در فرهنگ غذایی ایرانی، اغلب برنجی را با کره و زعفران طبخ میکنند که در این صورت آن را چلو مینامند. اما گاهی برنج را با مواد دیگری میپزند که نامش را پلو می گذارند. موادی چون گیاهان معطر، سبزیحات، لوبیاها، مغزها و دانه ها، میوه های خشک، گوشت و حتی رشته فرنگی گزینه های پیش رو برای مخلوط کردن با برنج اند که در نهایت یک غذای کامل محسوب میشوند.
- در واقع بسیاری از تویست ها غذاهای ایرانی را با چلوکباب می شناسند.
- اراکیها معمولاً در جشنها و روزهای خاص شفته اراکی را درست میکنند.
- بعد از یک ساعت چربی موجود در گردو از آن خارج میشود و خورشت در اصطلاح به روغن میافتد، در این زمان باید رب انار، شکر و در صورت تمایل رب را به خورشت اضافه کرد.
- برای مطالعه ادامه طرز تهیه ته چین آلبالو خانگی به ۳ روش مختلف با مرغ یا گوشت میتوانید رو لینک مقاله طرز تهیه ته چین آلبالو کلیک کنید.
- برای شب یلدا و شب عید نوروز، «سبزی پلو با ماهی»، یکی از بهترین غذاهای ایرانی در لیست بلند بالای غذاهای ایرانی خوشمزه است که بسیاری از خانوادههای ایرانی را دور هم جمع میکند.
اگر شما می توانید این کباب را بپزید، خوشحال می شویم که در بخش نظرات، راه کارهای خود را با ما و سایر فاینداتوری ها به اشتراک بگذارید. اگر میخواهید آشپزی را از پایه شروع کنید و از این طریق کسب درآمد داشته باشید پیشنهاد میکنیم آشپزی سنتی آموزشگاه اریا تهران را از دست ندهید. اگر فرصت درست کردن غذا ندارید ما به شما چند غذای فست فودی و سریع رو برای ناهار پیشنهاد میکنیم. سپس آنها را بر روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد کنید.
۱۷– جوجه کباب
در میان دستور انواع غذای ایرانی، «آبگوشت متنجنه یا متنجون» یک غذای اصالتا کرمانی و متعلق به رفسنجان است. در طرز تهیه آبگوشت متنجنه کرمانی، از گوشت گوسفندی، لوبیا چیتی و سیب زمینی استفاده میشود. از انواع غذاها ایرانی محلی میتوان به «آبگوشت به و بادمجان» اشاره کرد. در طرز تهیه آبگوشت قمی به و بادمجان از نخود یا عدس هم استفاده میشود.
بیشتر افرادی که گرسنه میشوند و به هنگام ظهر ناهار نمیخورند، به دلیل افت قند خون دچار عصبانیت، سرگیجه و سردرد میشوند. احساس ضعف و سستی در بدن انسان رخنه کرده و به مرور زمان بدن ضعیف و ضعیفتر خواهد شد. ناهار به شما، به هنگام کار و فعالیت انرژی فراوان میدهد. در مرحله دوممیگوها را دانهدانه درون آرد سفید قنادی قرار دهید تا میگو کاملا سفید شود. برای تهیه میگو سوخاری با کیفیت حتما این مرحله را با دقت و حوصله انجام دهید. میگو سوخاری برای پیش غذا و غذای آسان و راحت گزینه بهتری است.
سیرابی که در تمام نقاط ایران درست میشود یکی از بدمزهترین غذاهای ایرانی به شمار میآید. همچنین دلمه سیرابی که در بین اهالی خرمآباد طبخ میشود یکی از چندش آورترین غذاها لقب گرفته است. همانطور که از نام این غذا مشخص است مواد اصلی این غذا شامل بادمجان و کشت است! البته کشت بادمجان فوت و فنهای زیادی دارد تا به یک غذای ناب ایرانی تبدیل شده و طعم جذابش را پیدا کند. برخی بر این غذا ایراد میگیرند که چربی آن زیاد است اما باید گفت که برای کمتر شدن چربی غذا می توانید بادمجان آن را کبابی کرده یا بپزید. مادهی اصلی فسنجان گردو است اما می توان آن را با پسته و بادام نیز پخت.
بد نیست بدانید که برخی برای خوش عطرتر شدن خورشت قیمه به آن گلاب هم اضافه می کنند. معمولا این غذا را به همراه ته دیگ سیب زمینی یا نان ، سبزی خوردن ، سالاد شیرازی و ماست میل می کنند. به خاطر همین ترکیب بی نظیر توریست ها به آن علاقه مند هستند.
دستور پخت قیمه نثار قزوین خوشمزه و مجلسی
«شفته اراکی» یکی از اصیلترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی متعلق به شهر اراک است که طعم بسیار لذیذ و خوشمزهای دارد. اراکیها معمولاً در جشنها و روزهای خاص شفته اراکی را درست میکنند. اهالی مجله خبری غذای های ارگانیک استان مرکزی در لیست غذای ایرانی و محبوب خودشان، یک آبگوشت مقوی و خوشمزه دارند به نام «آبگوشت به و گردو». طرز تهیه آبگوشت به و گردو آسان است و در آن از سبزی خاصی هم استفاده نمیشود.
طرز تهیه اشکنه اصیل ایرانی؛ لیست ۱۵ اشکنه لذیذ و ساده