غذاهای محلی گیلان؛ لیست کامل غذاهای اصیل گیلانی-غذای های ارگانیک

یکی از خاص ترین و زیباترین رستوران های تنکابن، رستوران عمارت پارسی است که از جمله سفره خانه های سنتی تنکابن هم می باشد. از بیرون که به رستوران نگاه می کنید تنها تابلوی رستوران و درب ورودی را مشاهده می کنید و تصور نخواهید کرد که قرار است وارد یکی از زیباترین و خاص ترین رستوران های تنکابن شوید. بعد از اینکه وارد رستوران می شوید، با محیطی بزرگ روبرو خواهید شد که شامل ده ها آلاچیق با ظرفیت های مختلف می باشد. نمای رستوران به شکل قدیمی و سنتی تزئین شده و حتی پنجره های آلاچیق ها هم با داشتن شیش های رنگارنگ، زیبایی محیط رستوران را دو چندان کرده اند. همچنین در نظر داشته باشید می توانید از چند روز قبل بخصوص برای ایام شلوغ سال که رستوران و سفره خانه سنتی عمارت پارسی بسیار شلوغ می شود، آلاچیق مورد نظر خود را هم رزرو کنید.

برای طبخ مالابیج مقادیر مناسبی از سبزیجات معطر شامل (نعناع، خالواش، چوچاق) را با رب انار، مغز گردو و ادویه مخلوط می کنند و بعد از شستشوی ماهی این معجون خوشمزه را در شکم ماهی قرار می دهند. باقلا وابیج با باقلا، شوید خشک، تخم‌ مرغ، سیر و کره درست می شود و معمولا با برنج خوش عطر شمال، زیتون پرورده و ماهی شور خورده می شود. ماده ی اصلی این غذای خوشمزه ی مازندرانی اسفناج است و با خوردن آن تازه می فهمید که اسفناج چه طعم بینظیری دارد! برای درست کردن این غذا از گوشت، اسفناج تازه، سبزیجات معطر، سیر، نعناع، پیاز و هویج استفاده می شود.

کافیست برای یکبار هم که شده کوله‌بار سفرگردی‌تان را بردارید و راهی یکی از روستاهای گیلان شوید تا از نزدیک با هنر آشپزی و خلاق باصفای مردم این شهر آشنا شوید. انواع غذاهای گیاهی، کباب، کوکو، آش، دسر و شیرینی در انواع و اقسام نمونه‌ها طبخ می‌شود. تمامی این موارد می‌تواند کاری کند تا انگشت‌هایتان را هم با آن بخورید. اگر شما هم در جستجوی رستوران گیلکی در تهران هستید این مطلب را از دست ندهید.

در این مرحله می‌توانید محتویات گوجه فرنگی را نیز به آن اضافه کنید و 3/1 آب هم البته باید اضافه کنید تا مخلوط کن خیلی هم خشک نباشد. گمج ظرفی سفالی است که درگذشته برای پخت‌وپز از آن استفاده می‌کرده‌اند. رستوران گمج در محدوده‌ی تهران‌پارس با منو گیلکی و انواع پیش‌غذا، سالاد و انواع نوشیدنی سرد و گرم انتخاب مناسبی برای تجربه کردن طعم‌های جدید غذاهای شمالی است. اگر می‌خواهید دقیق‌تر منو رستوران گمج تهران را ببینید و یا به‌صورت آنلاین سفارش دهید، کلیک کنید و وارد صفحه سفارش آنلاین از منو رستوران گمج در اسنپ فود شوید.

۸- دلیجان از بهترین رستوران های سنتی رشت

همچنین جایگزین سبزی های معطر شمالی، ریحان و نعناع می تواند باشد. به شما پیشنهاد می کنیم که در تور تفریحی-سرمایه گذاری قبرس، که توسط مجله خبری غذای های ارگانیک کارگروه شزوما برگزار می‌شود شرکت کنید. اگر تمایل دارید که بهترین مواد غذایی را خریداری کنید ما به شما کاویش فود را پیشنهاد می کنیم.

