لیست غذاهای ایرانی معرفی 230 غذای ایرانی خوشمزه کترینگ کیبو-غذای های ارگانیک

سازمان یونسکو در سال ۱۳۹۴، رشت را به‌عنوان پایتخت خلاق غذا معرفی کرد و البته با توجه به این حجم از تنوع غذایی، این اتفاق به‌هیچ‌وجه تعجب‌آور نیست. شما می‌توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان گیلان و طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. بیشتر غذاهای قزوینی، طعمی شیرین و ملس دارند و با حبوبات، گوشت، انواع مغزهای خوراکی و خلال‌ها و ادویه‌های خوش‌عطر محلی درست می‌شوند. شما می‌توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای قزوین و طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید.

در برخی شهرها بلغور پلو را با گوشت یا مرغ سرو می‌کنند تا تبدیل به غذایی مقوی‌تر و سیرکننده‌تر شود. خورش قورمه یا قورمه سبزی، یکی از غذاهای ملی مجله خبری غذای های ارگانیک کشور ایران است که در میان ایرانیان، طرفداران بسیاری دارد. گمنه بوشهری، یکی از غذاهای محلی استان خوزستان است که طرز تهیه ساده و سریعی دارد.

بعد از آنکه گوشت‌ها به خوبی پخته شدند، آن‌ها را از آب خارج کرده و اجازه می‌دهیم تا خنک شوند. سپس تمام گوشت را ریش ریش کرده و مجدداً درون قابلمه‌ای که هنوز مقداری آب گوشت دارد قرار می‌دهیم. قابلمه مناسبی انتخاب کرده و مقداری روغن درون آن بریزید.

  • در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با مشهورترین غذاهای لذیذ محلی ایرانی و طرز تهیه آن‌ها از کوفته تبریزی گرفته تا دیزی سنگی، آش رشته، قورمه سبزی و انواع کباب‌ها آشنا کنیم.
  • سپس برنج و رشته پلویی، لوبیا چیتی پخته، خرماهای بدون هسته و کوفته ریزه‌های سرخ شده را به‌صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و قابلی پلو را برای حدود یک ساعت روی شعله ملایم گاز دم کنید.
  • ثمین نصرت یک آشپز ایرانی-آمریکایی است که مدت‌ها در بهترین رستوران‌های جهان کار کرده است.
  • مواد اصلی غذاهای شکم‌پر مشخص است؛ اما برای تعیین اندازه آن‌ها این آشپز مازندرانی است که مانند دیگر آشپزها بر طبق تجربیات خود تصمیم می‌گیرد.
  • در انتها هم از چند غذای محلی کمتر شناخته شده و عجیب و غریب می‌گوییم که شاید دوست داشته باشید در آینده امتحانشان کنید.

رب انار را نیز به ترکیب تان اضافه کنید و اجازه دهید خوب به مواد درون قابلمه طعم دهد. ابتدا باید پیاز‌ها را درون قابلمه مناسبی ریخته و با مقداری روغن سرخ کنید. برای پخت این خورش خوشمزه باید مغز گردو ها را خوب آسیاب کنید و یک نوع گوشت دلخواه را نیز برای پخت آن انتخاب نمایید.

مضروبه هم یکی دیگر از غذاهای سنتی کیش با طعمی خاص و بی‌نظیر است. برای تهیه مضروبه ماهی را با سبزیجات محلی و سیر طعم‌دار ترکیب کرده و می‌پزند. این کوفته به‌تنهایی هم مزه ناب و بی‌نظیری دارد، اما می‌توانید آن را با سبزی و ماست و ترشی را نوش‌جان کنید و لذت دو چندان ببرید. این بار که به تبریز سفر کردید، گذشته از کباب‌ و تاواکبابی معروف و باکیفیتش، سراغ غذای سنتی را بگیرید. خوشبختانه در تعدادی از بهترین رستوران‌های تبریز، غذاهای سنتی این شهر را پیدا می‌کنید.

۱۲. غذاهای محلی استان کردستان

خوراک لوبیا پیله، یکی از غذاهای محلی و فصلی استان البرز است که در تابستان طبخ می‌شود. این غذا در گذشته در ظرفی تیره به نام ریخته می‌شد و پس از پخت نان در تنور قرار می‌گرفت. لوبیا پیله، در واقع همان لوبیا چیتی تازه همراه با غلاف است.

منوی غذای ایرانی شامل چه مواردی می‌شود؟

این آش از گوشت گوسفندی، حبوبات فراوان و دو نوع سبزی‌های تشکیل می‌شود و از همین نظر شباهت بسیاری به آش شله‌قلمکار دارد. نخود ها را برای ۱۲ ساعت یا از شب قبل در آب خیس کنید و هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آن‌ها گرفته شود. سپس آب آن‌ها را خالی کنید و در چرخ گوشت بریزید تا چرخ شوند. توجه داشته باشید که نخودهای چرخ شده بهتر است کمی زبر باشند.

مالاتا مازندرانیمالابیج که مالاتا هم گفته می‌شود یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای دریایی مازندران است. آش آماج کرمانآش آماج یکی از آش‌های پرطرفدار و قدیمی در کرمان است که با ترکیبی از سبزی، آردگندم، گیاهان دارویی، سرکه یا قره قوروت تهیه می‌شود. در این مطلب به معرفی برخی از این آش‌ها و آبگوشت‌های متنوع می‌پردازیم. در این مطلب به معرفی چند تا از این غذاهای خوشمزه و بی‌نظیر می‌پردازیم.

طرز تهیه آش بادمجان

از دیگر مواد تشکیل‌دهنده هزاری می‌توان به پیاز، برنج، گرد لیمو و ادویه‌جات اشاره کرد. آش بی‌بی سه‌شنبه یکی از آش‌های مشهور و لذیذ در شهر اراک است که بیشتر به‌عنوان نذری پخته می‌شود و بر سر سفره بی‌بی سه‌شنبه قرار می‌گیرد تا نیازمندان را حاجت روا کند. اکبر جوجه، مواد اولیه ساده‌ای دارد که شامل جوجه مرغ، رب انار و کره می‌شود و در کنار آن برنج زعفرانی و سس انار قرار می‌گیرد. مهم‌ترین نکته درباره این غذا، نحوه طبخ ویژه آن است که نتیجه‌ای منحصربه‌فرد و فوق‌العاده خلق می‌کند.