زردچوبه، پیاز، سیر و ادویههای مخصوص جنوبی هم رمزوراز طعم خاص و خوشایند آن هستند. در محیطی با دکوراسیون زیبا، تخت های سنتی خاص و نورپردازی شکیل، برای مشتریان انواع غذا های ایرانی و محلی به همراه نوشیدنی های گرم و سرد لذیذ و متنوع سرو می شود. مرغها را به نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه آغشته کنید و آنها را برای چند ساعت در ظرف دربسته در یخچال بگذارید تا مزهدار شوند. در ادامه یک پیمانه جعفری و نعنای ساطوری خرد شده را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
۱۵. مطنجن مرغابی و طرز تهیه آن
غذاهای سرخ شده و کبابی به طور معمول امنتر هستند و نوشیدنیهای گرم خیابانی نیز به دلیل جوشیدن آب، سالمترند. در واقع در بین غذاهای قبرس شمالی، شفتلیا یک غذای پر طرفدار شناخته میشود. این غذا با سوسیس بر روی زغال کباب شده و همراه با انواع سبزیجات سرو میشود. پیشنهاد ما این است که حتماً حداقل یکبار شفتلیا را میل کنید تا متوجه طعم خوش آن شوید. همچنین همچنین در تهیه هالومی از انواع سسها و سبزیجات استفاده میشود که ترکیب این دو کنار یکدیگر مسیر بسیار خوشمزهای را ارائه خواهد کرد.
در واقع، اگر این غذا را در شمال بخورید و بعد در جنوب هم امتحانش کنید، متوجه نمیشوید که نام هر دو قلیهماهی است. اگر در سفر به گیلان اقامتگاههای بوم گردی را برای اقامت انتخاب کردید، میتوانید این پیش غذای خوشمزه را از آشپزخانه این اقامتگاهها تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید. بادمجان، پیاز، رب انار، گوجهفرنگی، زردچوبه و مغز گردو مواد اصلی این خورش خوشمزه را تشکیل میدهند.
بهترین غذاهای شمالی لیست ۱۵ غذای معروف و خوشمزه شمال ایران-احمد فود
حتما لیست این غذاها را بنویسید تا بتوانید با آگاهی، از این خوراکیها لذت ببرید. حتماً در سفر دلتان میخواهد به فستفودی بروید مجله خبری غذای های ارگانیک که کیفیت مواد اولیه آن در سطح مطلوبی قرار داشته باشد. خوشبختانه فستفود کوروش چالوس کیفیت غذاهای بسیار عالی و مناسبی دارد.
غذای هرمزگان
البته با توجه به اینکه در تهیه این غذا از گوشت استفاده میشود، بنابراین برای کسانی که گیاهخوار هستند اصلاً مناسب نخواهد بود. برای پخت این آش خوشمزه معمولا به یک ساعت و نیم الی ۲ ساعت زمان نیاز است.
- این رستوران نام خود را از بین اصیلترین نامهای گیلانی انتخاب کرده است.
- در واقع در بین غذاهای قبرس شمالی، شفتلیا یک غذای پر طرفدار شناخته میشود.
- در مرحله آخر، آبغوره، انار ترش تازه و فریز شده، نمک و فلفل را به خورش بیفزایید و درب تابه را ببندید تا بادمجانها با آب گوجهفرنگی و انار مغز پخت شوند و خورش جا بیفتد.
- شما میتوانید مرغ را بهجای ریش ریش کردن، چرخ کنید؛ اما سبک سنتی تهیه این کوکو با مرغ ریش ریش است.
- کمی جلوتر از خیابان توسکا و نزدیک به خیابان شهید محمدی خواه کافه رستوران ایتالیایی رناتو را مشاهده خواهید کرد.
- مازندرانیها علاوه بر اسفناج از سبزیجات معطر دیگر مانند جعفری، گشنیز، تره، برگ سیر و نعناع نیز در این غذا استفاده میکنند که طعمی متفاوت به آن میدهد.