برای تهیه این غذا از بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، تخم مرغ، ادویه و رب گوجه فرنگی استفاده میشود و چیزی که آن را خوش طمع میکند، بادمجان کبابی شده است. البته پخت این غذا مختص به شمال نیست و در بسیاری از مناطق ایران، این غذای خوشمزه درست میشود. در محیطی با دکوراسیون زیبا، تخت های سنتی خاص و نورپردازی شکیل، برای مشتریان انواع غذا های ایرانی و محلی به همراه نوشیدنی های گرم و سرد لذیذ و متنوع سرو می شود.
بهترین غذاهای شمال ایران بهترین غذای ایرانی استانهای شمالی کایت-غذای رژیمی
برخی افراد در ابتدا ماهی را برای دو ساعت در مقداری نمک و آب لیمو میخوابانند تا مزهدار شود؛ سپس به سراغ پر کردن شکم ماهی میروند. شما میتوانید مرغ مجله خبری غذای های ارگانیک را بهجای ریش ریش کردن، چرخ کنید؛ اما سبک سنتی تهیه این کوکو با مرغ ریش ریش است. استفاده از شوید اختیاری است و میتوان آن را از طرز تهیه حذف کرد.
– شامی ترش
در شهرت و خوشمزگی غذاهای گیلانوانواع خورشت شمالی همین بس که گیلان به عنوان «شهر خلاق غذا» در یونسکو ثبت شده است. همین موضوع سبب شد در این مطلب به غذاهای شمال ایران (گیلان و مازندران) بپردازیم. بیج بیج یکی از سریعترین غذاهای شمال ایران است که با گوشت چرخشده تهیه میشود.
در استان گیلان کجا غذای محلی خوشمزه بخوریم؟
غذای شمالی با ماهی به روش های مختلفی طبخ می شود و در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج همواره چند غذای خوشمزه مختص شمال کشور یافت می گردد. یکی از غذاهای محلی که به راحتی تهیه شده و در بین بومیان استان گیلان به خوبی شناخته شده؛ سیرابیج است. این غذای غیر گوشتی و ساده به قدری خوشمزه است که با یکبار خوردن آن، محال است آن را دوباره امتحان نکنید.
روش درست کردن این غذا نیز به این صورت است که در ابتدا بادمجان را کبابی کرده و آن را خوب بکوبید. سپس دو سبزی چوچماق، سیر و گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کرده و به کوبیدن آنها ادامه دهید تا جایی که آنها کاملا در یک دیگر مخلوط شوند. معمولا شمالیها این غذا را در ظرفها سفالی خاصی به نام گمج درست میکنند. رستوران اردشیر یکی دیگر از بهترین رستوران های شهر رشت نام دارد. اردشیر نیز یکی از قدیمی ترین رستوران های رشت است که از سال ۱۳۵۱ فعالیت میکند. سرآشپز مشهور و حرفهای، پرسنل با تجربه و خاطره یک طعم متفاوت از دلایل محبوبیت این رستوران محسوب میشود.
- در تهیه این غذا از انواع ادویهجات بسیار خوشبو استفاده میشود به همین دلیل است که یک غذای لذیذ و لاکچری شناخته شده و هر کسی نمیتواند هزینه این غذا را پرداخت نماید.
- خورشت آلومسما با مرغ یک خورشت مجلسی است که طعم بی نهایت دلپذیری دارد.
- رستوران دوران رشت فضای گرم و دنجی داشته و داشتن جای پارک دسترسی به رستوران را راحت تر میکند.
- کرک بپرس یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران است که از آن با نام خوراک بادمجان و گوجه هم یاد میشود.
- در رستوران های محلی چالوس و مازندران میتوانید این آش بی نظیر را سفارش داده و یک سفر دلچسب را تجربه کنید.