غذاهای محلی مازندران گشتی در میان خوشمزه های شمالی ️ کارناوال-غذای های ارگانیک

همچنین چون شهرک یک کته کبابی محسوب می شود، در منوی رستوران علاوه بر کباب های گوسفندی، ترش، کوبیده، کول و جوجه های ترش و زعفرانی، دل، جگر و قلوه گوسفندی در کنار جگر سفید و خوش گوشت هم سرو می شود که کلی طرفدار دارد. از طرفی چون کته کبابی شهرک تا ساعت 1 بامداد باز است، شب ها برای یک جگر خوشمزه و خوش قیمت می توانید روی کته کبابی شهرک حساب کنید. در کنار غذا ها هم دو مدل ماست کوزه ای و چکیده، زیتون پرورده، سیر ترشی و بشقاب گیلانی شامل اشپل، مغزو گردو و کل باقلا هم می توانید سفارش دهید و لذت ببرید. در منوی کافه، از انواع دمنوش تا انواع نوشیدنی های سرد و گرم به همراه دسرهای تازه و لذیذ قابل سفارش است اما از غذا که بگذریم، اگر علاقمند به قلیان هم دارید می توانید از سرویس چای و قلیان رستوران هم برخوردار شوید. کرک بپرس یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران است که از آن با نام خوراک بادمجان و گوجه هم یاد می‌شود. برای تهیه این غذای لذیذ و مقرون به صرفه نیاز به گوجه‌فرنگی، بادمجان، رب گوجه فرنگی، پیاز، سیر، غوره، روغن و ادویه است.

  • غذا های ایرانی هم یا با برنج هستند یا به صورت خوراک با دورچین کامل سرو می شوند.
  • جایی که تقاطع خیابان های امام خمینی، تختی و طالقانی است و چون نزدیک به رود چشمه کیله قرار دارد از پر رفت و آمد ترین میادین شهر محسوب می شود.
  • رستوران گیلکی بهزاد یک رستوران درجه‌یک و بی‌عیب و نقص گیلکی در تهران است؛ که منو آن از هر رستوران گیلکی کامل‌تر است.
  • جالب است بدانید برخلاف کباب‌های دیگر این غذا را از گوشت بیات یا مدتی از ذبح گذشته درست می‌کنند.
  • یکی از فوق العاده‌ترین پیش غذاهای شمالی و به خصوص مردم گیلان، زیتون پرورده‌های خوشمزه این جا است.

انواع خورشت، چلو کباب، جوجه و حتی ته چین نیز در داخل این رستوران سرو می‌شود. علاوه بر غذاهای شمالی با بادمجان، ترشی بادمجان نیز در شمال وجود دارد که می‌توانید از خوردن‌ آن‌ها در کنار غذا لذت ببرید. ناز خاتون نام یک ترشی با بادمجان است و با خوردن آن اولین طعمی که احساس می‌کنید بادمجان کبابی است و بسیار لذیذ است. برای درست کردن ناز خاتون از بادمجان، گوجه فرنگی، پیاز رنده شده، آبغوره، نعنای خشک و رب انار استفاده می‌شود.

با بهترین غذاهای قبرس شمالی آشنا شوید

همچنین انواع برنج ایرانی شمال با برند های برنج هاشمی، برنج طارم فریدون کنار،برنج دودی ،…با پایینترین قیمت برنج ارائه می گردد. علاوه بر انواع برنج ایرانی و خارجی، ما اقلام مهم دیگری از جمله عسل طبیعی، کنجد، انواع روغن به ویژه روغن زیتون و روغن حیوانی، انواع سبزیجات محلی شمال، غذای نیمه آماده شمالی، چای ایرانی و… را به دست مصرف کننده می رسانیم. در رستوران شکم الملوک می‌توانید از منو غذای محلی و یا از غذاهای ایرانی سفارش دهید. انتخاب غذا با شما است ولی ما سینی کباب ملوکانه و یا کباب برگ ملوک پسند را به شما پیشنهاد می‌کنیم. یکی دیگر از بهترین رستوران ‌های گیلکی در تهران، رستوران حسن رشتی یا همان رستوران خوش‌بین است. این رستوران که درواقع شعبه‌ی دوم رستوران خوش‌بین در رشت است، سال‌هاست که در رقابت با رستوران گیلانه جردن است.

#1 رستوران ستاره سو تنکابن

۲ تا تخم مرغ زده شده را اضافه کرده و در قابلمه رو بگذارید تا تخم‌مرغ ها بپزد. کمی که تفت داده شد، ۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی نگینی اضافه کرده و تفت دهید. در مرحله بعد دو حبه سیر را رنده کرده و به پیاز اضافه کنید و برای ۲ دقیقه تفت دهید. در تابه دوم ۲ عدد پیاز بزرگ را نگینی ریز خرد کرده و به همراه کمی روغن سرخ کنید، تا کاملا طلایی رنگ شود.

این چاشنی خوشمزه، طعم متفاوتی از بادمجان کبابی را زیر زبانتان می‌آورد. ترکیب این ترشی خوشمزه، بادمجان کباب شده، گوجه‌فرنگی، پیاز، آبغوره، نعنای خشک و رب انار است. یکی از خوشمزه‌ترین چاشنی‌هایی است که می‌توانید همراه با غذای گیلانی میل کنید. این غذا از غذاهای سنتی لاهیجان است، البته در بقیه شهرها هم آن را درست می‌کنند.

این ماهی معمولاً ماهی سفید یا کپور است و سس آن را با ترکیبی از مواد مختلف درست می‌کنند که به انار آغوز معروف است. سبزی‌های معطر شمالی، سیر، مغز گردو و رب انار، همگی یک طعم بی‌نظیر به این ماهی می‌دهند. ترشه واش، نام گیاهی در گیلان است که معمولاً در مناطق نیمه گرمسیری رشد می‌کند.

اما همه خوبی ها یکطرف، یک بدی هم رستوران سنتی کابانا کباب تنکابن دارد و چون رستوران ظرفیتش نسبت به معروفیتش کم است، در ایام شلوغ سال مشتریان باید زمانی را بیرون رستوران منتظر بمانند تا میزی در رستوران خالی شود. رستوران گرد ها در رستوران امیر طوبایی تنکابن می توانند بین کلی غذای ایرانی و محلی چه با برنج صد در صد ایرانی در قالب کته زعفرانی و چه به صورت هر کدام را که دوست دارند سفارش دهند و لذت ببرند. غذا های ایرانی رستوران امیر طوبایی بیشتر کبابی هستند یعنی از جوجه کباب و چلوکباب مجله خبری غذای های ارگانیک تا چنجه و شیشلیک و غیره حال با برنج یا خوراک. غذا های محلی هم شامل جوجه ترش، کباب ترش، مرغ ترش یا همان خوراک مرغ محلی اناردون هستند. اینجا قیمت غذا ها به نسبت مناسب است و حتی نسبت به رستوران های خوب تنکابن، آن هایی که هم غذای خوب دارند و هم محیطی لاکچری و آنچنانی مناسب می باشد. از طرفی، کیفیت غذا ها فوق العاده است و مزه خاطره انگیزی هم دارد تا شما اگر از جزء رستوران گرد هایی هستید که به غذا بیشتر اهمیت می دهید تا محیط، به مشتری ثابت رستوران امیر طوبایی تبدیل شوید.