۵۰ غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه آن‌ها دستور پخت + ویدیو کجارو-غذای های ارگانیک

اگر برای کسب مهارت آشپزی به دنبال بهترینآموزشگاه شیرینی پزی با مدرک بین المللی در تهرانهستید، روی لینک کلیک کنید. این بشقاب پاستا معمولاً در جشن های شکر گزاری به دلیل وجود گوشت بوقلمون بیش از بقیه غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد . شبیه اسپاگتی و یا نودل تخم مرغ است و دارای قارچ نخود و سس خامه ای می باشد و یک مزه کاملا متفاوت دارد.

می‌توانید این سوپ را در هر وعده‌ی غذایی، حتی صبحانه هم میل کنید. پوتین یکی از غذاهای معروف کانادا است که با سس گریوی، سیب‌زمینی سرخ‌شده و تکه‌های پنیر تهیه می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم حتما در رستوران‌های کانادایی،‌ این غذا را سفارش دهید. برخی رستوران‌های کانادایی بیش از ۱۰۰ مدل پوتین سرو می‌کنند. موساکا در یونان، درست شبیه به لازانیا در ایتالیا است. غذایی بر پایه بادمجان یا سیب‌زمینی که معمولا شامل گوشت چرخ‌کرده نیز می‌شود.

پای اسفناج و پنیر ( یونان )

می‌دانید خوشمزه‌ترین کشورهای دنیا در بحث غذا کدام کشورها هستند؟ در مورد ۲۰ کشوری که به عنوان صاحب معروف ترین و خوشمزه‌ ترین غذاهای دنیا معروفند از سرویس آشپزی در مجله کوروش بخوانید. بورک، متشکل از یک نوع خمیر نان یا شیرینی به نام خمیر فیلو است و داخل آن با مواد گوناگونی مانند پیاز، گوشت گاو، گوسفند، مرغ یا ماهی، تخم‌مرغ، انواع ادویه و سبزیجات دیگر پر می‌شود. بورک گوشت از معروف‌ترین انواع بورک به شمار می‌آید که یک غذای مدرن با گوشت است. بورک از غذاهای مشترک در میان کشورهای منطقه بالکان یعنی یونان، رومانی، بوسنی و هرزگوین، صربستان، بخش اروپایی ترکیه، مونته‌نگرو، اسلوونی، کرواسی، بلغارستان و آلبانی به شمار می‌آید. بورک در کشور بوسنی و هرزگوین به‌شکل مارپیچ در سینی‌های بزرگ، تهیه می‌شود. یکی دیگه از غذاهای شمالی تو لیست انواع غذا با مرغ و برنج که به شدت به افرادی که به غذاهای ترش علاقه دارن پیشنهاد میشه.

طرز تهیه پای گوشت تابه ای؛ یه غذای متنوع و جدید

همانند سایر غذاهای ایتالیایی، طعم اصلی این غذا به تازگی مواد تشکیل دهنده‌ آن است. بنابراین، از آنجایی که فصل بروکلی پاییز است، خوردن این غذا را در ماه های سرد سال بیشتر توصیه می کنیم. Arancini به رنگ قهوه ای و قهوه ای طلایی، به یک ظرف پر از توپ برنج اشاره دارد. توپ های برنج پس از پوشاندن در گرد و غبار پودرهای خشک پخته شده و سرخ می شوند.

گولاش در زبان مجاری به‌معنای چوپان است؛ زیرا این غذا برای اولین بار در دوره‌ی سخت گله‌داری تهیه شده بود. از زمانی که ترک‌ها در قرم شانزدهم به مجارستان حمله کردند، پاپریکا را با خود این کشور آوردند و رنگ این غذا به قرمز تغییر کرد. فستیوال گولاش هرساله در سپتامبر (شهریور) در این کشور برگزار می‌شود؛ بنابراین پیشنهاد می‌کنیم در طول برگزاری این فستیوال به مجارستان سفر کنید. مارزیپان، ماده‌ای نیمه‌جامد و قابل شکل‌ گرفتن است و معمولا به آن، رنگ‌های خوراکی اضافه می‌کنند. نوع شیرین آن به‌عنوان مارزیپان فرانسوی شناخته می‌شود و نوع کم‌شیرین آن به‌عنوان مارزیپان آلمانی معروف است. در سفر به آلمان یا برخی از دیگر شهرهای اروپایی، به‌هیچ‌وجه نباید مزه کردن آن را از دست بدهید.

🍲 دستور پخت غذا

لذا احتمالا این غذا توسط کارگران پاکستانی وارد مصر شده باشد. مصرف کنندگان کوشاری این غذا را خوشمزه ترین غذای دنیا می دانند. لاکسا به طیف گسترده ای از انواع سوپ مجله خبری غذای های ارگانیک رشته تند گفته می‌شود. این سوپ مختص به کشورهای جنوب شرقی آسیا مانند مالزی، سنگاپور، اندونزی و تایلند است. این غذا جزو غذاهای محبوب این کشورها به شمار می رود.

  • این پاستا از رشته های باریک و بلندی به قطر 0.78 الی 0.88 میلیمتر تشکیل شده است.
  • کوفته تبریزی ترکیبی از گوشت چرخ‌شده، لپه، برنج و سبزیجات می‌باشد که باهم مخلوط شده و به صورت یک کره شکل داده می‌شود.
  • این دسر به سرعت آماده می شود و یک وعده غذای خانگی است که از سال ۱۹۹۰ وجود داشته است اما این روزها کمتر دیده می شود.
  • این غذا برای عید پسح در میان یهودیان پخته می‌شود و در اروپای مرکزی با نام «نودل» و «نودلا» و در کشور آمریکا با نام ماتسو بال شناخته می‌شود.
  • شاورما عربی یکی از غذاهایی است که به شدت توصیه میشود تهیه و سرو کنید.
  • لذا نام چلو مرغ سنگاپوری نیز در لیست غذاهای برتر جهان به چشم میخورد.