میکنند که کاملا سلیقهای است. برخی افراد از مخلوط تره، گشنیز، جعفری و اسفناج نیز در این آش استفاده میکنند.
طرز تهیه شامی رودباری
بدون شک یکی از غذاهایی که در نگاه اول به کلمه سنت در خاطرمان تداعی می شود، آبگوشت لذیذ است. این غذای خوشمزه پایه ثابت مهمانی ها و جشن های گذشتگانمان بوده و در مراسمات جشن و عروسی و در سوگواری ها همیشه مورد استفاده قرار می گرفته است. این غذا با استفاده از حبوبات تازه، آب و رشته پخته میشود و همراه با کشک، پیاز داغ، سیر و نعنا داغ سرو میشود. قورمه سبزی با سبزی مخصوص شامل گشنیز، جعفری، شنبلیله و تره، گوشت قرمز، لوبیا قرمز یا چیتی، لیمو عمانی، پیاز، آبغوره و ادویه آماده میشود. سپس لوبیاهایی که از شب قبل خیس شده را با آب پخت تا نرم شوند. در این بخش، نام انواع خوشمزه ترین غذاهای ایرن را بر اساس نظرسنجیها برای شما جمعآوری کردهایم.
در سایت مواد لازم و طرز تهیه آلبالو پلو شیراز را برایتان شرح داده ایم . همهی ما با این غذای خوش بر و روی زعفرانی و ته دیگی ایرانی آشنا هستیم؛ تهچین! تهچین یکی از غذاهای ایرانی محبوب و رایج است که معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده میشود. کوفته تبریزی یکی از مشهورترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی ایران است. همانطور که از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز میآید. البته کوفته در کل انواع مختلفی دارد و در خاورمیانه با نامهای گوناگون از آن یاد میشود.
در قابلمه دیگری برنج را خیس کرده و اجازه دهید پخته شود. پس از نرم شدن میتوانید آنها را آبکش کرده و به نخودها اضافه کنید. حال خورش شما پخته و برای سرو کردن به همراه برنج، سیب زمینی سرخ کرده و بادمجان سرخ کرده آماده است.