همانطور که می دانید استفاده از دانه انار طعمی ترش به این غذا می بخشد اما اگر می خواهید این غذا طعمی ملس داشته باشد می توانید به آن کمی شکر اضافه کنید. اسپناساک یکی دیگر از غذاهای شمال است که در واقع نوعی خورشت اسفناج محسوب می شود. برای تهیه این غذای خوشمزه از گوشت قرمز، اسفناج، پیاز، برگ سیر و سبزی های محلی استفاده می کنند. بعد از پخت کامل گوشت؛ هویج، رب انار و تخم مرغ نیز به این ترکیب اضافه می شود. باقلا یکی از مواد غذایی پرکاربرد در غذاهای محلی مازندران است که در باغهای این استان کشت میشود. ترکیب باقلا با سیر، شوید خشک، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه یک غذای خوشمزه و لذیذ به نام باقلا وابیج در اختیار شما قرار میدهد.
در گیلان و بسیاری از کشور های آسیایی هم به وفور از آن برای تهیه غذا های متنوع استفاده می شود. سیرابیج یا سیرواویج گیلانی که به آن «سیراویج» هم گفته می شود، یک غذای ساده و در عین حال مفید و کامل است که معمولا در کنار غذاهای دیگر برای ناهار یا برای شام استفاده می شود. امکان ندارد سری به بازارهای محلی گیلان زده باشید و ماهی دودی های به نخ کشیده و آویزان به چشمتان نخورده باشد. این ماهی را معمولا به عنوان چاشنی در کنار غذاهایی همچون باقلا قاتق، ترش تره و ترش واش سرو می کنند.
هر شهری برای خود از این نان محلیها دارد و نان محلی معروف گیلان هم نان خرفه است. پاسخ این سؤال منفی است؛ چون در تهران هم رستورانهای گیلکی خوب و باکیفیتی حضور دارند که میتوانند حال و هوای گیلان را برای شما زنده کنند. در این مطلب از وبلاگ سفرزون به معرفی این رستورانها میپردازیم.
ماهی ماهی
غذاهای گیلانی شناسنامه این شهر زیبا و سرسبز هستند و به عنوان یکی از جاذبههای گردشگری شهر گیلان شناخته شود. مرغ را با نمک، زردچوبه و فلفل سیاه ماساژ داده تا کاملا طعم دار شود. پاهای مرغ را با نخ مخصوص بسته و در قابلمه به همراه روغن مایع از دو طرف سرخ کنید تا مرغ کاملا طلایی شود. برای مزه دار شدن داخل شکم و روی بدن ماهی را با ۲ قاشق چای خوری نمک،۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه و ۱ قاشق چای خوری گلپر ماساژ دهید و به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت داده تا ماهی کاملا طعم دار شود. با هم به گوشهگوشه دنیا سفر میکنیم تا با شگفتیهای بیپایان آن آشنا شویم.
بهترین غذاهای شمال ایران بهترین غذای ایرانی استانهای شمالی کایت-غذای رژیمی
همانطور که از نام این خورشت مشخص است، ترش سماق به دلیل وجود سماق دارای طعم ترشی بوده و مواد غذایی به کار رفته در آن موجب شدهاند که بسیار پرخاصیت و مقوی باشد. شگفت زده از اینکه چطور همه چیز به صورت کاملا مدرن اما با طعم اصیل و دقیقا همان که باید باشد، است. برنجها به صورت قالبی سرو میشود و کباب یا ماهی روی آن قرار دارد.
توی دل مازندرانی
پیشنهاد ما به شما این است که حتما آش کدو مازندران را میل کنید. مالابیج یا مالاتا را میتوان یکی از معروفترین و محبوبترین غذاهای محلی مازندران دانست که طعم بسیار لذیذی دارد و معمولا در وعده شام صرف میشود. برای خواندن مراحلطرز تهیه آش ترش شمالی یا گیلانی یا ترشه آش روی لینک مطلب کلیک کنید. خورش سیر قلیه گیلکی با مرغ را می توانید با برنج، ترب سفید، انواع ترشی، سالاد و زیتون سرو کنید. برای مطالعه مراحل طرز تهیه خورش سیر قلیه گیلانی روی لینک مطلب کلیک کنید. ترکیب اصلی این شیرینی، کدو حلوایی و تخم شنبلیله است که طعم بی نظیر و خوشمزهای به آن داده است.
