ایران-آشپزی بهترین غذاهای ایرانی از طریق دستور العمل های ما-غذای های ارگانیک

آب دوغ خیار برای فصل تابستان یک گزینه عالی است که درست کردن آن برای یک ناهار تابستانه خالی از لطف نیست. آب دوغ خیار را با نان خشک ترید شده و با دوغ و ماست فراوان می‌توانید درست کنید و به رسم قدیمی همه آشنایان را دور هم جمع کنید. یکی از غذاهای خوشمزه و آسان که با نخود درست می‌شود، فلافل است.

سپس به شما لیستی از مطالبی مفید مثل معرفی غذاهای ایرانی بدون گوشت، غذاهای ایرانی با مرغ، غذاهای ایرانی بدون برنج، غذاهای ساده ایرانی و … را معرفی می‌کنیم تا به مطالعه درباره انواع غذایی ایرانی بیشتر بپردازید. غذاهای شمال ایران جز معدود غذاهایی هستند که پایشان را به سفره همه ایرانی‌ها باز کرده‌اند. این خورشت لذیذ هم به تنهایی و هم به همراه ماهی دودی در شمال سرور می‌شود.

برای مشاهده‌ی ادامه مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی به روش گیلانی‌ها اینجا کلیک کنید. فلافل را در جنوب ایران با ادویه‌های مخصوص مانند پودر زیره سبز یا سیاه درست می‌کنند. مجله خبری غذای های ارگانیک برای تهیه این غذا ابتدا نخودها را از یک روز قبل خیس کرده تا نفخ آن کاملاً از بین برود. برای ادامه‌ی مطلب طرز تهیه سالاد الویه بر روی لینک کلیک کنید.

غذا با مرغ: طرز تهیه کباب تابه ای مرغ

در بسیاری از نقاط مختلف ایران این خورش را به شیوه‌ های متنوع تهیه می‌ کنند. یک سوپ خوشمزه که در فصل های سرد در استان های سرد شدید می چسبد 🙂 این دستور پخت عالی را مدیون اهالی خونگرم ارومیه هستیم. فرهنگ غنی با تمدنی کهن با مردمانی متعصب که تلاش برای حفظ آن دارند. این غذا از پیاز، سیب زمینی، لوبیا قرمز، بلغور، گوجه‌فرنگی، نخود و مرزه تهیه می‌شود و طعم بسیار لذیذی دارد. طعم متمایز این سوپ به دلیل مزره تازه و محلی آن است که غالبا توسط کدبانوی های ترک زبان در ارومیه تهیه می شود. آوازه این سوپ خوشمزه در شهر های ایران پیچیده اما کمتر کسی می تواند ادعا کند که به خوشمزگی شوربای ارومیه با آن حال و هوا خنک شوربا را در جای دیگری خورده باشد.

اگر در شهر یا روستای شما در قورمه سبزی از مواد دیگری استفاده می کنید لطفا با ما در میان بگذارید. سپس بر روی اجاق گاز بگذارید و بعد از داغ شدن روغن، پیاز و سیر را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا مقداری نرم شود. سپس به مقدار دلخواهتان نمک، زردچوبه و فلفل را به پیاز و سیر اضافه کنید و کاملا هم بزنید و تفت دهید تا پیاز و سیر ها رنگ طلایی به خود بگیرند.

بسته به نوع و میزان رب انار به کار رفته در این خورشت، رنگ آن از قهوه‌ای روشن تا تیره متغیر است. خورشت فسنجان را می‌توانید با برنج ساده یا زعفرانی میل کنید. طبخ فوق العاده خوشمزه زرشک ‌پلو در کنار ظاهر بسیار زیبای آن می ‌تواند هر سفره را به زیباترین شکل تغییر دهد. یکی از محبوب ترین و بهترین غذاهای ایرانی، زرشک پلو با مرغ بوده که در سراسر دنیا نیز شهرت کافی توانسته برای خود به دست آورد.

اگر در طرز تهیه زرشک پلو با مرغ نکات کلیدی گرفتن بوی زهم مرغ را رعایت کنید، یک غذای ایرانی عالی مجلسی برای مهمانی‌ها خواهد بود. باقالی پلو یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی به شمار می‌آید. این غذا که در تمام نقاط کشور تهیه می‌شود طرفداران زیادی در مین خارجی‌ها نیز دارد. مواد اصلی این غذا بسیار ساده است و از ترکیب مرغ، برنج، باقالا و شوید خشک آماده می‌شود.

  • ماهی شکم پر را هم در فر و هم بدون فر می‌توانید درست کنید.
  • باقلی پلو با گوشت گوساله یا «باغالی پولو با ماهیچه» یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که بسیاری از ایرانیان و البته گردشگران آن را دوست دارند.
  • آشپزان خبره ایرانی انواع دستور العملها را به کار می برند که یک دیزی ناب را تهیه کنند.
  • عدس خیس شده را آبکش می‌کنیم و بعد آنرا داخل قابلمه می‌ریزیم و روی آنرا آب می‌ریزیم، به‌ طوری که حدودا دو بند انگشت آب بالاتر از سطح عدس باشد.

و در آخر هم می‌رسیم به خورشت بسیار خوشمزه‌ی فسنجان، که عطر و طعم آن هوش از سر آدم می‌برد. طرز تهیه‌ی آن به این صورت است که گردوی آسیاب شده، رب انار و گوشت چرخ‌کرده‌ی قلقلی شده یا مرغ را چند ساعت روی حرارت ملایم قرار می‌دهند تا آرام آرام بپزد و جا بیفتد. این غذا را در شهرهای مختلف به شکل‌های مختلفی درست می‌کنند.

برای خوشمزه شدن این غذای ایرانی، در طرز تهیه خوش مرغ افشاری از زعفران استفاده کنید. در لیست انواع غذاهای ایرانی، برخی غذاها قدمت طولانی دارند و البته ممکن است به یک شهر یا منطقه خاص کشور باشند. این غذاها معمولا جزو غذاهای پرطرفدار ایرانی به حساب می‌آیند. سفره‌های ایرانی مملو از رنگ و نمایانگر فرهنگ غنی و پربار این مرز و بوم است. تنوع غذاهای ایرانی به دلیل هم‌نشینی اقوام مختلف در طی این سالیان با ایرانی‌ها و به دلیل سنت‌ها و مراسمات گوناگون، بسیار زیاد است.

برای ادامه‌ی طرز تهیه سبزی پلو با ماهی اینجا کیلیک کنید. برای ادامه‌ی طرز تهیه کشک بادمجان بر روی لینک کلیک کنید. برای ادامه طرز تهیه کباب مشتی اصفهانی به مقاله آن رجوع کنید. این کباب خوشمزه که نام دیگرش کباب مشتی زردک است با گوشت چرخ کرده و هویج درست می‌شود. این کباب خوشمزه روی ماهی‌تابه را می‌توانید با برنج یا بدون برنج درست کنید. فطایر یک غذای عربی و لبنانی است که داخل خمیر آن را با مواد مختلفی می‌توانید پر کنید.

طرز تهیه کوکو سبزی رولتی