رستوران سه کاج از جمله رستوران های معروف و قدیمی تنکابن است و خیلی ها می گویند اینجا اولین رستورانی در شهر تنکابن است که جوجه ترش را سرو کرده. اما رستوران سه کاجی که امروزه میبینیم دچار مرمت و بازسازی شده و با رستورانی زیبا، شیک و مدرن طرف هستیم. از بیرون که به رستوران نگاه می کنیم، نمایی چوبی و مدرن میبینیم که حس خوبی را منتقل می کند. مشتریان ثابت و قدیمی رستوران امیر طوبایی نظرات مختلفی را در خصوص رستوران داده اند و برخی راضی و برخی ناراضی هستند.

  • پس از آن گوجه خرد شده را اضافه کرده و رب گوجه فرنگی را نیز اضافه می‌کنیم.
  • طعم لذیذ و خاص غذاهای محلی گیلان، باعث شد در سال ۹۴ نام شهر رشت به عنوان «شهر خلاق خوراک شناسی» در یونسکو نیز به ثبت برسد.
  • برنج‌ها به صورت قالبی سرو می‌شود و کباب یا ماهی روی‌ آن قرار دارد.

لیست ۸ غذای شمالی – غذاهای ایرانی از هر شهر یا استانی که باشند، بسیار خوشمزه و لذیذ هستند. طعم ترش انواع رب انار و رب آلوچه به همراه انواع سبزی شمالی کافیست تا بخواهیم طرز تهیه انواع غذاهای شمالی را یاد بگیریم. ماش پلو از جمله غذاهای محلی گلستان است که با استفاده از ماش، برنج، گوشت قرمز چرخ کرده، پیاز، زعفران، روغن زیتون و نمک و فلفل تهیه شده و می‌توان آن را به صورت چلو (آبکش) و یا پلو (دمی)، درست کرد.

در این غذا نیز مانند دیگر غذاهای مازندرانی از ترکیب رب انار و شکر استفاده می‌شود که طعمی ملس به آن می‌دهد. کدوپلوی مازندرانی که در زبان محلی به آن کئی پلا گفته می‌شود، یکی از معروف‌ترین غذاهای شمال ایران است که از ترکیب برنج و کدو حلوایی تهیه می‌شود. برای درست کردن این غذا، پیاز را با کره تفت داده و کدو حلوایی خرد شده را به آن اضافه می‌کنند.

در شهرت و خوشمزگی غذاهای شمال کشور شکی نیست و همین بس که گیلان را به عنوان شهر خلاق غذا در یونسکو ثبت کرده‌اند. شاید بتوان گفت یکی از دلایل اصلی مسافرت افراد به شمال، خوردن همین غذاهای خوشمزه است. غذاهای بسیاری وجود دارد که در آن‌ها از بادمجان استفاده می‌کنیم اما به طور کلی شمالی‌ها و خصوصا گیلانی‌ها روش خاص خود را برای طبخ غذاها دارند و حتی چندین غذای شمالی با بادمجان به صورت اختصاصی دارند. در این مقاله به معرفی غذاهای شمالی با بادمجان می‌پردازیم و شما را با آن‌ها آشنا می‌کنیم. رستوران گیلانی آویشو رستورانی خوب و باکیفیتی است؛ اما اگر به دنبال بهترین رستوران ‌های شرق تهران آن‌هم با منو گیلکی می‌گردید آویشو بهترین انتخاب است. ولی مسئله‌ای که این رستوران را از دیگر رستوران‌های مشابه متمایز می‌کندغ فضای باز، موسیقی زنده و امکاناتی نظیر پارکینگ است که همگی در میزان رضایتمندی شما از این رستوران مؤثرند.

آشنایی با واحد پول کشورها | از آسیا تا آمریکای جنوبی

یکی دیگر از رستوران‌های لوکس که غذای گیلانی سرو می‌کند و در هتل تاج محل قرار دارد رستوران ماهی ماهی است. این رستوران در کنار رستوران‌ هندی تاج محل تاسیس شده تا باز هم با ارایه نوع خاصی از غذا مشتری‌های خاصی هم پیدا کند. علاوه بر این منویی گیاهی هم دارد که اگر در بین مهمان‌هایتان فردی با رژیم گیاهخواری دارید می‌توانید از او هم پذیرایی کنید.