معرفی بهترین غذاهای ایرانی 40 غذای سنتی ایرانی سیری در ایران-غذای های ارگانیک

کشک لبو خوانساریکی از غذاهای کمتر شناخته شده و عجیب، کشک لبوی خوانسار است. اگر دوست دارید در سفرتان طعم های جدید و عجیب را امتحان کنید، این غذاها را از یاد نبرید. ماش پلو را هم می‌شود به صورت کته و هم آبکشی پخت و نوش جان کرد.

لوه کباب

پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، مخلوط رب گوجه‌فرنگی و غوره را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. ارومیه خورش را در ظرف سرو بکشید و با بادمجان و سیب‌زمینی سرخ شده تزئین کنید. اگر کلسترول دارید می‌توانید مجله خبری غذای های ارگانیک برای پخت این غذا به سراغ روغن زیتون بروید و مواد اولیه را به مدت یک تا دو دقیقه به خوبی در آن تفت دهید. در کنار این موضوع، توصیه می‌شود که برای کنترل چربی خون، در کنار میگو پلو از آب کرفس استفاده کنید.

  • به‌طور حتم سفر به هر شهر و دیاری زمانی دلچسب و ماندگار خواهد شد که بتوانید با تمام جزئیات فرهنگی مردم آنجا آشنا شوید.
  • می‌توانید این غذای ایرانی خوشمزه را ترش یا ملس درست کنید.
  • کوفته تبریزی با سویا هم درست می‌شود که می‌توان گفت جزو جدیدترین غذاهای ایرانی و برای گیاهخوارها مناسب است.
  • برای تهیه یک کباب بختیاری اصیل، کافی است یک تکه گوشت بره و یک تکه دنبه را یکی در میان سیخ کنید.
  • سپس آن را ورز می‌دهند و با ابزاری به نام «حسوم»، آن را روی ساج پهن می‌کنند.

سپس آب آن‌ها را خالی کنید و به‌همراه آب تازه در یک قابلمه بریزید. بلغور گندم را برای پنج تا ۶ ساعت روی حرارت ملایم گاز بپزید تا لعاب بیندازد و باز شود. حبوبات را نیز به‌صورت جداگانه از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن‌ها را عوض کنید تا نفخ حبوبات گرفته شود. حبوبات را نیز جداگانه در یک قابلمه با آب بپزید و زمانی که احساس کردید نرم شدند، آن‌ها را در قابلمه بلغور گندم بریزید. برای اینکه گمنه بوشهری شما شفته نشود و به اصطلاح دان دربیاید، کمی میزان آب یا آب مرغ آن را از مقدار گفته شده در دستور پخت بیشتر کنید.

هر کدام را با یک قاشق از سس برنج پر می‌کنند و برگ را لقمه‌ای می‌پیچند. خورشت بادمجان با رنگ قرمز و طلایی براقش که با گوجه فرنگی و زردچوبه پخته شده است، یکی از غذاهای بسیار محبوب ایرانیان است. بر روی خورشت لایه ی براقی از روغن و آب خورشت به چشم می‌خورد که نشانگر آن است خورشت در روغن و باقی مواد ساعت ها و به آرامی بر روی گاز پخته شده است.

اکثر غذاهای ایرانی شامل گوشت و سبزیجات هستند و سرشار از پروتئین یا مواد مغذی می‌باشند. برای مثال می‌توان به آبگوشت، باقالی پلو با ماهیچه یا گردن، خورش فسنجان و …. برای طرز تهیه کشک بادمجان ابتدا پوست بادمجان‌ها را بگیرید. برنج آبکش شده را به کاسه تخم‌ها اضافه کرده و به‌آرامی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند.

کشک‌بادمجان یکی از پرطرف‌دارترین پیش غذاهای سنتی ایرانی است. با اینکه به‌عنوان پیش‌غذا در سفره‌های ایرانی قرار دارد اما آنقدر کامل و خوش‌مزه است که گاهی یک وعده غذایی کامل می‌شود حتی در مهمانی‌ها. درون قابلمه روی حرارت مقداری روغن بریزید و پیازها را به آن اضافه کنید. بعد مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دهید. دقت کنید برای سوپ شیر زردچوبه را باید خیلی کم اضافه کنید. سینه مرغ را به پیازداغ اضافه کنید و بگذارید با 4 لیوان آب بپزد.

طرز تهیه کوفته آلوی شیرازی

شما می‌توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای مشهد و طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. اگر خورش را با حرارت کمتر و زمان طولانی تر بپزید به اصطلاح خوش طعم و جا افتاده تر می گردد. قورمه سبزی را همراه با برنج ساده و یا زعفرانی میل می‌ کنند که تجربه خوردنش بدون شک برای افرادی که تاکنون این غذا را میل نکرده‌اند جالب و جذاب خواهد بود.

امکان دارد بارها این غذا را با نام‌های کباب دیگی یا کباب بشقابی هم دیده باشید که نشان‌دهنده‌ی روش‌های مختلف تهیه و طبخ آن است. پوست پرتقال را چندبار می جوشانیم و آب آن را عوض می کنیم تا تلخی آن گرفته شود و به سایر مواد آجیلی اضافه می کنیم. یک لایه برنج، سپس گوشت پخته شده و دوباره برنج و در انتها با خلال پسته و بادام وپرتقال و زرشک آن را تزیین می کنیم.

وقتی نیم ساعتی روی حرارت ملایم بمانند، مزه‌ها به‌خورد هم می‌روند و طعم نابی می‌گیرند. تهیه غذای تلخون در دروازه تهران یکی از رستوران‌هایی‌ست که غذاهای محلی تبریز را می‌پزد. این‌جا علاوه بر کوکو، آش اوماج، کوفته تبریزی و دلمه برگ مو هم پیدا می‌کنید. لوبیاسبز تر و تازه، هویج و سیب‌زمینی را نگینی می‌کنند و می‌پزند. این معجون را با اضافه کردن گردو ریزشده، زرشک، پیازداغ، بکینگ‌پودر، نمک، زردچوبه و البته زعفران، مزه‌دار و بعد سرخ می‌کنند.

آش گوشت (زیر برنجی) خرم آباد