این غذا را به آبگوشت ایرانی شبیه میدانند با این تفاوت که در گوشت لوبیا خبری از نخود نیست. گوشت لوبیا یکی از معروفترین غذاهای کاشان است و باید جزو گزینههای اولی باشد که در سفر به کاشان تست میکنید. بعد از دلمه، کوفته غذای محبوب و پرطرفدار آذریها است که به جای گوشت قرمز مجله خبری غذای های ارگانیک در آن از گوشت فیله مرغ استفاده میکنند. این خوراکی جالب با ترکیبی از نان لواش خشک شده معروف قزوینی، پنیر، خیار، سبزی خوردن های تند، گردو و پیاز داغ تهیه می شود. قیمه نثاروقتی اسم غذاهای قزوین میآید، بدون شک همهی ما به غذای خوشمزه و اعیانی قیمه نثار فکر میکنیم.
سپس پوسته نازک بعدی را که به آن جفت میگویند، نیز جدا میکنند. این پوسته خاصیت درمانی دارد و برای درمان دردهای معده مفید است. هلو کباب یا کوفته مخصوص کرمانشاهی، یکی از قدیمیترین و معروفترین غذاهای بومی استان کرمانشاه است که طرفداران بسیاری در این استان و در سراسر کشور دارد. دلیل نامگذاری این کوفته به نام هلو کباب مشخص نیست؛ اما به نظر میرسد بهدلیل طعم عالی، لطافت و شاید شکل ظاهری، این کوفته به این نام شهرت یافته است.
طرز تهیه کباب چنجه
سپس آنها را در روغن تفت دهید و کمی زعفران در آن بریزید. هویجها را بهصورت خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید. کمی نمک و زعفران دمکرده به آن اضافه کنید تا خوشرنگ شود. این مواد (کشمش، گوشت قلقلی و هویج) را با هم مخلوط کنید.
«کشک کدو» یکی از غذاهای محلی کرمان است که علیرغم خوشمزگی و مقوی بودنش، طرز تهیه بسیار آسانی دارد. این غذا با کشک در اصل با استفاده از کدو سبز تهیه میشود. اما شما میتوانید کشک کدو را به روشی دیگر و به سبک مازندرانی نیز تهیه کنید. در این کشک کدو از کدو حلوایی به جای کدو سبز استفاده میشود. را به عنوان یک غذای اصیل ایرانی که قدمت طولانی دارد، به خوبی حفظ کردهاند و هنوز هم آن را در مهمانیها و دورهمیهایشان میپزند. برنج و گوشت گوسفندی، از مهمترین مواد اصلی این غذای ایرانی محلی هستند.
راز خورشت قورمه سبزی خوشمزه در تعداد ساعات پخت آن است که باید بگذارید به آرامی و بر روی شعله کم پخته شود. پس از گذشت چندین ساعت، مخلوطی از آب غلیظ و تیره رنگ خورشت بر بالای ظرف جمع میشود که نشان از قورمه سبزی جا افتاده دارد. داخل صدف مروارید ساز که به آن «محار» میگویند، بخش گوشتی کوچکی وجود دارد که البته همه آن خوراکی نیست. بومیان کیش به دقت بخش غیر قبل خوردن محار را جدا میکنند و بخش خوراکی را با انواع ادویه و پیازداغ میپزند و خوش طعم میکنند.
استان سمنان بهدلیل قرارگیری در منطقه جغرافیایی ویژه با اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی و همچنین بهدلیل وضعیت آب و خاک، از موقعیت کشاورزی مطلوبی برخوردار نیست. گندم، جو، سیبزمینی، یونجه، چغندر، شبدر و پسته بهعنوان محصولات کشاورزی این خطه از کشور شناخته میشوند. با این وجود میتوان تنوع جالب و شگفتانگیزی از غذاها و خوراکهای سنتی و محلی را در برنامهی غذایی خانوادههای این منطقه از ایران مشاهده کرد. قومهای مختلفی از جمله مردمان فارس، ترک، ترکمن و تات در استان خراسان شمالی زندگی میکنند و به همین دلیل غذاهای محلی این استان از تنوع بالایی برخوردار هستند.
غذاهای سنتی ایرانی ، بهترین غذاهای اصیل ایرانی جاذبه ها
سپس در محله پخت غذا، پس از جذب آب یا آب مرغ، شعله گاز را خاموش کنید و درب قابلمه را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ببندید. در ادامه، قابلمه را دوباره روی شعله بگذارید و اجازه دهید تا دم بکشد. یارما شورباسی، یکی از غذاهای لذیذ و محلی آذربایجان غربی و شهر ارومیه است که معنای نام آن در زبان ترکی، «سوپ بلغور» است. این غذای مشهور بهدلیل داشتن بلغور گندم، ارزش غذایی و فیبر بسیار بالایی دارد و فوقالعاده مقوی است.
خورش قیمه یکی از غذاهای سنتی ایرانی محبوب
مزهی این خورش باید کمی ترش باشد، ازاینرو به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه اضافه میکنند، برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است. از سبزیهای استفاده شده در قرمه سبزی میتوان به شنبلیله، جعفری، گشنیز و پیازچه اشاره کرد. استفاده از سماق در تهیه کباب تابهای نیز به دو روش مختلف صورت میگیرد.
- سیبزمینی و عدس را هم میپزند و همراه کشمش و زرشک تفتداده شده، هل و دارچین لابهلای برنج آبکش شده میگذارند.
- کمی از مواد فلافل را بردارید و آن را با دست، کاتر برش یا فلافلزن، شکل دهید.
- عدس را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا نغخ عدس گرفته شود و زودتر بپزد.
- تهران شهر بزرگی است و فرهنگهای مختلفی در آن زندگی میکنند؛ همین فرهنگ و سنتهای متفاوت باعث شده غذاهای سنتی و محلی بسیاری در این شهر پدید آید.
- در اواخر پخت، آلوچه و برگههای زردآلو که از قبل در آب گرم خیسانده بودید، به خوراک اضافه کنید تا بپزد و ترشی آنها به خورد غذا برود.
سپس به سرخشده را همراه زعفران دمکرده و شکر به خورشت اضافه کرده و صبر کنید تا غذا جا بیفتد. این خورش بهقدری خوشمزه است که کافی است فقط یکبار آن را امتحان کنید تا عاشق آن شوید. خورش سیب سبز علاوه بر ویتامینهای گروه B، منیزیم و فسفر دارد و اعصاب را آرام میکند. در ابتدا خرماها را از وسط و بدون متلاشی کردن، برش بزنید و هسته آنها را دربیاورید.