غذای ایرانی ساده لذیذ؛ طرز تهیه 12 غذای ایرانی ساده و خوشمزه-غذای های ارگانیک

سمبوسه جنوبی به قدری خوشمزه و منحصر بفرد است که به هیچ عنوان نباید امتحان طعم خوشایند آن ها را از دست بدهید. غذاهای جنوبی اصلی‌ترین دلیل برای این هستند که یک سفر به یاد ماندنی داشته باشید. اگر به آبادان سفر کنید در سطح شهر چیزی که توجه شما را جلب می‌کند تعداد زیادی فلافل فروشی است! شاید در شهرهای دیگر ایران هم بتوانید فلافل را مزه کنید اما طعم آن زیر آسمان پر ستاره آبادان چیز دیگریست. فلافل آبادان از غذاهای خوشمزه آبادان است که ظاهری ساده اما مزه ای وصف نشدنی دارد. مانند دیگر شهرهای ایران فلافل بصورت ساندویچ سرو میشود که میتوانید به سلیقه خودتان آنرا با خوراکی های دیگری مثل پیاز، جعفری، گوجه یا ترشی های مخصوص نوش جان کنید.

برای طرز تهیه کتلت بادمجان به عنوان یک غذای ایرانی ساده بدون برنج، ابتدا بادمجان‌ها را به‌صورت کبابی بپزید. آن ها را روی تخته آشپزخانه قرار دهید و به‌صورت ساطوری خورد کنید. خورش ترش تره یکی از خوشمزه‌ترین انواع خورش ایرانی است که معمولاً با کته سرو مجله خبری غذای های ارگانیک می‌شود. این غذای لذیذ و بامزه به عنوان غذای شب چهارشنبه‌سوری و شب عید در گیلان درست می‌شود. در ادامه طرز تهیه خورش ترش تره با کته را در مجله اسنپ اکسپرس با هم می‌خوانیم. از لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج می‌توان به خورش فسنجان با مرغ اشاره کرد.

دلمه برگ مو

غذاهایی که با گوشت چرخ کرده درست می‌کنند، بسیار متنوع هستند. مرغ ترش یک غذای شمالی که هم در مازندران و هم در گیلان به روش محلی درست می‌شود. مرغ بریان از جمله غذاهایی است که در رستوران‌ها سرو می‌شود. کوکو مرغ انواع مختلفی دارد اما این نوع کوکو هم برای ناهار و هم برای غذای فینگرفود انتخاب خوبی است.

لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان اصفهان

بین خودمان بماند اما هر نوع آبگوشتی را باید با پیاز خورد تا آنچنان که باید به دل بچسبد. همه‌ی ما با این غذای خوش ‌بر و روی زعفرانی و ته دیگی ایرانی آشنا هستیم؛ ته‌چین! ته‌چین یکی از غذاهای ایرانی محبوب و رایج است که معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده می‌شود. در فرهنگ غذایی ایرانی، اغلب برنجی را با کره و زعفران طبخ می‌کنند که در این صورت آن را چلو می‌نامند.

  • لیست غذاهای ایرانی آنقدر جذاب و اشتها آور است که نمی توان تنها نام یکی از آن ها را بعنوان غذای پرطرفدار آورد.
  • در مرحله اول برای تهیه مرصع پلو برنج ها را پاک کنید و بشویید و دو الی سه ساعت در آن بگذارید تا خیس بخورد.
  • دیزی از نوع مشهدی با استفاده از گوشت بره، نخود و سیب زمینی در کاسه‌های سفالی درست می‌شود.
سپس سس و مواد از هم جدا می شوند و مواد به خوبی له شده و مخلوط می شوند. یک دیزی اصل با نان سنگک، خمیر، پیاز و سبزی برگ سرو می شود. از بهترین غذاهای ایرانی ، چلو کباب کوبیدهکوبیده احتمالاً شناخته شده ترین در این خانواده است و در بین ایرانیان و گردشگران بسیار محبوب است. چلو کباب کوبیده همانطور که می دانید معمولا با گوجه و فلفل کبابی، برنج زعفرانی و سبزی تازه سرو می شود.

آبگوشت که نام دیگر آن دیزی نامیده می شود یک خورش سنتی ایرانی است ، در ایران بسیار محبوب است و به راحتی برای علاقه… آش رشته یک سوپ بسیار محبوب در ایران است ، که معمولا در نوروز سرو میشود. آش رشته سوپی است با اسفناج سبزیجات، حبوبات (عدس ، نخود ، لوبیا یا… زمانی که آب برنج بخار شد، مخلوط پیاز و سیب‌زمینی را به آن اضافه کنید.

| غذاهای تند و دریایی بندرعباس