برای خواندن طرز تهیه خورش شامی ترش یا ترشه شامی گیلانی روی لینک مطلب کلیک کنید. برای مطالعه جزییات وطرز تهیه خورش ترش واشو آشنایی به ترکیب سبزی این خورش روی لینک مطلب کلیک کنید. سلامبرای شما آژانس هستید و در گردشگری دستی دارید بسیار ناپسند هست که شمال ایران رو فقط گیلان و مازندران بدانید. لطفا این دوست نویسنده رو یک سفر به گلستان بفرستید تا هم با غذاهای اینجا آشنا بشه و هم استان شمالی دیگه ایران رو ببینند. این آش که از اسفناج، عدس، سیر، پیاز و زیره سبز درست میشود پیشنهادی ویژه برای یک عصرانه لذیذ در روزهای سرد زمستان است. اهالی گیلان هم در پخت غذاهای خانگی، این گزینه را لحاظ می کنند.
بهترین رستوران های گیلکی تهران
گوشت تازه را با سیر، سبزیجات تازه، گردو، فلفل و رب انار طعم دار میکنند. چند ساعت گوشت را در این ترکیب استراحت داده و در نهایت مجله خبری غذای های ارگانیک آن را روی زغال کباب میکنند. این غذا که از گوشت اردک، پیاز سرخ شده، آب، شکر، رب انار، گردو و انار پخته میشود بسیار لذیذ است.
- دسترسی به رستوران کاکایی لند از طریق بلوار دکتر فاطمی امکان پذیر است اما برای اینکه وارد بلوار دکتر فاطمی شوید شاید نیاز باشد مسیر های مختلفی را طی کنید.
- البته از آنجایی که بین خیلی ها رایج شده رودخانه چشمه کیله تنکابن را به دو بخش شرقی و غربی تقسیم کرده، ما هم از این اتفاق استفاده می کنیم تا ارائه اطلاعات مسیریابی آسان تر شود.
- پس از رزرو هتل های شمال به یکی از رستوران های سنتی مراجعه کنید و این غذای بسیار لذیذ را نوش جان کنید.
- بهتر است برای طبخ این غذا، ماهی سفید نر تهیه کنید، زیرا گوشت آن سفتتر بوده و طعم لذیذتری دارد.
- گوجه ها نیز باید پوستشان کنده شود و درون میکسر تبدیل به پوره شود.
اکثر غذا ها بر پایه کباب هستند یعنی از چلو کباب کوبیده و چلو جوجه تا شیشلیک و غیره. در کنار غذا ها شما می توانید پیش غذا هایی همچون میرزا قاسمی، ترشیجات، زیتون پرورده و انواع ماست از ساده و چکیده تا محلی، موسیر و غیره را سفارش دهید. اگر از کباب خسته شدید یا به شمال سفر کردید تا فقط ماهی تازه میل کنید، رستوران زیر آسمان شهر دو مدل ماهی سفید و ماهی قزل آلا هم دارد که تازه هستند و درواقع، صید روز محسوب می شوند. همچنین در کنار تمامی غذا ها، برنج های صدر در صد ایرانی باکیفیت که به صورت کته قالبی زعفرانی هستند قرار داده می شود. در منوی رستوران ستاره سو تنکابن هم غذاهای ایرانی و محلی مشاهده می شود و هم انواع نوشیدنی های سرد و گرم به همراه دسرهای لذیذ و تازه. رستوران چلو شیش انواع کباب از جمله کباب ترش و خورشهای خوشمزه همانند خورش فسنجان آلو با گوشت اردک سرو میکند.
شزوما تنها کمپانی دارای مجوز رسمی معاملات املاک در ایران و قبرس
این سبزی منبع خوبی از مواد معدنی از جمله آهن، فسفر و ویتامین C است که خاصیت ضدعفونی کنندگی و تصفیه کبد، کلیه و رودهها دارد. مرغ به کار رفته در این خورش، معمولا بدون استخوان و ترجیحا از قسمت سینه مرغ انتخاب می شود. بادمجان کباب شده و سیر از اجزاء اصلی این غذا به شمار می آیند. خورشت آلومسما با مرغ یک خورشت مجلسی است که طعم بی نهایت دلپذیری دارد. این خورشت بی نظیر، ترکیبی از آلو و مرغ است و لعاب زیادی دارد.
بادمجان ها را آبکش کرده و خشک کنید، سپس در روغن داغ سرخ نمایید. بعد از گذشت ۱ ساعت دوباره ۲ لیوان آب یخ ریخته و درب گمج رو گذاشته تا حدود ۳ ساعت بپزد و حسابی به روغن بیفتد. ۲ لیوان آب یخ همراه یخ اضافه کرده و در گمج رو گذاشته تا با حرارت ملایم ۱ ساعت بپزد. این غذا را محلی ها در گمج و چندین ساعت زمان می پزند تا کاملا جا بیفته و خوشمزه تر شود. همونطور که از اسمش پیداست این غذا در گمج به شکل سنتی طبخ میشود، این غذا در گمج بسیار خوشمزه تر از قابلمه های چدنی یا مسی است.
واویشکا غذای محلی استان گیلان که اصالتا به کشور روسیه برمیگرده، پس از جنگ جهانی دوم به وسیله ی روس ها به غذاهای شمالی وارد شد. یکی دیگر از آشهای منطقه مازندران که بسیار خوشطعم بوده و از خواص زیادی بهرهمند است، آش گزنه نام دارد. خوردن آش گزنه به دلیل داشتن مواد غذایی همانند آرد گندم، عدس، لوبیا، نخود، باقلا، کدو حلوایی، چغندر، گشنیز، جعفری، ماست، سیر، نمک، فلفل و زردچوبه لذیذ بوده و برای بدن بسیار مقوی است. این آش را تهیه کرده و علاوه بر طعم از خاصیت آن هم بهرهمند شوید. دوپتی یکی از غذاهای محلی و سنتی مازندران است که از ترکیب دوغ، حبوبات و سیر داغ به وجود میآید.