اینجا یکی از بهترین رستورانهای تبریز است و پیشنهاد میکنیم به بقیه منوی آن نگاهی بیندازید. کترینگ دورهمی یکی دیگر از رستورانهای تبریز است که خورش هویج و البته آبگوشت سنتی سرو میکند. این کوفته بهتنهایی هم مزه ناب و بینظیری دارد، اما میتوانید آن را با سبزی و ماست و ترشی را نوشجان کنید و لذت دو چندان ببرید. میتوانید بادمجانهای شکم پر را در داخل فر نیز بپزید، یا کمی پنیر پیتزا به مواد داخل شکم آن اضافه کنید.طرز تهیه انواع پیش غذا های ایرانیرا بشناسید.
به نظر میرسد رستورانها هنوز آنقدر مهارت پیدا نکردهاند که این غذای خوشمزه را به منوی خود اضافه کنند. پس برای خوردن این غذا آن هم به شکل اصیل و سنتی بهتر است به سراغ خانههای سیستان و بلوچستانی و بانوان باسلیقه این منطقه بروید. میگو پلوی بوشهری یکی از بهترین غذاهای ایرانی دریایی و همانطور که از نامش پیداست، مربوط به خطه جنوب ایران است. در گذشته این غذا مختص به جنوب مجله خبری غذای های ارگانیک کشور بود، ولی با توجه به این که مصرف میگو در سراسر ایران رایج شده، این غذا هم به نوعی همهگیر شده است. میتوان گفت این غذا جزو غذاهای مقرون به صرفه به شمار میرود؛ در تهیهی این غذا به سراغ میگوهای ریزی میرویم که قیمت نسبتاً مناسبی دارند. به همین دلیل با تهیه این غذا میتوان با صرف هزینهای نسبتاً کم و مناسب به توصیه پزشکان مبنی بر استفاده از غذاهای دریایی گوش داد.
- نان بیات خرد شده، عسل یا شکر تنها موادی هستند که برای پختن چنگالی نیاز دارید.
- آش شولی از معروفترین آشهای سنتی یزد به حساب میآید که پای ثابت سفره شب یلدای یزدیها است.
- برنج و گوشت گوسفندی، از مهمترین مواد اصلی این غذای ایرانی محلی هستند.
به دستور پخت غذاهای ایرانی، خورش میگو را هم اضافه کنید. جنوبیها در طرز تهیه خورش میگو، از سس گوجه فرنگی هم استفاده میکنند. البته مهارت گرفتن بوی زهم میگو را هم باید قبل از درست کردن این خورشت ایرانی خوشمزه یاد بگیرید. شاید در میان اسم غذاهای ایرانی «خورش طلا کوله» کمی غریب باشد.
این آش از گوشت گوسفندی، حبوبات فراوان و دو نوع سبزیهای تشکیل میشود و از همین نظر شباهت بسیاری به آش شلهقلمکار دارد. افزودن رب گوجهفرنگی به فلافل اهوازی، آن را خوشرنگتر میکند؛ البته شما میتوانید آن را حذف کنید یا از یک عدد گوجهفرنگی تازه رنده شده در تهیه فلافل استفاده کنید. نخود ها را برای ۱۲ ساعت یا از شب قبل در آب خیس کنید و هر چند ساعت یک بار آب آن را عوض کنید تا نفخ آنها گرفته شود. سپس آب آنها را خالی کنید و در چرخ گوشت بریزید تا چرخ شوند.
طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی
اینجا رستوران سنتیست و در دلش یک برکه و فضای سبز دلنشین دارد. گذشته از کباب معروفش، کوفته تبریزی هیجانانگیزی سرو میکند که نباید از دستش بدهید. از طرفی دیگر، ذوق و سلیقه آشپزان ایرانی باعث شد که از برنج سفید ساده، ده ها پلو و چلوی رنگین پخته شود. تنوع چلو و پلو ها در لیست غذا های ایرانی، ورای تصور است. در ادامه، بخشی از لیست غذا های ایرانی که با برنج پخته می شوند را می آوریم. در لیست غذا های ایرانی، کوکو یکی از متنوع ترین گزینه ها به شمار می رود.
قارنی یاریخ یا بادمجان شکم پر