اگر بخواهیم یکی از اصیل ترین غذاهای ایرانی را نام ببریم، بدون تردید دیزی یا آبگوشت را می توانیم بیان کنیم. اگر یک مهمان خارجی دارید و قصد دارید آن را با فرهنگ و آشپزی ایرانی آشنا کنید، می توان گفت که دیزی به عنوان بهترین گزینه برای این امر شناخته می شود. توصیه ما به شما این است، مهمانان خارجی خود را به یک رستوران سنتی برده و برای وی دیزی سفارش دهید. نوع پخت دیزی و آبگوشت به شکلی است که با استفاده از گوشت گوسفند، حبوبات، و گاهی گوجه به خوبی می توان آن را انجام داد. برای مصرف آن نیز می توان به همراه نان سنگک دوغ، پیاز و سبزی خوردن این غذای خوشمزه را نوش جان کرد. خورشت قورمه سبزی هم یکی از غذاهایی است که میتوان آن را در لیست خوشمزهترین غذاهای ایرانی، به عنوان غذایی پرطرفدار معرفی کرد.
راز موفقیت در طبخ یک فسنجان عالی، آرام پختن آن است تا روغن گردو خارج شده و خورشت، رنگی تیره به خود بگیرد. برای تهیهی یک خورشت فسنجان فوقالعاده به روغن، مرغ یا گوشت قرمز، پیاز، گردوی چرخ شده، آبقوره، رب انار (رب های ترش)، شکر و کمی هل (دلبخواه) نیاز خواهید داشت. اگر شما در فسنجانهایتان از مواد دیگری استفاده می کنید، خوشحال می شویم اگر در بخش نظرات با ما در میان بگذارید. خوراک لوبیا چیتی یک غذای خوشمزه و مقوی برای ناهار یا شام است. خوراک لوبیا چیتی با سیب زمینی و قارچ خوشمزه تر است و باید طوری درست کنیم که خوراک لعاب داشته باشد. سالاد الویه از غذاهای خوشمزه در پذیرایی از مهمان و به هنگام رفتن به پیکنیک به همراه نان سرو میشود.
در سایت مواد لازم و طرز تهیه آلبالو پلو شیراز را برایتان شرح داده ایم . همهی ما با این غذای خوش بر و روی زعفرانی و ته دیگی ایرانی آشنا هستیم؛ تهچین! تهچین یکی از غذاهای ایرانی محبوب و رایج است که معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده میشود. برنج را در آب جوش ریخته و کمی که پخته شد، باقالی را به آب جوش و برنج اضافه کنید. باقالی باید به اندازة 2 دقیقه یا کمتر در آب بماند و سپس برنج را آبکش کنید.
این غذا که جز غذاهای شیک و مجلسی ایرانی نیز محسوب میشود، طرفداران زیادی دارد و در بیشتر رستورانها به عنوان غذای اصلی پخت میشود. از موادی هستند که این غذا را به عنوان خوشمزهترین غذای ایران قابل مصرف میکنند. برای شب یلدا و شب عید نوروز، «سبزی پلو با ماهی»، یکی از مجله خبری غذای های ارگانیک در لیست بلند بالای غذاهای ایرانی خوشمزه است که بسیاری از خانوادههای ایرانی را دور هم جمع میکند. طرز تهیه سبزی پلو با ماهی در همه شهرهای ایران شبیه است ولی نوع ماهی معمولا در شمال و جنوب کشور فرق میکند.
خورشت بامیه
البته مهارت گرفتن بوی زهم میگو را هم باید قبل از درست کردن این خورشت ایرانی خوشمزه یاد بگیرید. در دستور انواع غذاهای ایرانی «خورش گیجاواش» هم یکی از خوشمزهٰترینها است. در طرز تهیه خورش گیجاواش شمالی از یک سبزی محلی به اسم گیجاواش به همراه تخم مرغ و سیر استفاده میشود. بامیه یکی از سبزیجات مقوی است و معمولا در طرز تهیه انواع غذاها مثل «خورش بامیه» و حتی ترشی بامیه هم به کار میرود. طرز تهیه خورش بامیه مشابه دیگر خورشهای موجود در لیست غذاهای ایرانی است و با انواع گوشتها میتوانید آن را مقویتر و طعمدارتر کنید.
