سپس کمی روغن در قابلمه بریزید و پیاز را برای یک تا دو دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شود. در ادامه گوشت مزهدار شده را به پیاز سرخ شده بیفزایید و آنها را خوب با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. آش رشته غذایی کامل و مغذی است که هر کسی میتواند در هر سنی و با هر شرایط سلامتی از آن لذت ببرد. این آش خوشمزه را میتوان در موقعیتهای خاص و بهعنوان غذایی مجلسی در سفرههای مهمانی سرو کرد. «عدس پلو» از جمله انواع پلو مخلوط و غذاهای خوشمزه و پرطرفدار آشپزی ایرانی هم برای مناسبتهای مذهبی و نذری، هم مهمانی و هم یک ناهار خوشمزه است.
در این مرحله پیازها را نگینی خردکنید و در تابهای با مقداری روغن تفت دهید. سبزیها که شامل گشنیز و جعفری است را به پیازداغ اضافه میکنید و کمی تفت دهید تا آب آنها گرفته شود. سمبوسه دارای مواد میانی است که بهدلخواه و اندازه موردنیاز خود ترکیب میشود.
حدود ۴ ساعت زمان لازم است تا ترکیبات در کنار یکدیگر بپزند. در مرحله آخر میتوان سبزی قورمه و لیمو عمانیهایی که از قبل خیس شدهاند را اضافه نمود. یکی از غذاهای سنتی و اصیل کرمانشاه سیب پلوی کرمانشاهی مجله خبری غذای های ارگانیک می باشد که در نوع خود بی نظیر است . قیمه نثار یک غذای سنتی و به شدت محبوب و متداول در مهمانی های خانواده های قزوینی است که قصد داریم روش پخت آن را به طور مختصر با شما در میان بگذاریم.
طرز تهیه جوجه کباب حلزونی
جگر کفنی یک نوع کباب است که جگر داخل ورقه چربی پیچیده شده به سیخ کشیده و کباب میشود. سفر به بوشهر، سفر به شهری گرم و سرزنده با نوای گرم نی انبان و میزبانی مردمانی مهماننواز است. اما نوبت میرسد به میان وعده فست فودی و پرطرفدار ارومیه، یعنی سیب زمینی تنوری با دورچینی از خیارشور و گوجه ولیموی تازه. در زبان شیرازی به سیب زمینی، آلو گفته میشود و دلیل نامگذاری این غذا به این اسم هم به همین خاطر است. آش گزنه یادوخین کردستاندر فصل تابستان و زمان برداشت غلات، مردم کردستان این غلات رو فرآوری و برای استفاده در زمستان نگهداری میکنند.
روی گوشتها را بپوشانید و آنها را حداقل برای پنج تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید. پس از گذشت این زمان گوشتها را روی تخته کار قرار دهید و گوشت دنده را با بیفتککوب بکوبید. حالا سیخ را از وسط دو استخوان دنده رد کنید و بعد گوشتها را روی حرارت ملایم آتش کباب کنید. حین پخت دندهها میتوانید کره، آبلیمو و زعفران دمکرده را باهم مخلوط کنید و با قلمو روی کباب بمالید تا خوشعطروبو شود. خورش قیمه، غذایی پرطرفدار در میان ایرانیان است و در مناطق مختلف کشور، با دستور پختهای متنوعی طبخ میشود. ماش را پس از پاک کردن و شستن، بههمراه آب تازه در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا ماشها خوب بپزند.
در این مرحله به کشکها آب اضافه کنید تا ذرات جداشده از کشکها در آب حل شوند. خراسان جنوبی در بخش جنوبی خراسان در شرق ایران، با قدمتی طولانی دارای غذاهای محلی بسیاری است که به شما پیشنهاد میکنیم حتما در سفر به این منطقه، آنها را مزه کنید. شما میتوانید برنج را جدا دم کنید و در نهایت مخلوط گوشت و گردو را با زعفران و زرشک روی آن بریزید.
دمی لخلاخ (دم پخت ماهی)
دراینبین ما پنج نمونه را انتخاب کردیم و به شما با روشی ساده آموزش میدهیم. برنج مجبوس غذایی عربی و کاملا مجلسی است که از ترکیب برنج، ماهی یا گوشت یا مرغ، پیاز، گوجهفرنگی، دانههای گشنیز، رازیانه، زیره، فلفلسیاه، میخک، چوب دارچین، هل و زردچوبه تهیه میشود. تکههای گوشت، ماهی یا مرغ را در قابلمه ریخته و ادویههای مخصوص مانند میخک، فلفلسیاه، هل، دارچین و ادویههای محلی را بهعنوان چاشنی به آن اضافه میکنند.
غذاهای محلی استان کرمان بسیار متنوع و خوشمزه هستند و در میان آنها میتوان به انواع خورش، آش، آبگوشت، پلو و خورش اشاره کرد. زیره، یکی از مشهورترین ادویههای استان کرمان است که در طبخ بسیاری از غذاهای محلی کرمان به کار میرود. همان طور که میدانید، مرغوبترین و باکیفیتترین زیره در ایران در استان کرمان بهصورت خودرو رشد میکند و دلیل استفاده زیاد از این ادویه در غذای محلی کرمانی ها نیز همین است. کشک، یکی دیگر از مواد غذایی محبوب در استان کرمان است که در بسیاری از آشها به کار گرفته میشود. شما میتوانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان کرمان و طرز تهیه آنها آشنا شوید.
جوجه کباب از گوشت مرغ تهیه می شود و بسیار پرطرفدار است. اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران در تعطیلات و مسافرت ها، گوشت مرغ طعم دار شده را بر روی منقل کباب کرده و جوجه کباب می پزند. کباب تابهای از غذاهای ایرانی ساده و راحتی است که در بسیاری از خانههای ایرانی دوستداران پروپاقرص خودش را دارد.
- قزوین به عنوان یکی از شهرهای قدیمی ایران،که در دوره صفویه به عنوان پایتخت انتخاب شده بوده، آثار باستانی و مناطق گردشگری مختلفی دارد.
- شیرین پلو و یا برنج نگین دار که از آجیل و میوه های خشک تهیه می شود.
- فلافلها ی سرخ شده را روی دستمال مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آنها کشیده شود.
- وقتی میگیم ناهار چی بپزم؟ حتما نباید یک غذای سخت و پرزحمت را در ذهنمان یادآوری کنیم.
کوفته آب سماق را اکثرا با نان میخورند اما رستورانهایی هستند که این غذا را با برنج هم برایتان سرو کنند. این غذا را به آبگوشت ایرانی شبیه میدانند با این تفاوت که در گوشت لوبیا خبری از نخود نیست. گوشت لوبیا یکی از معروفترین غذاهای کاشان است و باید جزو گزینههای اولی باشد که در سفر به کاشان تست میکنید. بعد از دلمه، کوفته غذای محبوب و پرطرفدار آذریها است که به جای گوشت قرمز در آن از گوشت فیله مرغ استفاده میکنند. سوتی پلو از ترکیب شیر، برنج، کره، سینه مرغ، پیاز، کشمش و خرما، زعفران وخلال تهیه میشود.