برای تهیه میگو پلو به میگو پاک شده، گشنیز، پیاز،سیر، زعفران، رب گوجه فرنگی به همراه برنج نیاز داریم. ابتدا پیاز و سیر ها را پوست بگیرید و بشویید و بر روی تخته آشپزخانه با استفاده از یک چاقوی به صورت نگینی خرد کنید. ماهی و میگو از پروتئینهایی هستند که لازم است هفتهای یک بار در برنامه غذایی خود قرار دهید. در اینجا ما لیست غذاهایی که با ماهی و میگو میتوانید درست کنید را اشاره خواهیم کرد.
قسمت چوبی کلم یعنی مغز کلم را به صورت مخروطی با کارد تیزی در میآوریم و داخل آب جوش قرار دهیم تا برگها کمی نرم شوند؛ سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگها را جدا میکنیم. سپس آن ها را درون قابلمه بگذارید و در قابلمه را بگذارید و همچنین حرارت اجاق گاز را ملایم کنید و حدود یک ساعت به آن وقت دهید تا سینه مرغ به طور کامل پخته شود. سپس پیاز را پوست بگیرید و بشویید و آن را به وسیله یک چاقوی تیز به چهار قسمت تقسیم کنید و در داخل قابلمه آب جوش بگذارید. و سپس مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کنید تا رنگ بگیرد.
# کباب های ایرانی از آن چیزی که تصور میکنید، متنوع ترند. پیش از همه میرویم سراغ کباب کوبیده، کبابی که با گوشت قرمز، پیاز خرد شده و نمک و فلفل پخته می شود. پس از آن کباب برگ پیش روی شماست که با ورقه های نازک گوشت بره یا گاو، به همراه آب لیمو، پیاز، زعفران و کره طبخ میشود. کباب مرغ یا جوجه که در گذشته با استخوان و بر روی آتش کباب میشده، امروزه پس از خواباندن گوشت مرغ در آب لیمو و زعفران، بر روی آتش کباب میکنند. ته چین یکی از خوشمزه ترین و زیباترین غذاهای ایرانی است که ظاهری شیک و جذاب دارد.
معرفی بهترین غذاهای ایرانی ( ۴۰ غذای سنتی ایرانی )
شیرین پلو جز مجله خبری غذای های ارگانیک محسوب میشود و در مجالس و عروسی ها معمولا این غذا سرو میشود. ته چین مرغ که جز پرطرفدارترین غذاهای ایرانی محسوب میشود و در مجالس و عروسی ها نیز از آن استفاده میشود. در میان غذاهای ایرانی که سرشار از پروتئین یا مواد مغذی هستند میتوان به آبگوشت، شیر برنج، باقالی پلو با ماهیچه یا گردن، خورش بز قورمه و … اشاره کرد. در لیست غذا ایرانی، «رشته پلو» تقریبا در همه شهرها تهیه میشود. در طرز تهیه رشته پلو از برنج به همراه رشته پلویی استفاده میشود. برای تهیه کردن باقالی پلو برنج سفید را همراه با باقالی و زعفران ترکیب می کنند و در آخر سر هم ماهیچه گوسفند و یا مرغ را در کنار بشقاب قرار داده و سرو می نمایند.
- غذاهای سنتی و محلی ایران از ساده ترین آنها گرفته تا پرکارترین شان، جزو لذیذترین و خوش طعم ترین غذاهای جهان محسوب می شوند و سرشار از انوع ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن هستند.
- کوفته تبریزی از ترکیب گوشت، لپه و سبزیجات تهیه می شود و داخل کوفته هم تخم مرغ آبپز، آلو، گردو، پیاز داغ و زرشک ریخته می شود.
- کافیه نان تازه از بیرون تهیه کنید و با لیست غذاهایی که اشاره میکنیم میل کنید.
- نان لواش یک نان نازک و نرم است که در ایران ، ترکیه و ارمنستان بسیار محبوب است.
امیدواریم که سایت “سیری در ایران” برای شما مفید بوده و بتوانید از مطالب آن بهره کافی ببرید. اگر از محتوای سایت راضی بوده و استفاده کردید، برای حمایت از ما، سایت را به هموطنان دیگر نیز معرفی نمائید. میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان و استان مازندران است. مرصع پلو را اغلب با خورشت مرغ صرف میکنند تا تضاد خوشمزه ای بین دو طعن شیرین و نمکین ایجاد شود. دو لیوان آب دورن قابلمه بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا گوشت بهخوبی پخته شود.
خرید آنلاین
آش رشته خوشمزهترین غذای ایرانی در مناسبتهای خاص مانند ماه رمضان است. این غذای پای ثابت پخت نذریهاست و در بیشتر مجالس مذهبی همراه با کوکوسبزی یا عدسپلو پخته میشود. ته چین مرغ یکی دیگر از غذاهایی است که جز خوشمزهترین غذاهای ایرانی نیز محسوب میشود. جالب است بدانید این غذا علاوه بر این جز غذاهای خوشمزه ایرانی است، طرز پختی بسیار ساده دارد و با کمترین مواد اولیه قابل تهیه است. اولین قدم برای پخت خوشمزه ترین غذاهای ایرانی، به دست آوردن ذائقه مخاطب با توجه به میزان محبوبیت غذاهای مختلف بین مردم است. در مرحله دوم با دستور پخت آن آشنا میشویم و شروع به پخت میکنیم.
برای پخت این غذا، به عدس قرمز یا دال عدس، پیاز و سیر و فلفل قرمز و یک عدد گوجه و مقداری رب گوجه احتیاج دارید. بخش خورش این غذا، یعنی گوشت پخته، زمان بیشتری را برای آمادهشدن نیاز دارد. ابتدا پیاز و گوشت را سرخ کنید، سپس ادویههای موردعلاقهتان را اضافه کنید. رب گوجه را کمی سرخ کنید و بعد مقداری آب جوش بریزید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. قرمه سبزی یک غذای فوق العاده جذاب و لذیذ ایرانی است که در تمامی خانواده های ایرانی بسیار پر طرفدار است. شاید بتوان پرچمدار غذاهای ایرانی را قرمه سبزی دانست که در غذاهای شرکتی هم اگر کیفیت خوبی داشته باشد بسیار پرطرفدار است.
این غذا که ترکیبی از بادمجان، سیر، پیاز، گردو، نعنا داغ و کشک است میتواند در کنار سفره رنگین شما در مهمانیها حضور داشته باشد و سفره شما را خوش رنگتر کند. در این مقاله در مورد سایر غذاهای ایرانی غیر برنجی بیشتر بخوانید. آبگوشت یا دیزی از مهمترین و کهنترین غذاهای ایرانی به شمار می رود.، در روزهای سرد زمستانی آبگوشت از فوق العادهترین غذاهای ایرانی است.