البته که برای طرز تهیه ته چین به ماست ترجیحا چکیده هم نیاز خواهید داشت. برای پخت این غذای خوشمزه ایرانی، به حدود ۱ ساعت زمان نیاز دارید. به عنوان آخرین غذا در لیست بهترین غذاهای ایرانی به معرفی چلو دیزی میپردازیم.
- کافیست تا نگاهی به نقشه و جغرافیای وسیع کشور ایران بیاندازید، در خواهید یافت که منشأ این تنوع بی نظیر از کجاست!
- برای مشاهده ادامه طرز تهیه میگو سوخاری بر روی لینک آن کلیک کنید.
- مرغ منبع ویتامین B6 است که قند خون را کنترل می کند، فعالیت انسولین را تنظیم می کند و از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری می کند.
محیط جغرافیایی و فرهنگ هر شهر و دیار در غذاهای ایرانی تاثیر گذاشته اند. آش غذایی دوست داشتنی است که با آش سبزی، نخود، لوبیا، عدس، کشک و با توجه به نوع آن از مواد لازم دیگری درست میشود. سوپ مرغ و سوپ کدو حلوایی نیز از دیگر سوپهای محبوب است. سوپ نیز به عنوان پیش غذا و غذای اصلی در برنامهی غذایی خانمهای خانه دار قرار میگیرد. برای تهیه آن به تعداد نفرات یک یا چند عدد ران یا کتف مرغ (در صورت دلخواه سینه مرغ) را به همراه آرد سوخاری، تخم مرغ و ادویهجات آماده کنید. برای اینکه دوست داشته باشید مرغها مغز پختتر به نظر بیان میتوانید قبل از سرخ کردن حدود یک ربع با پیاز و فلفل و زردچوبه در آب آنها را بپزید.
شاید از نظر شما هیچ غذای ایرانی بدمزه نباشد، ممکن است مورد پسند و علاقه شما نباشد اما بدمزه نیست. اما در این قسمت شما را با چندش آورترین و بدمزهترین غذاهای ایرانی آشنا میکنیم که به ذائقه بسیاری از مردم سایر کشورها خوش نیامده است. آلبالو پلو و شیرین پلو یکی از غذاهای مجلسی و لاکچری ایرانی به شمار میآید که در بیشتر مجالس و عروسیها سرو میشود. این غذاها به دلیل طعم شیرینی که دارند ممکن است مورد علاقه بسیاری نباشند اما در هر حال بسیار لذیذ و خوشمزه هستند.
طرز تهیه کوکوی باقلا و نخود سبز غذای رژیمی مناسب گیاه خواران
در منوی غذای ایرانی، نمیتوان از «کوفته تبریزی» چشم پوشی کرد. در طرز تهیه کوفته تبریزی از مواد ساده و مقوی استفاده میشود. البته طرز پخت این غذا ایرانی خوشمزه فوت و فنهایی دارد که کدبانوهای ترکزبان، به خوبی آن را بلد هستند.
سیر و سفر با مقتدر سیر
دیزی با گوشت بره، نخود، لوبیا سفید، پیاز، گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، لیموترش خشک، فلفل، زردچوبه و نمک تهیه می شود که غذای خوشمزه و مقویی ایجاد می کند. برخی می گویند به مناسبت پایان زمستان و آغاز بهار در اسفند و مراسم نوروز توسط ایرانیان دوره ساسانیان پخته شده است. دمپختک یکی از غذاهای محلی استان تهران است.یکی دیگر از غذاهای ساده و خوشمزه و اصیل ایرانی ست .