در تهیه سالد الویه از موادی چون سیب زمینی، تخم مرغ، خیار شور و مرغ به همراه سس مایونز استفاده میشود. اشکنه به چند روش هم با سیب زمینی و هم بدون آن تهیه میشود. ابتدا برای درست کرده دلمه برگ مو لپه را از قبل خیس کرده و با نمک و آب میگذاریم تا بپزد. برنج نیز به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه باید در آب جوش به صورت بکشی پخته شود تا نرم شود. گوشت چرخ کرده را به پیاز داغ اضافه کنید و کاملاً تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود.
- افرادی که گیاه خوار هستند می توانند با کباب کردن پنیر، پروتئین های مشابه کباب گوشت را دریافت کنند.
- طعم بینظیر غذاهای ایرانی و تنوع آن، نه تنها برای ایرانیان داخل کشور، بلکه برای گردشگران خارجی که به دنبال تجربهی طعمهای جدید و متفاوت هستند نیز، از جذابیت زیادی برخوردار است.
- برنج را در آب جوش ریخته و کمی که پخته شد، باقالی را به آب جوش و برنج اضافه کنید.
- برای تهیه آن ابتدا مرغ که ترجیحاً سینه مرغ است را میگذاریم با پیاز و سیر بپزد.
- سپس سیب زمینیها را با یک رنده مناسب به صورت ریز رنده کنید و در یک کاسه مناسب بریزید.
این غذا هم با ماهیچهی گوسفند و هم با گوشت مرغ تهیه میشود. برای آماده کردن آن، برنج را با باقالی و زعفران و شوید میپزند و همراه با ماهیچه یا مرغ پخته و سرخ شده میل میکنند. ایرانیها عاشق این غذا هستند و البته در میان گردشگران خارجی نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است.
کباب تابهای از غذاهای ایرانی ساده و راحتی است که در بسیاری از خانههای ایرانی دوستداران پروپاقرص خودش را دارد. امکان دارد بارها این غذا را با نامهای کباب دیگی یا کباب بشقابی هم دیده باشید که نشاندهندهی روشهای مختلف تهیه و طبخ آن است. محال است بخواهی غذای ایرانی بخوری و ظرفی از سبزی تازه مجله خبری غذای های ارگانیک را در کنار غذا نبینی. در این ظرف سبزیجات معطری چون ترخون، نعنا، ریحان، گشنیز به همراه تربچه و پیازچه و گردو در کنار پنیر سفید فتا به چشم میخورد. رکن اصلی این غذا، زرشک است که باید با مقداری شکر و کره آن را تفت بدهید و زعفران اضافه کنید تا زرشک پلو با مرغ مجلسی شما آمادة نوش جان کردن شود.
بهترین و سالم ترین ماهی های شمال و جنوب برای خوردن
طبق نظر سنجی، کباب، فسنجان، قرمه سبزی، خورش قیمه، آبگوشت و ته چین هستند. امروز انواع غذاهای ایرانی در رستورانهای کشورهای دیگر سرو میشود. کباب ایرانی از زمان ناصرالدین شاه وارد ایران شده و با تغییراتی که کرده به شکل کباب کوبیده امروزی درآمده و به عنوان یک غذایی ایرانی شناخته میشود. در این مقاله به بررسی غذاهای پرطرفدار ایرانی میپردازیم. در پایان باید اشاره کنیم که میزان علاقهمندی به غذاهای مختلف در افراد، طبق ذائقه آنها بسیار متفاوت است.
در مورد بسیاری از غذاهای ما این موضوع صدق میکند و اکثر جهانگردان و گردشگران ورودی در پی آن هستند تا طعم غذاهای ایرانی را در سفرشان بچشند. کشک کدو علیرغم ساده بودن سرشار از مواد مفید برای بدن بوده و در عین حال پختن آن زمان زیادی هم نمیگیرد. در اولین مرحله از طرز تهیه کشک کدو باید کدوها را پس از پوست گرفتن، خرد کرده و سرخ کنیم. البته کسانی که رژیم غذایی با محدودیت سرخ کردن دارند، میتوانند کدوها را بخارپز کنند. یک غذای خوشمزه که همه به عنوان غذای سنتی شب عید میشناسند.
۵۷- رشته پلو
معمولاً دیزی را در ظرفهای زیبای سنگی یا سفالی میپزند که با طولانیتر کردن زمان پخت باعث خوشمزهتر شدن آن میشود. کوفته تبریزی یکی دیگر از غذاهای محلی ایران و همانطور که از نام آن پیداست، یک غذای تبریزی است. این کوفته آنقدر خوش طعم و لذیذ است که امروزه در همه جای ایران سرو میشود. این غذا با ترکیب گوشت، لپه، برنج، سبزیجات معطر و ادویههای مختلف آماده میشود و در داخل آن تخم مرغ آبپز، زرشک، آلو، گردو و پیاز داغ قرار میدهند. کوفته تبریزی که به شکل یک کوفتهی بزرگ و گرد است، یک غذای کامل محسوب میشود که میتوانید آن را همراه با نان سنگک، دوغ و سبزیخوردن نوش جان کنید. سبزی پلو با ماهی یکی دیگر از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است.