معروف ترین غذاهای محلی ایران کجارو-غذای های ارگانیک

پیازها را نگینی کرده و در روغن سرخ‌کنید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و بگذارید طلایی شوند. سپس زردچوبه و فلفل را به میزان دلخواه به آن اضافه کنید. بادمجان‌هایی که از قبل سرخ کردید را به مخلوط اضافه کرده و با گوشت‌کوب یا قاشق حسابی بکوبید تا له شوند. می‌توانید کشک را با آب مخلوط‌کنید و به مواد اضافه کنید تا همراه آن‌ها بجوشد. می‌توانید کشک را در انتها موقع میل کردن به غذا اضافه کنید. سرزمین ایران تنوع آب و هوایی و فرهنگی زیادی دارد، بنابراین شاهد گستردگی غذایی زیادی در آن هستیم.

  • همچنین می‌توانید کدوهای خرد شده را داخل قابلمه ریخته، درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید تا کدوها آهسته آهسته پخته شده و نرم شوند.
  • فلفل دلمه‌ای‌ها را به همراه مقدار آب در یک قابلمه دیگر بریزید.
  • سرو گوجه کبابی و سبزیجات کبابی یا گریل شده در کنار این غذا، آن را مجلسی‌تر می‌کند.
مجمع به سینی گرد و لب کنگره‌دار از جنس رویی یا استیل گفته می‌شود. معمولا هر مجمع برای سه نفر در نظر گرفته می‌شود و افراد به‌شکل گرد دور سینی جمع می‌شوند و غذا را میل می‌کنند. بهتر است از گندم سبوس‌دار برای تهیه این آش استفاده کنید. برخی افراد، خلال‌ها را در شهد میجوشانند تا کاملا شیرین شوند.

طرز تهیه کتلت بادمجان

پس از پخت برنج و عدس، سبزی خرد شده، پیاز داغ و شلغم را در قابلمه بریزید تا با هم بپزند. در همین حین، گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه مخلوط کنید و ورز دهید. سپس آن‌ها را به‌شکل کوفته قلقلی دربیاورید و در آش حال در جوش بریزید.

خورش کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با آلو بخارا

در دوران مدرسه خیلی از زنگ تفریح‌ها را با خوردن سمبوسه‌ای که بوفه مدرسه آماده می‌کرد، سر می‌کردیم. و همچنین شما می توانید زمان اقامت در اهواز در یکی از ویلا های اهواز این غذای لذیذ را تجربه کنید. در خطه جنوبی کشورمان از آنجایی که شغل اکثر مردم ماهیگیری است، غذاهای زیادی بر پایه ماهی‌های مختلف پخته می‌شود. گوشت ماهی با ادویه‌های خوش عطر جنوبی و البته مقداری جادو که از دستان هنرمند آشپزهای خوزستانی می‌چکد، ترکیب می‌شود تا غذاهای محلی خوشمزه جنوبی را خلق کند. اگر به استان خوزستان سفر کردید، از غذاهای آنها نوش جان کنید و لذت ببرید. به هر گوشه از ایران که سفر کنید اقوامی را می‌بینید که با توجه به طبیعت و فرهنگشان غذاهای سنتی لذیذی دارند.

در طرز تهیه شیر برنج از شیر و برنج استفاده و با دارچین به آن عطر و طعم داده می‌شود. در فهرست غذاهای ایرانی شیر برنج هم یک غذای صبحانه است و هم ناهار و شام. طرز تهیه خورش ماست در شهرهای شمالی و همدان هم مشابه است و شکر، خلال یادام و پسته جزو اصلی آن به شمار می‌روند. مجله خبری غذای های ارگانیک «خورش مرغ افشاری» همان خورش مرغ است که در آن قیسی هم به کار می‌رود. برای خوشمزه شدن این غذای ایرانی، در طرز تهیه خوش مرغ افشاری از زعفران استفاده کنید. در میان دستور انواع غذای ایرانی، «آبگوشت متنجنه یا متنجون» یک غذای اصالتا کرمانی و متعلق به رفسنجان است.

پلو مخلوط