همچنین وجود سیب در این خورشت طعم بسیار خاصی به آن میدهد. یکی دیگر از غذاهای محلی تهران است که در مناطق خاصی از تهران طبخ میشود و شامل حبوبات و سبزیهای فراوان است. زنجان از شهرهای سردسیر ایران است مجله خبری غذای های ارگانیک و دارای انواع غذا و آش و شیرینی سنتی در فرهنگ قدیمیاش است. اگر آب در حال جوشیدن بود لازم است که مقداری نمک به آن اضافه کنید. بورانی اسفناج یک پیش غذای سنتی ایرانی است که بسیار ساده آماده میشود.
۳۸-ماش پلو
کشک لبو خوانساریکی از غذاهای کمتر شناخته شده و عجیب، کشک لبوی خوانسار است. اگر دوست دارید در سفرتان طعم های جدید و عجیب را امتحان کنید، این غذاها را از یاد نبرید. ماش پلو را هم میشود به صورت کته و هم آبکشی پخت و نوش جان کرد.
چرا که به جای آب در پخت این خورشت از دوغ استفاده می شود و چه بهتر که دوغ هم محلی و ترش باشد. البته که بایددر استفاده از لیمو عمانی دقت کنید که ترشی خورشت نهایی به قاعده باشد. پیاد داغ، زردچوبه، لپه را مخلوط میکنید و گوشت را اضافه میکنید. اگر مهمانی با تم سنتی برگزار می كنید، لازم است كه آبگوشت را به عنوان غذای اصلی سرو كنید. به شما توصیه میكنیم آبگوشت یا دیزی را حتما با نان سنگك و پیاز میل كنید. رستوران بابا قدرت در زمره رستورانهای لوکس و گرانقیمت سنتی تهران قرار میگیرد و کیفیت خدمات بسیار مطلوبی دارد.
در لیست انواع غذاهای ایرانی، برخی غذاها قدمت طولانی دارند و البته ممکن است به یک شهر یا منطقه خاص کشور باشند. این غذاها معمولا جزو غذاهای پرطرفدار ایرانی به حساب میآیند. غذاهای مجلسی اصالتا ایرانی را میتوانید به راحتی در منوهای رستورانها پیدا کنید ولی این غذاها را خودتان هم میتوانید در خانه درست کنید. معمولا غذاهای ایرانی مجلسی امتحان خود را پس دادهاند و با ذائقه ایرانیها کاملا سازگاری دارند. آش ها جزو سالم ترین و مغذی ترین غذاها در لیست غذاهای ایرانی بخصوص در ماه رمضان و مراسم های مذهبی هستند.
باقلاقاتق، یکی از غذاهای خوشمزه شمالی است که گیلانیها در پخت آن، تبحر خاصی دارند. این غذای خوشمزه و مقوی از باقلای رشتی، شوید و تخممرغ تشکیل میشود و معمولا آن را با برنج کته، سیر تازه، ماهی شور و اشپل ماهی سرو میکنند. باقلاقاتق یا باقالی قاتوق، یکی از قدیمیترین خورشهای محلی استان گیلان است که در تمام شهرهای شمالی، بهخصوص شهرهای استان گیلان، پخته میشود. قاتق در زبان محلی بهمعنای خورش و خوراک است و باقلا یا «پاچ باقلا» که به نام باقلای سفید نیز شناخته میشود، ماده اصلی تشکیلدهنده این غذا است. حبوبات را بهصورت جداگانه از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود و زودتر بپزند. یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب کنید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش آید.
بنابراین اگر به غذاهای تند علاقه دارید و میخواهید به این شهر سفر کنید، پوکورا بوشهری را از دست ندهید. این میان وعده در اصل با سس ماست و نعنا یا سس ترش و شیرین سرو میشود. برای تهیه این میانوعده از سبزیجات، آرد و ادویههای مختلف استفاده میکنند. کوفته تبریزی معروفترین نوع کوفته است و همین شهرت هم دلیل بر طعم فوقالعاده این غذاست. انواع مختلفی از کوفتهها برگرفته از کوفته تبریزی است؛ اما اصیلترین نوع کوفته را میتوان در سفر به این شهر زیبا امتحان کرد. پاچه پلو شیرازیپاچه پلو یا کله پاچه پلو، یکی دیگه از غذاهای عجیب است که از غذاهای محلی استان فارس و شهر شیراز است.
سپس مرغهایی را که تفت دادهاید به همراه زرشک روی برنج بریزید. در ادامه دوباره باقی مانده برنج را به درون قابلمه اضافه کنید. برای شروع طرز تهیه تهچین مرغ، ابتدا یک قابلمه تهیه کرده و گوشت مرغ را درون آن بریزید. سپس درون آن آب ریخته و مقداری دارچین و زردچوبه و یک عدد پیاز به آن اضافه کنید. وقتی میگیم ناهار چی بپزم؟ حتما نباید یک غذای سخت و پرزحمت را در ذهنمان یادآوری کنیم. انواع سوپ و آش نیز وعده های غذایی خوش طعم و سالمی هستند.
مرغ شکم پر یکی از اصیلترین غذاهای مازندران است که خیلی هم اعیانی به شمار میرود. این غذا را معمولاً در مهمانیها میپزند و در مجالس مهم سرو میشود. برای پخت این غذا شکم یک مرغ درسته را خالی میکنند و با مواد مخصوص پر میکنند. این مواد مخصوص از سبزیجات، پیاز داغ، اناردون، گردو، زرشک یا آلوچه، قیسی، آلو و آب نارنج تشکیل میشود.
قیمه نثار از غذاهای سنتی قزوین
در سایت مواد لازم و طرز تهیه آلبالو پلو شیراز را برایتان شرح داده ایم . کوفته تبریزی یکی از مشهورترین و خوشمزهترین غذاهای سنتی ایران است. همانطور که از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز میآید. البته کوفته در کل انواع مختلفی دارد و در خاورمیانه با نامهای گوناگون از آن یاد میشود. اسمغذاهای سنتی ایرانیمعمولا با توجه به طرز پخت و منطقه ای که اصالتاً مربوط به آن هستند انتخاب میشوند.
- اینجا رستوران سنتیست و در دلش یک برکه و فضای سبز دلنشین دارد.
- در این مرحله پیازها را نگینی خردکنید و در تابهای با مقداری روغن تفت دهید.
- ماهی برشته یکی از غذاهای محلی محبوب و پرطرفدار جنوبی است.
- سپس گوشتها را به ترکیب پیاز و روغن اضافه کرده و کمی تفت دهید.
- این غذای خوشمزه و مقوی از باقلای رشتی، شوید و تخممرغ تشکیل میشود و معمولا آن را با برنج کته، سیر تازه، ماهی شور و اشپل ماهی سرو میکنند.
در طرز تهیه خورش طلا کوله علاوه بر مرغ، از سبزیجات معطر و گردو هم استفاده میشود. در فهرست غذاهای ایرانی، «خورش کنگر» یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که اواخر تابستان تا اوایل زمستان میتوانید با کنگر تازه آن را درست کنید. در طرز تهیه خورش کنگر از سبزیهایی مثل جعفری و نعنا هم استفاده میشود.