تنوع چلو و پلو ها در لیست غذا های ایرانی، ورای تصور است. در ادامه، بخشی از لیست غذا های ایرانی که با برنج پخته می شوند را می آوریم. دمی گوجه یا استانبولی پلو که در انواع غذای ایرانی که در مدت زمان کوتاه حاضر میشود قرار میگیرد.
کوکوس (کوکو): تخصص غذاهای ایرانی
به دلیل شرایط جغرافیایی ایران و کشت زیاد این دانه خوش طعم و خوش عذر غذاها هم تاثیر زیادی از آن گرفته اند. قیمه نثار قزوین از معروف ترین غذاهای مجلسی ایرانی محسوب میشود و در مجالس رسمی معمولا این غذا سرو میشود. آبگوشت از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که به روش های مختلف تهیه می شود.
اگر کلم قمری در دسترستان نبود میتوانید از کلمبرگ استفاده کنید. خورش قیمه به مواد اولیه زیادی احتیاج ندارد و طرز تهیه آن نیز ساده است اما مانند هر غذای دیگری به فوت کوزهگری احتیاج دارد تا شما بتوانید طعمی بینظیر را بر سر سفره غذا بیاورید. همانطور که از نام این غذا مشخص است مواد اصلی این غذا شامل بادمجان و کشت است! البته کشت بادمجان فوت و فنهای زیادی دارد تا به یک غذای ناب ایرانی تبدیل شده و طعم جذابش را پیدا کند. برخی بر این غذا ایراد میگیرند که چربی آن زیاد است اما باید گفت که برای کمتر شدن چربی غذا می توانید بادمجان آن را کبابی کرده یا بپزید. برای تهیه کوفته کباب ترکیه ای ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده که آب آن را گرفتهاید مخلوط کنید.
برای پخت این غذای خوشمزه ایرانی، به حدود ۱ ساعت زمان نیاز دارید. «اسپناساک» هم در این لیست غذای ایرانی بدون برنج، یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است. در اصل اسم غذاهای ایرانی معمولا از موادی که در طرز پخت انواع غذاهای ایرانی به کار میرود گرفته میشود. برای طرز تهیه خورش اسپناساک هم تنها به اسفناج و تخم مرغ به عنوان مواد اولیه نیاز دارید.
این غذای ایرانی با برنج، از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که اگر ازطرفداران هویج پلو و شیرین پلو هستید، بدون شک از خوردن این پلوی شیرازی نیز لذت میبرید. خورشت قورمه سبزی هم یکی از غذاهایی است که میتوان آن را در لیست خوشمزهترین غذاهای ایرانی، به عنوان غذایی پرطرفدار معرفی کرد. این خورشت رستورانی و مجلسی بسیار اصیل است و جز غذاهای قدیمی ایران نیز محسوب میشود. در خورشت قورمه سبزی جا افتادن اهمیت زیادی دارد، درواقع رمز و راز طعم قورمه سبزی به عنوان یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی علاوه بر پخت در جا انداختن آن است.
خورشت قیمه با سیب زمینی
یک غذای خوشمزه ایرانی و در عین حال مقوی و ساده، «آبگوشت شله بریون» است. در طرز تهیه شله بریون که اصالتش به اصفهان میرسد از زیره، برنج و گوشت استفاده میشود. بنابراین این غذای ایرانی خوشمزه هم میتواند یک خورش ایرانی باشد و هم جای خودش را در میان لیست انواع غذای ایرانی با برنج باز کند. “ته چین” یکی از غذاهای مجلسی و شیک ایرانی است که با استفاده از موادی همچون برنج، ماست، زعفران، تخم مرغ، زرشک و زعفران تهیه می شود.
- حدس می زنیم این سوال به ذهنتان خطور کند که آبگوشت چه تفاوتی با دیزی دارد؟ پاسخ این سوال ساده است؛ محتویات تشکیل دهنده دیزی و آبگوشت یکسان می باشد.
- کوکو مرغ انواع مختلفی دارد اما این نوع کوکو هم برای ناهار و هم برای غذای فینگرفود انتخاب خوبی است.
- این تیم امیدوار است با تلاشش باعث ارتقای سطح آشپزی ایران شود.
- بگذارید اینگونه شروع کنیم که اول سمبوسه در آبودان رونق گرفت 🙂 بعد بقیه غذاهای دریایی و غیر دریایی اضافه شدند.
- یکی از غذاهایی که برای کسانی که میخوان سریع و فوری برای ناهار چیزی درست کنند.
اما برای روزهای دیگر سال درست کردن این غذا برای ناهار خالی از لطف نیست. سبزی (تره، جعفری، گشنیز، شوید و برگ سیر) را پاک کرده، خوب میشوییم و میگذاریم تا آبشان کامل برود و سپس خرد میکنیم، یک قابلمه آب میگذاریم روی اجاق تا جوش بیاید. آش غذایی دوست داشتنی است که با آش سبزی، نخود، لوبیا، عدس، کشک و با توجه به نوع آن از مواد لازم دیگری درست میشود. سوپ مرغ و سوپ کدو حلوایی نیز از دیگر سوپهای محبوب است. فینگر فودها از غذاهایی هستند که نه تنها دستور پخت راحتی دارند، بلکه برای کسانی که وقت کافی برای درست کردن ناهار ندارند بهترین گزینه است. برای تهیه آن به تعداد نفرات یک یا چند عدد ران یا کتف مرغ (در صورت دلخواه سینه مرغ) را به همراه آرد سوخاری، تخم مرغ و ادویهجات آماده کنید.
جالب است بدانید این غذا علاوه بر این جز غذاهای خوشمزه ایرانی است، طرز پختی بسیار ساده دارد و با کمترین مواد اولیه قابل تهیه است. از بهترین غذاهای ایرانی تابستانی میتوان به «آلبالو پلو» اشاره کرد. در طرز تهیه آلبالو پلو میتوان از انواع گوشت قرمز و سفید استفاده کرد. در لیست غذاهای خوشمزه ایرانی با برنج، «لوبیا پلو» جزو شناختهشدهترین غذاهای ایرانی است.
کباب برگ با برنج چلو سرو شده و گوجه کبابی، فلفل کبابی، سبزی ریحان و پیاز از ملزومات اصلی این غذاست و حتما باید به صورت دورچین سرو شوند. اگر خیلی خوش شانس مجله خبری غذای های ارگانیک باشید، میتوانید به جگرکی برسید و سیخی جگر که با ریحان تازه و اب لیمو طعم دار شده نوش جان کنید. جنوب ایران به شهر ادویههای آتشین، ماهی و میگو معروف است.
این غذای خوشمزه، با کمی تغییر تقریبا ورژن محدود شده همان زرشک پلو با مرغ است. باقالی پلو با ماهیچه هم از غذاهای قدیمی و بسیار خوشمزه ایرانی است که محبوبیت بسیار زیادی در میان طرفداران غذاهای پلویی دارد. لوبیا پلو هم یکی از صدر نشین های دسته بندی غذاهای پلویی در میان ایرانیان می باشد. این غذای خوشمزه را به سلیقه خود می توانید به صورت گیاهی یا با گوشت درست کنید. برنج از مواد اولیه بسیار پرطرفدار از غذاهای ایرانی است.