در این رستوران انواع غذاهای گیلانی سرو میشود ولی بیشتر برای کبابهایش مشهور است. ماهیهای این رستوران و پیش غذاهای دلچسبش را نیز نمیشود نادیده گرفت. میرزاقاسمی، کدو بره، شامی و … از غذاهای نونی شمالی هستند که طرفداران بسیاری دارند. نکته قابلتوجه این است که شمالیها این غذاها را نیز بعضی وقتها با برنج سرو میکنند.
یکی دیگر از غذاهای چالوس و مازندران که به دست زنان کدبانوی این مناطق درست میشود، آش کدو است. این غذای لذیذ با استفاده از ادویههای مختلف، پیاز، شکر و لیموترش مزه دار میشود. در رستوران های محلی چالوس و مازندران میتوانید این آش بی نظیر را سفارش داده و یک سفر دلچسب را تجربه کنید. کئی پلو از جمله غذاهای محبوب و محلی چالوس به حساب میآید؛ به طوری که میتوان با کمترین هزینه این غذای خوشمزه را تهیه کرد. مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا برنج و کدو به همراه گوشت چرخکرده و کره محلی است.
#8 پیتزا سولی تنکابن
میز و صندلی های قدیمی در سالنی که دیوارهای آن تا بالا سنگ سفید است. سرو غذاها در بشقاب و سینی استیل و به قول جوانهای امروزی یک رستوران قدیمی در خستهترین حالت ممکن. باقلاقاتق، اناربیج، کال کباب به عنوان غذای ساده شمالی شناخته می شود. با توجه به نوع غذایی که طبخ می کنید این زمان متفاوت است ولی به طور معمول بیشتر از ۵ دقیقه نباید ماهی در خورش بپزد زیرا بعد از سرخ شدن خیلی زود له می شود.
ترشه تره
اگر هم گیاهخوار هستید، می توانید شامی ترش را به صورت گیاهی با سویا درست کنید. رشتیها این شامی خوشمزه را با نان لواش یا بربری و پنیر سیامزگی که پنیر سنتی این منطقه است سرو می کنند. سایر اهالی گیلان هم پنیر لیقوان و سبزی خوردن را جزو آداب خوردن شامی پوک گیلانی می دانند. مواد اصلی شامی پوک را هم گوشت چرخ کرده گوسفندی بدون چربی، لپه، پیاز، تخم مرغ و ادویه های دلخواه تشکیل می دهند.. در فهرست غذاهای محلی و سنتی گیلانی نام «شامی پوک» همیشه در بالای لیست است.
خوردن یک گمج کباب چرب و لذیذ در اقامتگاهی مانند اقامتگاه بوم گردی لاکوجان سنگر که همه غذاها با دستپخت محلی و تازهترین مواد اولیه درست میشوند، طعم دیگری دارد. از همه رستورانهایی که نام بردیم معمولا در شمال و غرب تهران قرار داشتند. رستوران گیلانی آویشو اما در شرق است و آنقدر کیفیت و طعم خوبی دارد که اگر ساکنان غرب تهران یک بار به اینجا بیایند احتمالا دیگر رستورانها را فراموش خواهند کرد. آویشو مجله خبری غذای های ارگانیک یک رستوران تازه تاسیس در خیابان گلبرگ است اما منو کامل و پر از آیتمی دارد که احتمالا برای انتخاب از میان آن به دردسر خواهید افتاد. گمج نام یکی از ظرفهای سنتی گیلانیها است که دیگچه مانندی از جنس سفال است و مادران نسل قدیم در آن خورشتهایشان را آماده میکردند تا سر صبر و حوصله بپزد و بهترین طعم را به خود بگیرد. اما همیشه شلوغ است و تعداد کم میز و صندلیها هم به این شلوغی اضافه کرده است.
پختن این شیرینی به سادهترین حالت ممکن در ماهیتابه درست میشود. ترکیبات این شیرینی، آرد، کدو حلوایی، تخم مرغ، شکر، گلاب یا شیر، گردو و دارچین و هل است. طعم ترش را در آن احساس میکنید و برخیها برای خوشطعمتر شدن به آن گوجه سبز هم اضافه میکنند. اگر در شرق تهران زندگی میکنید و به دنبال یک رستوران گیلکی باکیفیت هستید، آویشو یک انتخاب ایدهآل است. منوی غذایی متنوع، پرسنل خوشاخلاق، فضای لوکس و… از جمله مزایایی هستند که باعث میشوند، آویشو را برای میل کردن غذاهای گیلکی انتخاب کنید. بادمجان ترشی، سیر ترشی و هفت بیجار از جمله ترشی های خوشمزه مازندرانی ها هستند که در سفرههایشان یافت میشوند.
۱۰ پاتوق املتخوری در تهران
جالب است بدانید که پارادیزو اولین رستورانی در رشت بود که پای بسیاری از غذاهای سبک اروپایی را به این شهر باز کرد، به همین دلیل هم شهرت بالایی دارد. رستوران گیلکی بهزاد یک رستوران درجهیک و بیعیب و نقص گیلکی در تهران است؛ که منو آن از هر رستوران گیلکی کاملتر است. علاوه بر این با اضافه کردن بخش غذای گیاهی به منو، رستورانش را به گزینهای مناسب برای گیاهخواران تبدیل کرده است. شما میتوانید غذای دلخواه خود از این رستوران با سفارش غذای آنلاین از اسنپ فود هم سفارش دهید.
- تصور کنید بهمحض ورود به رستوران، قرار است دستهایتان را با بهارنارنج بشویید و اصیلترین غذاهای گیلانی را سفارش دهید!
- مازندرانیها این غذا را با تخممرغ نیمرو و نازخاتون سرو میکنند.
- یکی از معروفترین و لذیذترین غذاهای محلی مربوط به استان مازندران بوده که رنگ و بوی آن هوش از سر آدمی میبرد.
- انواع خورشت ایرانی که مختص شمال کشور هستند را می توانید با مرغ آماده کنید و در این بخش ما به معرفی ۳ مورد پرداخته ایم.
مرغها را به سس اضافه کرده و یک لیوان آب انار تازه را اضافه کنید. در تابه را گذاشته و به مدت ۱ ساعت اجازه دهید تا مرغ به آرامی بپزد. گوشت را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و به مدت ۵ ساعت در یخچال استراحت دهید.