۵۰ غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه آن‌ها دستور پخت + ویدیو کجارو-غذای های ارگانیک

خا سوئی به احتمال زیاد، جد غذای بین‌المللی مشهور خائو سوی در شمال تایلند است. شاک‌شوکا یا املت تونسی، نوعی غذای محبوب در خاورمیانه و آفریقای شمالی است که از سس گوجه‌فرنگی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پیاز، زیره سبز و تخم‌مرغ و سبزیجات موجود در تونس تشکیل می‌شود. این صبحانه مفصل و دودی، بسیار مقوی و انرژی‌بخش است، به‌طوری که تا میانه‌های روز احساس گرسنگی نخواهید کرد.

۶- کاسررول نودل تن ماهی (Tuna Noodle Casserole )

فیش چیپس یکی از غذاهای نوستالژی و خوشمزه در انگلستان است. علی رغم قدمت این غذا اما نام آن در لیست غذاهای برتر جهان قرار دارد. آوگولمونو در زبان یونانی به‌معنای “تخم‌مرغ-لیمو” است. این سوپ جایگاهی ویژه در میان غذاهای عید پاک یونانیان دارد. غالبا از این غذا برای پذیرایی در جشن سال (عید پاک) استفاده می شود. غذا علاوه بر رفع گرسنگی، در رفع نیازهای جسمانی و حتی آرامش روانی افراد در زندگی تاثیرگذار است.

  • بیلهر خیلی خیلی تلخه و باید تلخیش گرفته بشه وبعد بخارپز میشه..
  • همسایگی باعث شده ذائقه‌ی مردم این کشور به مردم کشور ایران نزدیک باشد و اکثر غذاهایشان باب میل ایرانی‌ها باشند.
  • اما معروف ترینش پائِلا دریاییه که از میگو، صدف و ماهی‌های مختلف درست میشه و طعم و عطر بی‌ نظیری دارده.
  • یونان علاوه بر آب های آبی و سواحل زیبا، به خاطر زیتون، پنتیر فتا، سالادهای رنگارنگ و کباب های خوشمزه اش شناخته می شود.
  • مواد مورد نیاز برای تهیه دسر پاناکوتا عبارتند از وانیل ، شکر سفید ، شیر کم چرب ، ژلاتین و خامه.
اکنون پس از گذشت سال ها برخی رستوران‌های کانادایی بیش از ۱۰۰ نوع مختلف پوتین سرو می‌کنند. این غذا شامل سیب‌زمینی سرخ‌شده به‌همراه پنیر و سس عصاره گوشت است. پائیا در فارسی به اشتباه با نام «پائلا» مجله خبری غذای های ارگانیک تلفظ می‌شود. پائیا را با انواع گوشت مانند مرغ، مرغابی، حلزون، ماهی مرکب، میگو، صدف و یا انواع سبزیجات از قبیل لوبیا سبز، گوجه‌فرنگی، زیتون، زعفران، کنگر فرنگی و سیر میتوان تهیه کرد.

گرم یا سرد، این چای فوق العاده خوشمزه مطمئناً شما را آرام می کند. بیشتر داستان ها در مورد جلاتو به این موضوع بر می گردد که جلاتو در دربار مدیسی، در فلورانس یا توسط معمار و طراح اهل فلورانس برناردو بونتالنتی یا کیمیاگر معروف روگییری اختراع شده است. ایتالیایی ها این بستنی را اختراع نکرده اند، اما آنها این فرآیند را در طول قرن ها تکمیل کرده اند. تاریخچه جلاتو ایتالیایی به دوران رنسانس باز می گردد، اما کسی دقیقا نمی داند که این دسر خامه یخ زده را چه کسی اختراع کرده است. ضمن اینکه غذا خوردن با این نی های چوبی حس و حال دیگری دارد و شما را با طبیعت پیوند می زند. برای یادگیری سوپ پیاز به صورت مرحله به مرحله که یکی از مقوی ترین سوپ ها برای سرماخوردگی می باشد، مقالهسوپ پیاز برای سرماخوردگیرا مطالعه کنید.

آفریقای جنوبی و غذای معروفش ( Bunny chow)

پنیر ملایم در این غذا معمولا در ماهیتابه تفت داده می‌شود و سپس با مربای نوعی تمشک قرمز، سرو می‌شود. سیار خوشمزه متشکل از شکر یا عسل و بادام آسیاب‌شده و گاهی روغن یا عصاره بادام یا گلاب است. مارزیپان را معمولا به‌عنوان دسر سرو می‌کنند و از رایج‌ترین انواع آن می‌توان به مارزیپان با روکش شکلات و مارزیپان‌های کوچک به‌شکل میوه و سبزیجات اشاره کرد. ماکارون را می‌توان از محبوب‌ترین سوغات فرانسه برشمرد. این شیرینی‌های کوچک و رنگا‌رنگ در طعم‌های مختلفی پخته می‌شوند. این دسر شهرت جهانی داشته و بنا به ذائقه های مختلف با انواع پنیرها تهیه می شود.

تاکو (Tacos)، غذای خوش طعم  مکزیک