۸ رستوران گیلکی معروف و محبوب در تهران همراه با جزئیات بلاگ اسنپ فود-غذای های ارگانیک

شما هم اگر تجربه خوردن این غذای خوشمزه را دارید برای ما در قسمت نظرات بنویسید. ناردونی به معنی دانه‌های انار، نام یکی از معروف‌ترین غذاهای شمال است. شمالی‌ها گوشت چرخ‌کرده را با سبزیجات معطر ترکیب می‌کنند و به همراه گوجه فرنگی و روغن می‌پزند.

۸- دلیجان از بهترین رستوران های سنتی رشت

البته فراموش نکنید که اماکن دیدنی شهرهایی مانند سرخرود را مشاهده کنید. بخش شمالی ایران، سرسبزترین خطه کشورمان و یکی از مهم‌ترین مقاصد گردشگری در بین ایرانیان است که جاذبه‌های طبیعی متنوع و چشم‌اندازهای بسیار زیبایی دارد. از جمله جاذبه‌های گردشگری این منطقه، غذاهای خوشمزه و متنوع آن است که با توجه به مواد غذایی در دسترس و ذائقه شمالی‌ها تهیه می‌گردد. مردم شمال به دلیل همسایه بودن با دریای خزر، از ماهی بسیار استفاده می‌کنند و برای طعم‌ دادن به غذاهای خود نیز از سبزیجات خوش‌عطر شمالی بهره می‌برند. اغلب غذاهای شمال ایران مزه‌ای ترش دارند که از آب انار تازه یا آب نارنج تازه به دست می‌آید.

رزرو هتل کیش

برای طرز تهیه دیبیجا ابتدا دل و روده‌های ماهی را تمیز کرده و بشویید. آن‌ها را به همراه روغن مایع درون یک تابه مناسب بریزید و تفت دهید تا آب اضافی آن‌ها تبخیر شود. همچنین بهتر است پوست مرغ را جدا نکنید تا با استفاده از چربی آن غذای شما رنگ و لعاب بهتری داشته باشد. مزه دار کردن مرغ قبل از پخت باعث از بین رفتن بوی نامطبوع آن می شود. همچنین برای اینکه طعم غذای شما بهتر شود، کافیست مرغ را در حین پخت دو بار از فر خارج کنید و به آن زعفران و کره بمالید.

  • اگر به طعم‌های ترش علاقه دارید در سفر به گیلان حتما این غذا در لیست‌تان قرار دهید.
  • ترش شامی را می توان شامل ترکیباتی مثل سس غلیظ و خوشمزه به اضافه گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، رب گوجه، رب انار، آرد نخودچی، سبزیجات معطر، آبغوره و پیاز دانست.
  • البته این غذا ها تنها بخشی از منوی رستوران هستند و در اینجا غذا های ایرانی و محلی هم سرو می شود مثل انواع کباب و جوجه و غذا های محلی خاص و لذیذ مثل کباب و جوجه ترش، مرغ های فسنجونی و ناردونی و غیره.
  • پاهای مرغ را با نخ مخصوص بسته و در قابلمه به همراه روغن مایع از دو طرف سرخ کنید تا مرغ کاملا طلایی شود.
  • در این غذا از انار ترش، مرغ، رب انار دارچین و رب گوجه فرنگی استفاده می شود.

اینجا یک معضلی دارد با نام جای پارک چون در یکی از شلوغ ترین میادین تنکابن قرار دارد و در زمان هایی که تنکابن مملو از گردشگر است، به سختی می توان جای پارک در نزدیکی رستوران پیدا کرد. از نظر غذا ها، به ندرت مشتری پیدا شده که قیمت اعلام شده نسبت به حجم، کیفیت و محیط رستوران را گران دانسته اما اکثریت از غذا ها بخصوص غذا های محلی به شدت راضی هستند. فست فود پیتزا سولی در ظاهر نامش پیتزا سولی است اما در واقعیت جایی فراتر از یک فست فود می باشد و در ادامه میخواهیم شما را با این فست فود دوست داشتنی بیشتر آشنا کنیم. کمی از تنکابن خارج می شویم و به سراغ یکی از بهترین رستوران های اطراف تنکابن می رویم. رستوران قلعه شهسوار که در روستای قلعه گردن قرار دارد و مردم آن را با نام رستوران قلعه میشناسند.

خورش بادمجان گوده گیلان یکی دیگر از غذاهای شمالی با بادمجان است که طرفداران بسیاری دارد. برای طبخ این غذا لازم است پوست بادمجان‌ها را بکنید و یک برش طولی رو هر بادمجان ایجاد کنید. سر بادمجان مجله خبری غذای های ارگانیک را مانند در قابلمه ببرید و داخل گوجه‌ها را خالی کنید و محتویات گوجه و سر بادمجان را نگه دارید. سپس پیاز، سیر، گردو، تمبر هندی، رب انار و جعفری را داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.