ران یا سینه مرغ، برنج، زرشک، شکر، کره، پیاز و ادویهجات مواد اولیه اصلی این غذا را تشکیل میدهند. بسته به سلیقه مصرفکننده بعضی افراد در کنار این غذا از سیبزمینی سرخشده نیز استفاده میکنند. لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج بسیار طولانی میباشد زیرا برنج یکی از غذا های اصلی ایرانیان محسوب میشود و اکثرا به عنوان غذای مجلسی برنج مجله خبری غذای های ارگانیک در کنار خورشت ها سرو میشود. تعداد محدودی از انواع غذاهای ایرانی هستند که با برنج سرو نمیشوند به همین دلیل میتوان گفت در زندگی های امروزی برنج یکی از اجزا جدا نشدنی سفره های ایرانی میباشد. خورشت فسنجان اصیل و گران که به عنوان غذاهای مجلسی شناخته شده است و در لیست انواع غذاهای ایرانی با برنج به عنوان غذا های گران شناخته میشود.
طرز تهیه فسنجان
این خورش با استفاده از گردوی چرخ شده، گوشت مرغ یا گوشت قرمز و رب انار با سه طمع ترش، شیرین و ملس طبخ میشود. خورشت فسنجان اصیل مخصوص گیلان با اضافه کردن سبزیهای معطر محلی و اناربیج تهیه میشود. زرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. برای شماره یک این لیست یکی از معروف ترین غذاهای ایرانی را انتخاب کرده ایم. زرشک پلو با مرغ از اصیل ترین غذاهای ایرانی است که معمولا برای مهمانی ها و پذیرایی در مجالس تهیه می شود.
مثلاً در برخی شهرها مانند اصفهان به آن استانبولی یا استانبولی پولو می گویند. با این حال، مواد اصلی برنج، لوبیا سبز و رب گوجه فرنگی است. لوبیا پلو اگر با سالاد شیرازی سرو شود و مقداری دارچین به برنج اضافه شود، تجربه خاطره انگیزی خواهد بود. ماده اصلی، لوبیا سبز، سرشار از ویتامین K و منیزیم است. همچنین می توان آن را به عنوان منبع کاملی از فیبر و بتاکاروتن در نظر گرفت. پرطرفدارترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی” کباب” می باشد که به روش های مختلفی مثل کباب کوبیده، کباب دنده، کباب برگ و …
زرشک پلو با مرغ:
در این بخش لیست غذاهایی نام برده شده که در واقع در فرهنگ ما بیشتر به ناملیست غذاهای ایرانی بدون برنجشناخته می شوند، البته می توان بیشتر آن ها را همراه برنج سرو کرد. رشته پلو که ازانواع غذاهای ایرانیمی باشد که در روزهای خاص به عنوان رسومات ایرانی این غذا سرو می شود و به همین دلیل از انواع غذاهای مجلسی ایرانی محسوب می شود. شیرین پلو جزبهترین غذاهای ایرانیمحسوب می شود و در مجالس و عروسی ها معمولا این غذا سرو می شود.
- د این دلمه از گوشت چرخ کرده به همراه برنج و لپه استفاده میشود.
- در ادامه، خوش طعم ترین کباب های ایرانی را معرفی می کنیم.
- عدس پلو، ترش تره، دمی گوجه و کلم پلو غذاهای مناسبی برای پذیرایی از این عزیزان هستند.
- در سس کوفته شیرازی، برخلاف دیگر کوفتهها، از مواد خود کوفته هم استفاده میشود و به همین خاطر هم به آش شباهت بیشتری دارد.
- هر دو نوع سبزی های تازه و خشک شده در فرهنگ غذایی ایرانی به چشم میخورد.
