غذاهای شمالی 20 غذای خوشمزه شمال ایران-غذای های ارگانیک

برخی افراد در ابتدا ماهی را برای دو ساعت در مقداری نمک و آب لیمو می‌خوابانند تا مزه‌دار شود؛ سپس به سراغ پر کردن شکم ماهی می‌روند. شما می‌توانید مرغ را به‌جای ریش ریش کردن، چرخ کنید؛ اما سبک سنتی تهیه این کوکو با مرغ ریش ریش است. استفاده از شوید اختیاری است و می‌توان آن را از طرز تهیه حذف کرد.

#12 رستوران سنتی کابانا کباب

حتما این غذا را در برنامه غذایی خود قرار داده و از طعم آن لذت ببرید. یکی از چاشنی‌های معروف و محبوب مازندرانی که بسیار خوشمزه بوده و طرفداران بسیار زیادی دارد، نازخاتون است. مواد اصلی این چاشنی شامل بادمجان کباب‌شده، سیر، نعناع، گشنیز، آب انار یا آبغوره و نمک است. طعم نازخاتون واقعا لذیذ و منحصربه‌فرد بوده و یک انتخاب عالی در کنار غذا به شمار می‌رود که می‌تواند اشتهاآور باشد.

آدرس رستوران قلعه شهسوار

شامی رودباری، از جمله محبوب‌ترین غذاهای شمال ایران است که اصالت آن به شهر رودبار برمی‌گردد. برای درست کردن این غذا، گوشت چرخ‌شده را با سبزیجات محلی خشک‌شده مانند نعناع، ریحان، گلپر و پلنگ مشک ترکیب کرده و به صورت گلوله‌های مسطح کوچکی شکل می‌دهند. سپس شامی‌های آماده شده را در روغن سرخ کرده و در سسی که از گوجه‌فرنگی، نمک و فلفل تهیه شده است، می‌پزند.

روش درست کردن این غذا نیز به این صورت است که در ابتدا بادمجان را کبابی کرده و آن را خوب بکوبید. سپس دو سبزی چوچماق، سیر و گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کرده و به کوبیدن آن‌ها ادامه دهید تا جایی که آن‌ها کاملا در یک دیگر مخلوط شوند. معمولا شمالی‌ها این غذا را در ظرف‌ها سفالی خاصی به نام گمج درست می‌کنند. رستوران اردشیر یکی دیگر از بهترین رستوران های شهر رشت نام دارد. اردشیر نیز یکی از قدیمی‌ ترین رستوران های رشت است که از سال ۱۳۵۱ فعالیت می‌کند. سرآشپز مشهور و حرفه‌ای، پرسنل با تجربه و خاطره یک طعم متفاوت از دلایل محبوبیت این رستوران محسوب می‌شود.

رستوران سنتی کابانا کباب یک رستورانی دو طبقه است و ظرفیت خوبی هم دارد اما چون جزء معروف ترین رستوران های تنکابن می باشد، در ایام شلوغ سال شاید سر و صدای مشتریان بخاطر حضور جمعیت زیاد در محیطی کوچک کمی ناخوشایند باشد. رستوران کته کبابی شهرک تنکابن رستورانی کوچک با توجه به محبوبیتش است و دارای دو طبقه می باشد. برخی می گویند بهترین کته کبابی تنکابن و برخی هم می گویند بهترین نیست اما از کته کبابی های خوب تنکابن، کته کبابی شهرک است. جایی که از شلوغی کم نظیرش می توان پی برد که غذا های خوبی را سرو می کند و در کنار قیمت و خدمات مطلوب توانسته نه تنها خود را بین رستوران های خوب تنکابن قرار دهد بلکه همیشه هم شلوغ باشد. رستوران تهران تنکابن قبل از اینکه غذای اصلی را برای شما سرو کند، ظرفی حاوی انواع پیش غذاهای لذیذ شامل زیتون، باقالی، ترشی، پیاز و غیره را سرو می کند تا خود را برای میل کردن یک غذای لذیذ و خاطره انگیز آماده کنید.

گوشت را از یخچال بیرون آورده و سیخ بزنید، سپس روی ذغال کباب کنید. داخل شکم ماهی(از قسمت زیر کله ماهی شروع به پر کردن کنید و آروم آروم به سمت پایین ادامه دهید). آدرس ایمیلی که با آن ثبت‌نام کرده‌اید را وارد نمائید تا یک رمز عبور جدید برای شما ارسال شود.

انواع کباب گیلانی

غذای شمالی با ماهی به روش های مختلفی طبخ می شود و در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج همواره چند غذای خوشمزه مختص شمال کشور یافت می گردد. یکی از غذاهای محلی که به راحتی تهیه مجله خبری غذای های ارگانیک شده و در بین بومیان استان گیلان به خوبی شناخته شده؛ سیرابیج است. این غذای غیر گوشتی و ساده به قدری خوشمزه است که با یکبار خوردن آن، محال است آن را دوباره امتحان نکنید.

  • بادمجان ترشی، سیر ترشی و هفت بیجار از جمله ترشی های خوشمزه مازندرانی ها هستند که در سفره‌های‌شان یافت می‌شوند.
  • چوچاق یک نوع سبزی خاص است که آن را در بازار شمال می‌توانید پیدا کنید و از آنجا که طعم و عطر بسیار زیادی دارد پیشنهاد می‌شود مقدار کمی از آن را در غذای خود بریزید.
  • در ادامه یک پیمانه جعفری و نعنای ساطوری خرد شده را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • کافه رستوران ایتالیایی رناتو دو منو دارد که یکی به انواع غذاها و پیش غذاها اختصاص داده شده و دیگری، انواع نوشیدنی های سرد و گرم را شامل می شود.
  • اگر به آنجا سفر کرده باشید، قطعاً رستوران گیلکی و دریایی نیلوفر آبی را می‌شناسید.

در شهرت و خوشمزگی غذاهای گیلانوانواع خورشت شمالی همین بس که گیلان به عنوان «شهر خلاق غذا» در یونسکو ثبت شده است. همین موضوع سبب شد در این مطلب به غذاهای شمال ایران (گیلان و مازندران) بپردازیم. بیج بیج یکی از سریع‌ترین غذاهای شمال ایران است که با گوشت چرخ‌شده تهیه می‌شود.

برای تهیه این غذا از بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ، ادویه و رب گوجه فرنگی استفاده می‌شود و چیزی که آن را خوش طمع می‌کند، بادمجان کبابی شده است. البته پخت این غذا مختص به شمال نیست و در بسیاری از مناطق ایران، این غذای خوشمزه درست می‌شود. در محیطی با دکوراسیون زیبا، تخت های سنتی خاص و نورپردازی شکیل، برای مشتریان انواع غذا های ایرانی و محلی به همراه نوشیدنی های گرم و سرد لذیذ و متنوع سرو می شود.