لیست 8 غذای شمالی و محلی با دستور سایت آشپزی یامی شف-غذای های ارگانیک

برای این کار کافی است وارد صفحه سفارش آنلاین از منو رستوران بهزاد در اسنپ فود شوید. نوشیدنی های سرد اما همیشه طرفداران بیشتری دارند چون متنوع تر هستند و ذائقه های مختلفی را هم پوشش می دهند لذا در بخش نوشیدنی سرد هم کلی شیک، آبمیوه و اسموتی به چشم میخورد. راستی در کنار هر وعده غذایی صبحانه هم می توانید نوشیدنی گرم یا سرد خود را سفارش دهید چه میخواهید چای دارچین با نبات باشد یا قهوه یا حتی آبمیوه های طبیعی خوشمزه. تمامی مشتریانی که تا به حال تجربه غذا ها و نوشیدنی های خوشمزه کافه دا را داشتند از همه چی این کافه راضی بودند. همچنین تمامی غذا ها و نوشیدنی های کافه دا علاوه بر اینکه بسیار خوشمزه و باکیفیت هستند، از قیمت های خوبی هم برخوردارند که برای خیلی ها اهمیت بالایی دارد. رستوران سه کاج در غرب تنکابن واقع در محله کریم آباد قرار دارد.

  • چرا که ترکیبات به کار رفته آنها اغلب از نوع ترکیبات سالم و ارگانیک بوده و روی سلامت مصرف کنندگان، اثر مثبت به جا نهاده اند.
  • باقلا قاتق یا باقلا قاتوق از جمله غذاهای خوشمزه و خورشت رشتی است که اهالی گیلان و رشت تبحر خاصی در پخت آن دارند.
  • غذای خوشمزه دیگری که در گیلان می‌توانید میل کنید، ورقه گیلانی است.
  • یکی از رستوران‌ های سنتی گیلکی در تهران که به‌جرئت می‌توان آن را در صدر لیست بهترین رستوران‌ های تهران قرار داد، رستوران گیلانه جردن است.
  • «سیر قلیه» یا «سیر چغرتمه» یک خورش خوشمزه گیلکی است که در فصل زمستان حداقل هفته ای یک بار سر سفره گیلانی‌ها حاضر است.
  • اگر با طعم پیاز در غذا مشکلی ندارید پیشنهاد ما این است که حتماً یکبار استیفادو را تجربه کنید چون در این غذا از پیاز‌های بسیار کوچک در کنار گوشت استفاده می‌شود که باعث خوش طعم شدن آن می‌گردد.

تخم مرغ در این غذا باید به طور کامل ریخته می شود و نباید ان را هم بزنید. در تهیه پامادور قاتوق پودر سیر می تواند جایگزین سیر رنده شده شود. ترش تره معروف گیلانی از سبزیجات معطر، آرد، آبغوره، سیر، تخم مرغ و ادویه جات مثل نمک، فلفل و زردچوبه تهیه می گردد.

ترش تره:

مواد اصلی این غذای مازندرانی شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، سیب‌زمینی، زردچوبه، نمک و فلفل است که ترکیب آن‌ها با هم در عرض۳۰ الی۴۰ دقیقه یک غذای لذیذ را به وجود خواهد آورد. بد نیست بدانید که بیج بیج معمولا با کته سرو می‌شود، مجله خبری غذای های ارگانیک اما می‌توانید آن را با نان هم میل کنید. اکبر جوجه یکی از محبوب‌ترین غذاهای شمال ایران است که در اغلب رستوران‌های استان مازندران سرو می‌شود. این غذا در واقع نوعی پخت جوجه است که برای طعم‌دار کردن آن از یک سس مخصوص استفاده می‌شود.

– مرغ شکم پر شمالی

اگر انار در دسترس نبود می‌توانید از آب انار نیز استفاده کنید. اگر به غذاهای گوشتی علاقه دارید، پیشنهاد می کنیم کوپس را میل کنید. رازقی از معدود رستوران هایی است که در کنار ناهار و شام، منوی صبحانه نیز دارد. پیشنهاد می‌کنیم قبل از رفتن به این رستوران حتما یک میز رزرو کنید تا معطل نشوید، زیرا رستوران معمولا شلوغ است. کافه دا با اختلاف متنوع ترین و بهترین صبحانه ها را در شهر تنکابن دارد.

این غذا از ترکیب بادمجان کبابی، گردو، انار، چوچاق (نوعی سبزی محلی) و سیر پخته می‌شود. اناربیج از رب انار، گردو، سبزی قورمه و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. برای پختن و جا افتادت این غذای اصبل گیلانی چند ساعت زمان لازم است.

برای سفر به این شهر زیبا بد نیست تا با بهترین رستوران های رشت که انواع غذاهای محلی را سرو می‌کنند، بیشتر آشنا شوید. در رستوران و سفره خانه سنتی عمارت پارسی تنکابن انواع غذاهای ایرانی و محلی برای مشتریان سرو می شود. هم می توانید انواع خورشت ها و کباب ها را سفارش دهید و هم می توانید انواع غذاهای محلی و لذیذ شمالی را انتخاب کنید. از نظر مشتریان، تمامی غذاها از کیفیت بالا و یکسانی برخوردار هستند و انتخاب بهترین غذای رستوران تنها به ذائقه مشتریان برمیگردد.

به این ترتیب که تکه های گوشت قرمز را با پیاز تفت داده و آنگاه سبزی های خورد شده نظیر؛ سبزی چوقاق، تره،گشنیز، ترخون و جعفری را اضافه کرده سپس گردو آسیاب شده، آب انار و رب انار را اضافه کرده و می گذاریم با مقداری آب به آرامی بپزد. پس از تبخیر آب خورش و پخت گوشت؛ گمج کباب خوشمزه شما آماده است. یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای مازندران، خورشت ناردون است که در طبخ آن موادی همانند گوشت مرغ، انار ترش، رب انار، سیر، پیاز، شکر و ادویه‌ها به کار می‌رود. ناردون به معنای دانه انار بوده و این غذا به نام‌های دیگری همانند خورشت سیر انار و خورشت پیاز انار هم شناخته می‌شود.