شما میتوانید برای تهیه هر یک از غذاها، یک سر به اسنپ اکسپرس بزنید تا در کمتر از نیم ساعت مواد مورد نیازتان را خریداری و تحویل بگیرید. کشمش پلو یکی از مجله خبری غذای های ارگانیک غذاهای قدیمی و سنتی ایرانی است که در کشورمان با دستور پخت های مختلفی تهیه میشود. بهعنوان مثال عدهای به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ استفاده میکنند.
ماکارونی رشتهای
مرغ ترش یک غذای شمالی که هم در مازندران و هم در گیلان به روش محلی درست میشود. زمانی که مرغ و پیاز تقریبا سرخ شدند (کمی) رب را اضافه کنید و داخل روغن خوبهم بزنید تا رنگ و لعاب بهتری به مرغتان بدهد. زمانی که پیاز طلایی شد تکههای مرغ را که از قبل شسته بودید را به پیاز اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به آرامی همراه با پیاز تفت داده شوند. برای تهیه این غذا ابتدا پیاز را پوست بگیرید و با کمک رنده با دنده ریز رنده کنید. قابلمه ای را آماده کنید و روغن کمی در آن بریزید و بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز رنده شده را درون آن ریخته و با شعله پایین حرارت تفت دهید. آلبالو پلو، با آلبالوی تازه خیلی خوشمزهتر از آلبالوی یخ زده خواهد شد.
لیست غذاها و دسرهای پرطرفدار محلی ایرانی
انواع کتلت و شامی، غذای مناسبی برای وعده شام یا مهمانی های عصرانه هستند. در لیست غذا های ایرانی، کتلت و شامی هایی را می بینیم که در طبخ آن ها از حبوبات استفاده می شود. خانواده ایرانی روزانه می تواند به جدیدترین محتواها از معتبرترین منابع دنیا دسترسی داشته باشد. برای پختن کوفته سبزی شیرازی، ابتدا باید سس آن را درست کنید.
البته این غذا با ماهیچه، ماهی و تن ماهی نیز درست میشود. رب گوجه فرنگی و زعفران را به گوشت اضافه کنید و داخل خورشت آب بریزید. آبگوشت یک غذای سنتی و خوشمزه است که دورهمی میچسبد و به همین دلیل اکثر ایرانیان در ظهر جمعه آن را درست میکنند. برای اینکه به عنوان یک استارت یا به عنوان همراهی لذت ببریم،… در کنار مواردی که بیان کردیم، بدون تردید بسیاری از گزینه ها نیز می توانند قرار گیرد. علاوه بر این گزینه ها جوجه کباب، خورش قیمه، خورش بادمجان، لوبیا پلو، دلمه، کوفته تبریزی، آش رشته با حلیم نیز با توجه به نوع پختی که دارند می توانند در این گزینه ها قرار گیرند.
خورشت فسنجان به صورت سنتی با گوشت اردک پخته می شود اما امروزه آن را با مرغ یا گوشت های تکه شدهی قرمز نیز طبخ می کنند. دیده شده که در مناطق شمالی کشور، خورشت فسنجان را با ماهی نیز طبخ کنند. سپس آن را با گوشت یا مرغ لطیف آماده شده به همراه بشقاب سرو کنید. غذای ایرانی دیزی / آبگوشتبرای تهیه این غذا، گوشت بره را با حبوبات (عمدتاً لوبیا و نخود)، سیب زمینی و گاهی گوجه فرنگی کاملاً می پزند. سپس سس و مواد از هم جدا می شوند و مواد به خوبی له شده و مخلوط می شوند. یک دیزی اصل با نان سنگک، خمیر، پیاز و سبزی برگ سرو می شود.
- اگر آشپزی که آن را برای شما سرو کرده باشد کمی ذوق هنری بخرج دهد دوست دارید ساعت ها به آن خیره شوید چون شبیه به یک تابلوی نقاشی است!
- دلمه انواع مختلفی دارد و دلمه برگ مو، دلمه گوجه، بادمجان و فلفل دلمه ای از جمله معروف ترین آن ها هستند.
- فلافل در آبادان با نخودهای پرورش داده شده در جنوب تهیه می شود.
- برای مشاهده دستور پخت انواع غذاهای خوشمزه ایرانی میتوانید سری به دسته بندی آرسس کوک بزنید و در بخش وعده اصلی غذا این دستور پختها را مشاهده کنید.
- این غذاهای متنوع ایرانی که باب طبع تمام افراد می باشد، معروفیت و محبوبیت کشور ایران را دوچندان کرده است.
این خورشت رستورانی و مجلسی بسیار اصیل است و جز غذاهای قدیمی ایران نیز محسوب میشود. در خورشت قورمه سبزی جا افتادن اهمیت زیادی دارد، درواقع رمز و راز طعم قورمه سبزی به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی علاوه بر پخت در جا انداختن آن است. این غذای خوشمزه شباهت بسیار زیادی به قلیه ماهی دارد و در دسته بندی غذاهای دریایی قرار میگیرد. لذت نوش جان آن با منظره سواحل زیبای خلیج همیشه فارس و صدای نی همبون برای شما یه یاد ماندنی خواهد شد. در کل اگر بخواهیم نگاه اقتصادی به غذاها داشته باشیم قلیه میگو علاوه بر داشتن میگو، به خاطر داشتن سبزی های خاص فصلی و ادویه های خاص در زمره غذاهای گرانقیمت دسته بندی می شود.
لیست غذاهای ایرانی ساده – انواع پلو و چلو
برای تهیه لوبیا پلو، لوبیا سبز خرد شده را با گوشت و پیاز و رب گوجه فرنگی و و ادویه جات مختلف ترکیب می کنند و روی حرارت ملایم قرار می دهند تا دم بکشد و آماده بشود. قیمه اغلب با خلال سیب زمینی سرخ شده و گاهی با بادمجان هم تهیه می شود که اولی را قیمه سیب زمینی و دومی را قیمه بادمجان می نامند. در این لیست غذا های ایرانی بیش از 230 نوع غذای اصیل و سنتی را معرفی کردیم.