۱۲ تا از غذاهای سنتی تبریز که حتما باید امتحان کنید مجله علی بابا-غذای های ارگانیک

تقریبا در هر استان می‌توان یک یا چند غذای سنتی را پیدا کرد که مزه بسیار خوبی دارند. غذاهای سنتی گیلان، اصفهان، مازندران، خوزستان و قزوین در ایران و جهان بسیار معروف هستند. واقعیت این است که بخاطر تاریخ کهن ایران، لیست غذاهای ایرانی شامل تعداد پرشماری از غذاهای خوشمزه و جذاب مثل قیمه‌نثار، میرزاقاسمی، بریانی، فلافل، اناربیج و…

پرطرفدارترین غذاهای ایرانی – انواع خورش

در سایت مواد لازم و طرز تهیه آلبالو پلو شیراز را برایتان شرح داده ایم . همه‌ی ما با این غذای خوش ‌بر و روی زعفرانی و ته دیگی ایرانی آشنا هستیم؛ ته‌چین! ته‌چین یکی از غذاهای ایرانی محبوب و رایج است که معمولاً در پخت آن از ماست، برنج، زعفران و تخم مرغ استفاده می‌شود. کوفته تبریزی یکی از مشهورترین و خوشمزه‌ترین غذاهای سنتی ایران است. همان‌طور که از نامش مشخص است، این غذا از شهر تبریز می‌آید. البته کوفته در‌ کل انواع مختلفی دارد و در خاورمیانه با نام‌های گوناگون از آن یاد می‌شود.

بله در غذای سنتی مونا در تورنتو، شما امکان این را دارید که برای مراسم مورد نظر خودتان کیک تولد، مراسم سالگرد یا کاپ کیک‌های رنگی و لذیذ را سفارش دهید. در تهیه سالد الویه از موادی چون سیب زمینی، تخم مرغ، خیار شور و مرغ به همراه سس مایونز استفاده می‌شود. اهالی قشم این غذا را با روغن حیوانی که در زبان محلی “جونون” گفته می‌شود، تهیه می‌کنند. برای پخت این غذا، بعد از پختن گندم، ماهی پخته شده را به آن اضافه می­ ‌کنند. برای تهیه این غذا، از کله پاچه، برنج ، آلو، برگ زردآلو، سیر، گلپر و قره قوروت استفاده می‌کنند. در کنار غذاهای محلی معروف، یک سری از غذاهای محلی هستند که کمتر شناخته شده و یا عجیب و غریب اند.

خورش کنگر ارومیه

کشک‌ها را به‌همراه کمی آب در یک ظرف بریزید تا خیس بخورند. در همین حین، گردوها را با سنگ گرد و مخصوص یا آسیاب پودر کنید تا گردوها به روغن بیفتند. پودر گردوی به روغن افتاده را با کشک خیس خورده مخلوط کنید و آن‌ها را بسابید. سابیدن باید آن‌قدر ادامه پیدا کند تا کشک‌ها از همدیگر جدا شوند.

در ادامه فیله‌های ماهی را در روغن بریزید و کمی سرخ کنید. رایج‌ترین نوع چکدرمه در گنبدکاووس و شهرهای ترکمن نشین با گوشت گوسفند درست می‌شود؛ اما چکدرمه دارای انواع دیگری نیز است که می‌توانید آن‌ها را در منزل درست کنید. برای مشاهده طرز تهیه چکدرمه به مجموعه مقاله‌های غذاهای محلی کجارو سر بزنید. برای درست کردن کوفته‌ها، لپه‌های از قبل خیس شده را با دو پیمانه آب تازه در قابلمه نیم‌پز کنید. از مایه کوفته به‌اندازه یک هلو بردارید و با دست شکل دهید. سپس یک عدد مغز گردو و چند عدد کشمش (و در صورت تمایل آلو بخارا) را در مغز کوفته قرار دهید و آن را ببندید.

اشکنه یک غذای سنتی و قدیمی ایرانی است که می تواند گزینه مناسبی برای یک روز سرد زمستانی باشد. برای پخت آن به سیب زمینی، پیاز، آرد، شنبلیله ، تخم مرغ نمک وفلفل و زرچوبه احتیاج داریم، اول پیازها را خرد کرده با روغن سرخ می کنیم و زردچوبه و شنبلیله را به آن اضافه می نماییم. چرا که غذایی اصیل و سنتی بوده و از گذشته های دور در انواع مجالس و مناسبت های مجله خبری غذای های ارگانیک مختلف مانند بدرقه مسافر و عروسی و… تهیه می شده است. این غذا انواع مختلفی دارد و در مناطق گوناگون کشور با توجه به سبزیجات و مواد موجود در آن بخش و متناسب با سلیقه خانم های خانه دار به شیوه های مختلف و طعم های متفاوت تهیه می شود. جنوب ایران به شهر ادویه‌های آتشین، ماهی و میگو معروف است. بهترین غذاهای دریایی ایرانی در شهر بندرعباس پخته می‌شوند.

  • برخی افراد خرما پلو را به‌جای برنج ساده با رشته پلو سرو می‌کنند.
  • شما می‌توانید با مراجعه به مجموعه غذاهای محلی کجارو با لیست کامل غذاهای استان مازندران و طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید.
  • گوشت لوبیا یکی از معروف‌ترین غذاهای کاشان است و باید جزو گزینه‌های اولی باشد که در سفر به کاشان تست می‌کنید.
  • کیترینگ مونا در کانادا از بهترین و با کیفیت‌ترین مواد اولیه تشکیل شده است و کیفیت بالا، مهم‌ترین فاکتور اولیه است.
  • قاتق در زبان محلی به‌معنای خورش و خوراک است و باقلا یا «پاچ باقلا» که به نام باقلای سفید نیز شناخته می‌شود، ماده اصلی تشکیل‌دهنده این غذا است.