بهترین غذاهای شمال ایران بهترین غذای ایرانی استان‌های شمالی کایت-غذای رژیمی غذای رژیمی-غذای های ارگانیک

برای تهیه این دسر از شیر، آرد، شکر و تخم مرغ استفاده شده است. همانگونه که متوجه شدید اکمک کادایف کاملاً ساده و در عین حال خوشمزه است و شما می‌توانید آن را با چای یا قهوه میل کنید. البته می‌توانید این دسر را بعد از غذای سنگین خود سرو نمایید تا به هضم غذا کمک شود. گوشت چرخ کرده را هم به این مواد اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم تا گوشت در داخل سس کاملا بپزد. بادمجان را راه راه پوست کنده و برشی در قسمت گود آن بدهید و در روغن سرخ کنید و سس گوشت آماده را در داخل این برش بریزید.

رستوران سنتی کلبه صبا تنکابن از نظر غذایی، رستوران تمام عیار است. اول از همه بگوییم که تمامی غذاهای رستوران از مواد اولیه مرغوب به صورت روزانه تهیه می شوند و سرآشپزان حرفه ای هم غذاهای رستوران را سرو می کنند. پرسنل رستوران آموزش دیده هستند و رستوران مجله خبری غذای های ارگانیک سنتی کلبه صبا از خدمات سرویس دهی مطلوبی حتی در روزهای شلوغ سال برخوردار است. اگر علاقمند به فست فود هستید به بخش فست فودی منوی رستوران مراجعه کرده و در میان انواع پیتزاها، ساندویچ ها، همبرگرها به همراه پیش غذاهای لذیذ را می توانید سفارش دهید.

ترکیب سبزی و سیر را به همراه رب انار به مرغ در حال پخت اضافه کنید و اجازه دهید خورش روی شعله ملایم گاز خوب جا بیفتد و غلیظ و به روغن بیافتد. رستوران دهکده کمی جلوتر از این آبشار قرار دارد و بطور کلی هم فاصله رستوران تا قلعه گردن نزدیک به 500 متر می باشد. منوی نوشیدنی های گرم و سرد اینجا بسیار جذاب و دوست داشتنی هستند. بطور کلی، در بخش نوشیدنی های گرم ما چند مدل چای و دمنوش میبینیم و در کنار آن، کلی نوشیدنی که پایه آن ها قهوه است.

سس اکبر جوجه از ترکیب رب انار شیرین، لیموترش، زعفران دم‌کرده، نمک و فلفل تهیه می‌شود. همانطور که از نام مجموعه مشخص است، در کافه رستوران دهکده قرار نیست مثل بسیاری از رستوران های منطقه فقط غذای ایرانی و نهایت چند غذای محلی سرو شود بلکه اینجا ما منویی متنوع داریم که غذا های ایرانی تنها بخشی از آن ها هستند. مثل همه رستوران های قلعه گردن، در کافه رستوران دهکده انواع چلوکباب ها شامل کوبیده، جوجه، شیشلیک، برگ، چنجه و غیره سرو می شود و در کنارشان هم برنج های کته قالبی زعفرانی صد در صد ایران و باکیفیت به همراه عطری دلنشین قرار داده می شود. به غیر از آن، زرشک پلو با مرغ، اکبر جوجه، مرغ، جوجه و کباب ترش هم غذا هایی هستند که در بخش ایرانی ها قرار میگیرند. ملاقورمه از قدیمی‌ترین غذاهای محلی مازندران محسوب می‌شود و در میان اهالی این منطقه شهرت خاصی دارد.

قیمه‌ای که با گوشت چرخ‌کرده، لپه، پیاز، گوجه‌فرنگی، زعفران، لیمو امانی، دارچین، گلاب، شکر و… حتی اگر زمان کافی برای پختن گوشت خورشتی ندارید، این غذا می‌تواند جایگزین خوش‌طعم‌تری برایتان باشد. یکی از غذاهای اصیل گیلان است و کمتر کسی است که این غذای محلی را نشناسد. این غذا با بافت نرم و غلیظش، یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای شمالی است که در تهیه آن از باقلای رشتی، شوید، سیر و تخم‌مرغ استفاده می‌شود. این نزدیکی به دریا سبب شده تا آبزیان و به ویژه ماهی جایگاهی ویژه در سبد غذایی خانواده‌ها داشته باشند.

