همچنین سیر رنده شده را باید به باقلا در حالت خوردن اضافه کنید به طوری که عطر سیر فضای آشپزخانه را پر کند. توجه داشته باشید در هنگام اضافه کردن تخم مرغ نباید آن را داخل غذا هم بزنید و اضافه کردن بیش از حد شوید نیز موجب تلخی آن می شود. این غذا را می توانید با زیتون پرورده و سیر ترشی در وعده ناهار و شام نوش جان کنید. اگر کمی از غذاهای محلی و طرز تهیه آنها سر دربیاورید، با یکبار تست کردن غذاهای رستوران ماهی سفید متوجه خواهید شد که این رستوران از بهترین رستوران های شمالی در تهران است.
#10 رستوران سه کاج تنکابن
برای درست کردن این غذا، پیاز را کمی تفت داده و گوشت را به همراه ادویهجات به آن اضافه میکنند. پس از سرخ شدن گوشت، مقداری گوجهفرنگی خردشده به خورشت اضافه میشود. گوجهها که له شد، رب گوجه فرنگی را به همراه مقدار بسیار کمی آب در خورشت میریزند و اجازه میدهند تا خوب جا بیفتد. در برخی موارد نیز سیبزمینی سرخ شده در کنار این خورشت قرار میگیرد. خانمهای شمالی زمانی که وقت زیادی برای تهیه غذا ندارد، خورشت بیج بیج را آماده کرده و به همراه برنج یا نان سرو میکنند.
- یک وعده غذایی بسیار خوشمزه که اصالتاً یونانی بوده و از تکههای کوچک گوشت تهیه میشود.
- رستورانی که نام آن از یک ماهی به نام کولی شور الهام گرفته شده است.
- در مرحله بعد رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زعفران، جعفری خرد شده و سس تند را با هم مخلوط نمایید.
- این غذا نوعی کوکوی بادمجان گیلکی بوده که همراه با نان یا برنج درست میشود.
مسیر دوم دسترسی به فست فود پیتزا سولی تنکابن میدان شهید شیرودی است که تقطاع خیابان های شیخ فضل الله نوری، شهید مطهری و امام خمینی می باشد. ضلع شمال غربی میدان بلوار شیرودی است و زمانی که وارد بلوار شدید، بعد از 1.8 کیلومتر و با عبور از خیابان خاتمی، سولی پیتزا را در سمت راست بلوار مشاهده می کنید. فست فود پیتزا سولی از جمله فست فود های ساحلی تنکابن است یعنی در بخش مجله خبری غذای های ارگانیک شمالی بلورا شیرودی و نزدیک به ساحل قرار دارد. بیشتر میز و صندلی های فست فود پیتزا سولی تنکابن مبل های راحتی هستند لذا نه تنها با آرامش بیشتر از اینجا لذت می برید بلکه تعداد نفرات بیشتری هم به دور یک میز می توانند بنشینند. غذای خوشمزه دیگری که در گیلان میتوانید میل کنید، ورقه گیلانی است. این غذا نوعی کوکوی بادمجان گیلکی بوده که همراه با نان یا برنج درست میشود.
مثل خورشت فسنجان اردک که بهترین غذای محلی گیلان شبیه فسنجان است. غذاهای محلی گیلانی را می توان یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی در بین مردم دانست. گیلان، یکی از خطه های سرسبز کشورمان است که نه تنها از اهالی خونگرم، ساده و صمیمی برخوردار می باشد؛ بلکه غذاهای محلی بسیار خوشمزه و رنگارنگی را نیز به خود اختصاص داده است.
در مرحله بعد برنج را به صورت لایه لایه با کدو، زیره و زعفران در قابلمه میریزند تا دم بکشد. مازندرانیها این غذا را با تخممرغ نیمرو و نازخاتون سرو میکنند. واویشکا در لیست غذاهای شمالی با گوشت چرخ کرده قرار می گیرد و جهت آماده سازی آن به گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، سیب زمینی، گوجه و آبغوره نیاز دارید.
بهترین غذاهای شمال ایران بهترین غذای ایرانی استانهای شمالی کایت-احمد فود