این غذای ایرانی ساده و سنتی را میتوانید به عنوان پیشغذا هم به کار ببرید. غذاهای مجلسی اصالتا ایرانی را میتوانید به راحتی در منوهای رستورانها پیدا کنید ولی این غذاها را خودتان هم میتوانید در خانه درست کنید. معمولا غذاهای مجله خبری غذای های ارگانیک ایرانی مجلسی امتحان خود را پس دادهاند و با ذائقه ایرانیها کاملا سازگاری دارند. آش رشته از آن جمله غذاهایی است که برای برخی از گردشگران خارجی جذاب می باشد و برخی دیگر از آن متنفر میشوند و این موضوع بسیار سلیقهای می باشد.
برای طرز تهیه پتیمچه، تنها به بادمجان و گوجه فرنگی نیاز دارید. البته میتوانید به این غذای ساده ایرانی، سیب زمینی هم اضافه کنید. معمولا «خورش قیمه» به عنوان یکی از غذاهای ایرانی سنتی برای نذری شناخته شده است ولی یک غذا ایرانی خوشمزه و پرطرفدار برای مهمانیها هم به حساب میآید. معمولا در طرز تهیه خورش قیمه از گوشت قرمز خرد شده استفاده میشود و به همین خاطر هم این اسم را روی آن گذاشتهاند.
مرغ بریان از جمله غذاهایی است که در رستورانها سرو میشود. برای طرز تهیه شیرین پلو، ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و درون آن چند پیمانه آب بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید. در مرحله اول برای تهیه مرصع پلو برنج ها را پاک کنید و بشویید و دو الی سه ساعت در آن بگذارید تا خیس بخورد. سپس پیاز ها را پوست بگیرید و بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. خوراک مرغ و لوبیا سبز یکی از خوراکهای راحت و مقوی است که برای ناهار با نان بسیار میچسبد.
۸- از خوشمزه ترین غذاهای ایرانی ، لوبیا پلو (برنج لوبیا سبز ایرانی)
در رقابت دیگر هم قرمه سبزی از میان محبوبترین خورشت های ایرانی برنده جدال با باقالی پلو بود و توانست دومین فینالیست این نظرسنجی لقب بگیرد. معمولا اسم غذاهای ایرانی بر اساس موادی که در طرز پخت انواع غذای ایرانی به کار میرود، انتخاب میشوند. بعضی از غذاها هم بومی یک شهر یا منطقه هستند و با سبزیجات بومی آن منطقه درست میشوند و نام مواد به کار رفته در این غذاها، روی آنها گذاشته میشود. «کباب سرداشی» یکی دیگر از غذاهای ایرانی فوقالعاده لذیذ و خوشمزه است که در شهر همدان طبخ میشود. این غذا شباهت زیادی به کباب تابهای دارد و در کنار گوجه فرنگی، سیب زمینی و فلفل بسیار لذیذ و خوشمزه است.
- حبوبات از مواد اصلی پخت این غذا هستند که باید از شب قبل خیس شوند تا در اصطلاح نفخ آنها گرفته شده و زودتر پخته شوند.
- برای تهیه رشته پلو ابتدا باید برنج آن را یک الی ۲ ساعت خیس کنید.
- سپس پیاز ها را نگینی خورد در روغن سرخ کنید در حدی که طلایی شود.
- سیب زمینیها را کاملاً بشویید و به صورت یک اندازه خلال کنید.
- البته کشت بادمجان فوت و فنهای زیادی دارد تا به یک غذای ناب ایرانی تبدیل شده و طعم جذابش را پیدا کند.
به دنیای شرق که می آییم این تعداد خیلی بیشتر جلوه گری میکند. چین، تایلند و کره از یک سو، غذاهای هندی از سوی دیگر، غذاها و باقلواهای عربی و ترکی همگی آدم را وسوسه میکند که این طعم های جدید را بچشد. حتی فکر اینکه یک غذای خیلی خوشمزه وجود دارد که تا به حال نخورده ایم، آدم را گرسنه میکند. با تنوعی گسترده از فرهنگ و طعم ها را واقعا نمیتوان نادیده گرفت. انقدر که اگر دوباره فکر کنید میبینید که چلوکباب نخوردن خیلی بدتر از تجربه نکردن یک غذای فرانسوی است! «ته چین مرغ» یکی از غذاهایی است که با برنج و مرغ یا گوشت میتوانید یکی از بهترین غذاهای ایرانی را درست کنید.