با شنیدن غذاهای شمال و غذاهای گیلان ناخودآگاه ذهنمان به سمت باقلاقاتق می‌رود. این غذا در این منطقه به وفور پخته می‌شود و در میان گردشگران نیز بسیار پرطرفدار است. مواد اصلی باقلاقاتق، غذای محبوب گیلانی‌ها باقلای رشتی، سیر، تخم مرغ و شوید است. انواع سبزیجات محلی، تخم مرغ محلی، ماهی، مرغ، ترشیجات خانگی و …

ماهی شکم پر

بی‌شک که این رستوران از بهترین رستوران ‌های گیلکی تهران در محدوده‌ی جمهوری است. البته حواستان باشد که این رستوران فقط برای وعده ناهار باز است و سرویس می‌دهد. فراموش نکنید که حتما در این رستوران یکی از سه غذای محبوب این رستوران یعنی، کباب‌ترش گیلانه، جوجه کباب‌ترش و میکس گیلانه را امتحان کنید. اگر با جمع دوستان و یا خانواده به گیلانه رفتید، پیشنهاد می‌کنیم به‌جای سفارش غذاهای مشابه حتماً چند نوع غذای متفاوت سفارش دهید و باهم به اشتراک بگذارید؛ تا هیچ‌یک از طعم‌های بی‌نظیر این رستوران گیلکی را از دست ندهید. در یک تابه سبزی ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا سبزی مقداری سرخ شود. سپس سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا بوی سیر بلند شود.

این غذا از ترکیب گوشت مرغ، رب انار، انار ترش، پیاز، سیر، شکر و ادویه‌جات تهیه می‌شود. گاهی اوقات نیز به جای مرغ از اردک، خروس، غاز یا بلدرچین برای تهیه خورشت ناردون استفاده می‌کنند. ترشی انار در کنار شکری که به آن اضافه می‌شود، طعمی ملس به خورشت داده و آن را خاص و منحصربفرد می‌کند. رشت یکی از توریستی‌ ترین شهرهای شمال ایران است و به دلیل موقعیت جغرافیای ویژه، سالانه افراد زیادی به این شهر سفر می‌کنند. تنوع غذایی در شهرهای شمالی به ویژه رشت، زبانزد خاص و عام است، غذاهایی با سبزی‌های معطر و ویژه که طعمی متفاوت به شما هدیه می‌دهند.

آشنایی با واحد پول کشورها | از آسیا تا آمریکای جنوبی

شاید سه کاج را نتوان یک رستوران ساحلی در تنکابن معرفی کرد اما فاصله رستوران تا ساحل در حد چند قدم است. اگر میخواهید به رستوران سه کاج دسترسی داشته باشید، در بخش غربی تنکابن وارد بلوار شیرودی شوید و سپس زمانی که به فاصله 250 متری از میدان آزادی رسیدید، رستوران سه کاج را در قسمت جنوبی بلوار مشاهده خواهید کرد. همچنین از نظر گردشگران در مقابل رستوران فضای پارک خوبی هست و حتی در شلوغ ترین ایام هم جای پارک به راحتی در مقابل یا نزدیکی رستوران یافت می شود.

  • اگر در میان بهترین رستوران های تنکابن تصمیم دارید به رستوران ستاره سو مراجعه کنید، کافیست در بخش ساحلی مرکز شهر به سمت خیابان میرزای شیرازی بروید.
  • حتما لیست این غذاها را بنویسید تا بتوانید با آگاهی، از این خوراکی‌ها لذت ببرید.
  • قبل از اینکه به توضیحات مربوط به طرز پخت خورش گمج کباب بپردازیم؛ باید گفت گمج در واقع ظرفی خوش آب و رنگ و سفالین است که خورش در آن طبخ می شود و یکی از لذیذترین غذاهای شمال به حساب می آید.
  • ابتدا باید سیب زمینی ها به خوبی خرد شود و سپس در آب قرار بگیرد تا نشاسته آن خارج گردد.
  • در یک تابه سبزی ریز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید تا سبزی مقداری سرخ شود.