معرفی 10 مورد از بهترین غذاهای شمال مجله سیتا-غذای های ارگانیک

البته میزان ترشی و شیرینی آن‌را می‌توان با اضافه کردن شکر به خورشت متعادل‌تر کرد. این غذا یکی از محبوب‌ترین غذاهای مازندران است و به دلیل طعم خاصی که دارد، گردشگران زیادی در سفر به این منطقه آنرا امتحان می‌کنند. یکی از مقوی‌ترین غذاهای چالوس و مازندران آغوز مسما است که پروتئین بسیار بالایی دارد. این غذا را معمولاً با گوشت اردک درست می‌کنند که سرشار از پروتئین و انواع ویتامین‌های ضروری برای بدن است.

انواع کباب گیلانی

کته کبابی نام آشنایی در شهرهای شمالی است و از همان ابتدای محورهای دسترسی به شهرهای شمالی کشور تا کوچه پس کوچه های استان مازندران، هزاران کته کبابی وجود دارد. اصولاً در کته کبابی ها انواع کباب های خوشمزه و باکیفیت در کنار برنج های ایرانی سرو شده به صورت کته ارائه می شود و در کنار خوشمزه بودن، از قیمت های بسیار خوبی هم برخوردار هستند. حیف است به شمال ایران و البته چالوس سفر کنید اما غذاهای محلی آنجا را نچشید. غذاهای چالوس و مازندران آنقدر لذیذ هستند که بسیاری از گردشگران در رستوران‌های محلی این منطقه انواع غذاها را سفارش می‌دهند و باعث رونق این صنعت در چالوس و مازندران شده‌اند. در کنار مناظر سرسبز و دریای شمال، چشیدن طعم غذاهای محلی مازندران لذتی عجیب دارد؛ بنابراین با ما در هتل سازی دریا همراه باشید تا مهمترین غذاهای چالوس و مازندران را معرفی کنیم.

بعدش روزنامه نگاری خوندم و بیشتر از قبل عاشق حروف و جهان رویایی‌شون شدم. باور دارم کلمه‌ها جادو می‌کنن، میشه باهاشون سفر کرد و دنیارو شکل دیگه‌ای گشت! این باور رو باهم تقسیم می‌کنیم تا چهار سوی جهان رو بچشیم و از کشف مزه‌های بی‌کران جهان لذت ببریم. در مرحله آخر بادمجان ها را به گمج اضافه کرده و اجازه دهید تا بادمجان ها کاملا بپزند.

  • برای تهیه این خورشت به مرغ تکه‌شده، دانه‌ انار ملس، آب نارنج، زعفران، پیاز، آلو و مغز گردوی خرد شده احتیاج دارید و باید کمی صبور باشید.
  • شهر تنکابن جزء شهرهای ساحلی استان مازندران می باشد اما چون در کنار ساحل بکر، جنگل های زیبایی همچون جنگل های دوهزار و سه هزار هم دارد، قیمت اجاره ویلا در تنکابن بیشتر به امکانات و نوع اقامتگاه برمیگردد و همچنین فاصله از ساحل یا جنگل.
  • آشپزان رشتی مرغ یا مرغابی را می‌پزند، سپس با پیاز سرخ شده، رب، آلو و ادویه تفت می‌دهند.
  • ماهی سفید دریای خزر وقتی با سبزیجات بومی و به سبک و سیاق شمالیها پخته شود حلاوتی دیگر دارد.
  • این کافه رستوران در واقع یکی از قدیمی‌ترین و موفق‌ترین رستوران‌ های ایرانی در کشور قبرس شمالی است که توانسته است با استقبال بسیار زیادی از جانب دانشجویان ایرانی و خارجی روبرو شود.
  • برای درست کردن مرغ ترش، ابتدا مرغ را با ادویه‌جات طعم‌دار کرده و سرخ می‌کنند.

در اصل باید ماهی شکم‌پر شده را با حرارت آتش و زغال کباب کنند؛ اما امروزه پخت این غذا با سرعت بیشتری در فرها و ماکروفرها صورت می‌گیرد. بومی‌ها ماهی سفید نر را برای این غذا ترجیح می‌دهند چرا که معتقدند این نوع ماهی گوشت سفت تر و خوشمزه‌تری دارد. خورشت مرغ ترش نیز یکی از غذاهای شمال است که بسیار معروف و اصیل می باشد. اگر با طعم ترش غذا میانه خوبی دارید حتما این خورشت را در سفر به شمال امتحان نمایید.

ماهی شکم پر

در مرحله بعد رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زعفران، جعفری خرد شده و سس تند را با هم مخلوط نمایید. باید با دختر شمالی ازدواج کنم تا از این غذاهای خوشمزه بهرمند شوم. غذاهایی که در کنار طعم بی نظیر خود، سرشار از خاصیت برای مصرف کنندگان می باشند. چرا که ترکیبات به کار رفته آنها اغلب از نوع ترکیبات سالم و ارگانیک بوده و روی سلامت مصرف کنندگان، اثر مثبت به جا نهاده اند.

از آنجایی که کلی تعریف از این کافه رستوران کردیم و اینجا هم در سمت ساحل قرار دارد، جای دارد ماسا را یک رستوران ساحلی در تنکابن با غذا هایی فوق العاده و تجربه ای متفاوت و بی نظیر بدانیم. تا به حال کسی پیدا نشده که از غذا ها و نوشیدنی های کافه رستوران ماسا نظر بدی دهد. البته علاوه بر اینکه غذا های رستوران ماسا بی نظیر هستند و در ظروف مشکی مات مثل بسیاری از کافه رستوران ها مجله خبری غذای های ارگانیک سرو می شوند، با خلاقیت تمام تزئین می شوند تا حس دلنشینی را انتقال دهند. برای دسترسی به رستوران سنتی کابانا کباب باید از تنکابن خارج شوید و به سمت منطقه شیرود در غرب تنکابن بروید. دسترسی به رستوران سنتی کابانا کباب از طریق جاده اصلی یا همان جاده ساحلی کمی دشوار است چون ورودی های کمی در شهر تنکابن هست که شما را وارد جاده اصلی می کند اما بهترین مسیر، بلوار شیرودی می باشد.

در میان غذاهای شمالی انواع غذای نونی طرفداران بسیار زیادی دارد. در این بخش قصد داریم لیست غذاهای شمالی با دستور که در ترکیب خود بادمجان دارند را معرفی کنیم. آشپزان رشتی مرغ یا مرغابی را می‌پزند، سپس با پیاز سرخ شده، رب، آلو و ادویه تفت می‌دهند. در نهیات این خورشت را با بادمجان و گوجه‌های سرخ شده تزیین می‌کنند.

۹. مرغ شکم پر

با ثبت نظر خود در مورد این تور، به دیگر مسافران برای داشتن تجربه بهتر کمک کنید. اسنپ اکسپرس مگ یا همان مجله اسنپ اکسپرس یک مجله وسیع با تمام سرفصل‌های کاربردی مدنظر شما از اخبار و مطالب علمی گرفته تا آموزش و اطلاعات عمومی و سرگرمی است که محتوای آن در هر لحظه از طریق منابع معتبر در حال به‌روزرسانی است. هههههههغذاى هر ناحيه مخصوص به خاصيت بدنى و اب و هواى ناحيه و انچه انجا مى رويد براى مزاجشان خوب هست.