غذاهای محلی گیلان؛ لیست کامل غذاهای اصیل گیلانی-غذای های ارگانیک

برای طبخ این غذا به بادمجان، گوجه‌فرنگی، پیاز، گردو، سیر، سبزی شامل چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر، رب انار، نمک و فلفل و زردچوبه، روغن و خلال بادام احتیاج دارید. این غذا در عین سادگی بسیار خوشمزه است و معمولا با برنج یا مجله خبری غذای های ارگانیک نان سرو می‌شود. آش‌های خطه مازندران تمامی ندارد و هر کدام در نوع خود دارای طعمی بی‌نظیر و فوق‌العاده هستند. همانطور که از نام این غذا مشخص است، ترش ترشو دارای طعمی ترش و متفاوت بوده که باید حتما آن را امتحان کنید.

نسبت به بسیاری از رستوران هایی که آلاچیق دارند، اینکه کافه رستوران دهکده از آلاچیق های دربست استفاده کرده برای خیلی ها مزیت محسوب می شود. همچنین اگر قصد برگزاری دورهمی یا جشن تولد را دارید می توانید آلاچیق مورد نظر را از قبل رزرو کنید. باز هم یک کافه رستوران خوب در منطقه قلعه گردن تنکابن که نسبت به رقیب های خود از کلی مزیت برخوردار است. غذای دیگری که یکی از لذیذترین کباب‌های گیلان است، دوش کول کباب نام دارد و بسیار معروف است. اندازه برش کباب دوش شبیه به پنجه است و برای مزه‌دار شدن آن از پیاز و ادویه مخصوص استفاده می‌کنند.

پنج مورد از شگفت انگیز ترین جاهای دیدنی کیش

با نصب اپلیکیشن کارناوال، کنترل سفر را این بار شما به دست بگیرید. در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه ها و فرهنگ شهرها و کشورهای مختلف، رزرو آنلاین بلیت هواپیما و یا حتی رزرو انواع اقامت بسته به سلیقه و بودجه ای که دارید. ۶ تا بادمجان متوسط رو پوست گرفته و نگینی خرد کنید و داخل آب و نمک‌ گذاشته تا تلخی بادمجان گرفته شود.

با ۱۰ کبابی معروف بازارهای تهران آشنا شوید

در گیلک ماهی سالمون، ماهی قزل‌آلا، ماهی سوف، ماهی تیلاپیا به همراه کته سرو می‌شوند و در بخش پیش‌غذاها هم آیتم‌های جذاب و خوشمزه‌ای وجود دارد که از امتحان کردن آن پشیمان نخواهید شد. یکی از غذاهای خوشمزه و خوش‌رنگ و لعاب مازندرانی‌ها مالابیج است که با نام مالاتا نیز شناخته می‌شود. برای تهیه این غذا از ماهی‌سفید، سبزی‌های معطر، مغز گردو، رب انار و گلپر استفاده می‌کنند.

اگر هم علاقمند به غذاهای ایرانی هستید، انواع خورشت ها و غذاهای کبابی در رستوران سرو می شود. در کنار آن ها، منوی غذایی محلی هم مشاهده می شود که تنوع مطلوبی از انواع غذاهای محلی مازندران را در خود جای داده است. اگر به شمال ایران سفر کردید، حتما خورشت مرغ ترش را به همراه برنج خوش‌عطر شمالی امتحان کنید.

آش قلیه گیلانی

حال می‌توانید مواد تهیه شده را داخل بادمجان و گوجه‌ها بریزید. یک قابلمه بردارید و 3 یا 4 قاشق روغن داخل آن ریخته و بادمجان و گوجه را سرخ کنید. سپس نصف لیوان اب داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا بادمجان و گوجه کمی جوش بخورد. رستوران شورکولی خود یکی از جاذبه های گردشگری رشت است، محیطی صمیمی و آرام، با فضایی سنتی که با گل های زیبا زینت داده شده. این رستوران همچنین تنوع غذایی بالایی نیز دارد و می توانید از منوی غذاهای محلی آن استفاده کنید. اگر به رشت سفر کردید دو دلتان یک پاستای ویژه یا پیتزا می‌خواهد، رستوران پارادیزو را انتخاب کنید.

  • همچنین بهتر است پوست مرغ را جدا نکنید تا با استفاده از چربی آن غذای شما رنگ و لعاب بهتری داشته باشد.
  • جزییات و مراحل طرز تهیه خورش اناربیج گیلانی با مرغ یا گوشت و آموزش ترکیب دقیق سبزی آن را در لینک مربوطه مطالعه کنید.
  • مرغ را با نمک، زردچوبه و فلفل سیاه ماساژ داده تا کاملا طعم دار شود.
  • برای آماده سازی این غذا باید گوجه فرنگی، پیاز، تخم مرغ و ادویه جات مخصوص را تهیه کنید.
  • به هر حال اگر گیاه‌خوار باشید این کشور برای شما یک بهشت است، زیرا قیمت غذا در هند برای افراد گیاه‌خوار عموماً ارزان‌تر تمام می‌شود، اما اگر گیاهخوار نباشید به هر حال غذاهای گوشتی هم هست.