به همین منظور برای دسترسی به این کافه رستوران ایتالیایی می بایست وارد بلوار شیرودی شوید تا در انتهای بلوار به میدان آزادی برسید. سپس در میدان آزادی مجدد وارد بلوار شیرودی به سمت شرق شوید تا به خیابان توسکا برسید. کمی جلوتر از خیابان توسکا و نزدیک به خیابان شهید محمدی خواه کافه رستوران ایتالیایی رناتو را مشاهده خواهید کرد.
- این غذا به دو صورت بدون گوشت و با گوشت مرغ طبخ می شود که شما می توانید طرز تهیه هر دو را در مجله اسنپ اکسپرس مطالعه کنید.
- میز و صندلی های مدرن، نورپردازی همانند یک رستوران ایتالیایی و تزئینات شکیل جلوه خوبی را به محیط داخلی رستوران داده است.
- آش قلیه گیلانی، یک آش بسیار خوشمزه و مناسب برای سرو در روزهای سرد سال است که با حبوبات، گوشت چرخکرده، سبزیجات محلی، کشمش، قیسی، آرد، هویج و چغندر درست میشود و طعم خود را از آبغوره و شکر میگیرد.
- در مرحله آخر، آبغوره، انار ترش تازه و فریز شده، نمک و فلفل را به خورش بیفزایید و درب تابه را ببندید تا بادمجانها با آب گوجهفرنگی و انار مغز پخت شوند و خورش جا بیفتد.
علاوه بر ماهی و مرغ، گوشت قرمز نیز در لیست غذاهای شمالی دیده می شود. انواع غذا با گوشت چرخ کرده شامل کباب و شامی ها را می مجله خبری غذای های ارگانیک توانید در لیست این غذا ها مشاهده کنید. در ادامه سه غذای خوشمزه شمالی که با گوشت قرمز آماده می شوند را معرفی کرده ایم.
از طرف دیگر عدس به عنوان ماده اصلی این غذا، سرشار از خاصیت و مواد معدنی است و خیالتان راحت است که با این غذا بدن خود را، هم با پروتئین گیاهی، هم با پروتئین حیوانی و هم با کربوهیدرات تغذیه می کنید. خورش عدس یا «مرجو خورش»، غذای اصیل شهرستان طالقان و گیلان به شمار می رود و می توانید آن را در کنار خوراک عدسی در برنامه غذایی خود قرار دهید. برای خواندن مراحلطرز تهیه خورش انار مسما گیلانی روی لینک مطلب کلیک کنید. یکی از غذاهای محلی و ساده شمالی که از کوچک تا بزرگ به آن علاقه دارند؛ ترش تره است. اگر به دنبال یک دسر بسیار خوشمزه میگردید، پیشنهاد میکنیم حتماً اکمک کادایف را امتحان کنید.
این آش با استفاده از اسفناج، عدس، سیر، پیاز، زیره سبز و زردچوبه تهیه میشود و سرشار از آهن است. من دوست دارم نظرات و پیشنهاد های شما را بشنوم با یامی شف در ارتباط باشید. ۵۰۰ گرم گوشت گوسفندی(خورشتی) به همراه ۳ لیوان آب ولرم افزوده و مخلوط کنید، در گمج را گذاشته، حرارت را خیلی کم کنید (شعله پخش کن بذارید) تا به مدت ۲ ساعت بپزه و حسابی جا بیفتد. کباب ترش شمالی را در کنار کته زعفرانی، زیتون پرورده و ماست-نعناع سرو کنید. سالن غذاخوری که قدمتی بیشتر از ۴۰ سال دارد و هنوز همان حالت خود را حفظ کرده است.