این خورش لذیذ، به اینکه در مراسم مذهبی بهعنوان نذری پخته شود معروف است. بعضی آن را با سیبزمینی و بعضی با بادمجان همراه میکنند. حتی در فصل زمستان نیز میشود بهجای سیبزمینی و بادمجان از هویج سرخکرده نیز استفاده کرد. لوبیا قرمز نیز نقشی اساسی در قرمه سبزی ایفا می کند اما در برخی شهرهای ایران از لوبیاهای دیگری استفاده می نمایند برای مثال مردم آذربایجان از لوبیای چشم بلبلی استفاده میکنند. از دیگر اختلافاتی که در دستور پخت قورمه سبزی به چشم میخورد وجود رب در آن می باشد، برخی آشپزان به خاطر طعم و رنگی که رب گوجه فرنگی به غذا می دهد در قورمه سبزی رب نیز استفاده می کنند. ته چین مرغ یکی دیگر از غذاهایی است که جز خوشمزهترین غذاهای ایرانی نیز محسوب میشود.
شله پرپینی هم داریم که مخصوص هندیجان هست از استان خوزستان. با نصب اپلیکیشن کارناوال، کنترل سفر را این بار شما به دست بگیرید. مرصع پلو را اغلب با خورشت مرغ صرف میکنند تا تضاد خوشمزه ای بین دو طعن شیرین و نمکین ایجاد شود. ثمین نصرت یک آشپز ایرانی-آمریکایی است که مدتها در بهترین رستورانهای جهان کار کرده است.
میرزاقاسمی در لیست غذاهای نونی برای مهمانی و درفهرست غذاهای گیلانیقرار دارد. پلو با باقلا قاتق که درلیست غذاهای گیلانیمحسوب می شود. تزیین این آش را با استفاده از پیاز داغ، کشک، سیر داغ انجام می دهند. جالب است بدانید در ماه رمضان سفره افطار ایرانی ها با این غذا پربارتر میشود و به عنوان غذای نذری نیز در مراسم های مذهبی توزیع می شود. کوکو سیب زمینی نوعی املت سیب زمینی ایرانی است که نسبتا شبیه تورتیلا اسپانیایی است ، پیاز و ادویه جات (زعفران ، زردچوبه ، کاری) اجزای این غذا هستند.
۲ الی ۳ کفگیر برنج در قابلمه ریخته و روی آن زعفران دمکرده میریزیم. خمیر پیتزای آماده را در سینی فر قرار میدهیم و سس گوجه را بر روی خمیر میزنیم. بله درست میفرمایید چون این غذاها جمع تمام مناطق هست امکان داره که نشنیده باشید. اول سیری در ایران، بعدا سفر در ایران – سایت سیری در ایران مجوز نشر دیجیتال برخط را از رسانه های دیجیتال کسب کرده و در ستاد ساماندهی پایگاه های اینترنتی ثبت شده است. همچنین نماد اعتماد الکترونیکی را از مرکز توسعه تجارت الکترونیکی وزارت صمت اخذ نموده است.
لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان یزد
در پایان باید اشاره کنیم که میزان علاقهمندی به غذاهای مختلف در افراد، طبق ذائقه آنها بسیار متفاوت است. ممکن است نتیجه این جدول شما را شگفتزده کند یا برای فردی دیگر کاملا عادی به نظر برسد. در هر صورت تمام غذاهای ایرانی عطر و بوی بینظیری دارند و بخشی از فرهنگ غذایی کشورمان محسوب میشوند.
هر یک از غذاها را میتوانید بر اساس سلیقه غذایی خود تغییر دهید. سپس آنها را بر روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد کنید. در ادامه یکی از پیازها را پوست بگیرید و بشویید و آن را نیز بر روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد کنید. یک قاشق غذاخوری کره و دو قاشق غذاخوری آب ته قابلمه میریزیم. زعفران دمکرده را هم اضافه میکنیم و قابلمه را روی اجاق قرار میدهیم. آب دوغ خیار برای فصل تابستان یک گزینه عالی است که درست کردن آن برای یک ناهار تابستانه خالی از لطف نیست.