بهترین غذاهای محلی ایرانی ویرگول-غذای های ارگانیک

در این فاصله، کشمش و زرشک را جداگانه با کمی روغن یا کره تفت دهید. مقداری از برنج آماده را با زعفران مخلوط کنید و هنگام کشیدن غذا، آن را همراه زرشک و کشمش لابه‌لای برنج بدهید. در آخر روی پلو را با مخلوط گوشت و پیاز داغ، کشمش و زرشک و برنج زعفرانی تزیین کنید.

غذاهای سنتی ایرانی مناسب مهمانی‌ها و مجالس کدامند؟

فلافلدرست است که فلافل را در سراسر ایران می‌شود پیدا کرد، اما فلافل خوزستان یک چیز دیگر است و ادویه‌های خوشمزه‌ی بیشتری هم دارد. حلیم بادمجان اصفهانیکی از غداهای سنتی اصفهان که به شهرهای دیگر هم راه پیدا کرده، حلیم بادمجان است. دلمه اکثرا به عنوان پیش غذا سرو می‌شود و حسابی اشتهایتان را باز می‌کند. خورشت هویجاز اسم خورشت هویج معلوم است که باید خورشت خوش آب و رنگی باشد. اگر در آش آبغوره مقدار گوجه‌فرنگی را زیاد کنید، دیگر نامش آش گوجه‌فرنگی خواهد شد. این بار که برای میز غذا دنبال کوکوی جدیدی بودید، به این غذای تبریزی فکر کنید.

غذاهای سنتی کیش نمادی از موقعیت جغرافیایی و ساحلی این جزیره است. پیچاق قیمه را می‌توان به‌عنوان ناهار یا شام و همچنین برای سحری و افطاری سرو کرد. پیچاق قیمه مانند دیگر نسخه‌های خورش قیمه، همراه با برنج سرو می‌شود و معمولا آن را با پیاز داغ تزئین می‌کنند. با مراجعه به مقاله انواع خورش قیمه در مجموعه غذاهای محلی کجارو، می‌توانید با طرز تهیه انواع این خورش و همچنین پیچاق قیمه (خورش بادام) آشنا شوید و آن‌ها را در منزل درست کنید. فلفل و دارچین را به‌همراه رب گوجه‌فرنگی به گوشت‌ها بیفزایید و مواد را تفت دهید تا رنگ رب باز شود و طعم خامی آن گرفته شود.

  • آبگوشت قنبید نیز یکی از غذاهای سنتی و محبوب استان قم است که دستور تهیه و طعم آن با دیگر آبگوشت‌های ایرانی تفاوت دارد.
  • خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای ایرانی بسیار معروف و پرطرفدار است که در کنار برنج سرو شده و طعم بی نظیری دارد.
  • هر کسی گذرش به تبریز افتاده باشد، مزه غذاهای محلی آن را فراموش نمی‌کند.
  • کراهی معمولا با نان سیر یا نان روغنی، نان روتی هندی، چاپاتی، پیتا یا برنج در کنار سالاد، چاشنی هندی رایتا (متشکل از ماست، نعنا، سیر و خیار) و سبزی خوردن سرو می‌شود.
  • قدیمی‌ترها این خورشت را با نام خورشت فسنجان سبزی هم می‌شناسند.

مزه‌ی این خورش باید کمی ترش باشد، ازاین‌رو به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه اضافه می‌کنند، برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است. از سبزی‌های استفاده شده در قرمه سبزی می‌توان به شنبلیله، جعفری، گشنیز و پیازچه اشاره کرد. استفاده از سماق در تهیه کباب تابه‌ای نیز به دو روش مختلف صورت می‌گیرد.

بلغور در زبان فارسی به‌معنای «هر چیز در هم شکسته و در هم کوفته» است و به‌طور خاص به گندم یا جوی پخته شده و خشک شده‌ای اشاره دارد که با آسیاب، نیم‌کوب شده باشد. جالب است بدانید که مردم در گذشته، تنها دو یا سه بار در طول سال، برنج می‌خوردند و قوت غالب آن‌ها، بلغور گندم یا جو بوده است. آن‌ها برای نگهداری طولانی مدت از این غلات، آن‌ها را پوست می‌گرفتند و با آب یا شیر می‌پختند. آب را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا به جوش آید. سپس بلغورهای تفت داده شده را در قابلمه بریزید و آن‌ها با یک قاشق چوبی، به‌صورت دورانی هم بزنید تا زمانی که آب آن کم شود.

سپس پوسته‌ نازک بعدی را که به آن جفت می‌گویند، نیز جدا می‌کنند. این پوسته خاصیت درمانی دارد و برای درمان دردهای معده مفید است. هلو کباب یا کوفته مخصوص کرمانشاهی، یکی از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین غذاهای بومی استان کرمانشاه مجله خبری غذای های ارگانیک است که طرفداران بسیاری در این استان و در سراسر کشور دارد. دلیل نام‌گذاری این کوفته به نام هلو کباب مشخص نیست؛ اما به نظر می‌رسد به‌دلیل طعم عالی، لطافت و شاید شکل ظاهری، این کوفته به این نام شهرت یافته است.

۱۶- انواع کباب

این آش که قدمتش به ۵۰۰ سال قبل می‌رسد، در فهرست آثار غیرمملوس فرهنگی یزد به ثبت رسیده است. از آنجا که آش مذکور شل است، آن را با نام «شولی» می‌شناسند. شما می‌توانید از لیمو امانی کامل هم استفاده کنید؛ اما در این صورت، آبگوشت شما کمتر ترش می‌شود. برای این کار، حتما لیموها را سوراخ کنید و از قبل در آب قرار دهید. شمامی‌توانید نصف پیمانه فلفل دلمه خرد شده و قارچ تفت داده شده را نیز به این خوراک اضافه کنید.

برای تهیه این غذای محلیاز گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، پیاز و سماق استفاده می‌کنند که بسیار پرخاصیت است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. آش گیلدیک یا نسترن آشی یکی از اصلی‌ترین غذاهای محلی اردبیل است که در هیج شهر دیگر پیدایش نمی‌کنید. آش دوغ قزوینآش دوغ در بیشتر شهرهای ترک زبان ایران طبخ می‌شود اما طرز تهیه این آش در قزوین با مناطق دیگر کمی فرق دارد. در کنار این مناطق گردشگری غذاهای محلی خوشمزه و لذیذی هم دارد و پیشنهاد می‌کنم اگر به قزوین سفر می‌کنید، غذاهای خوشمزه‌ی این شهر را حتما امتحان کنید. مواد اصلی این غذا را به، شکر، گوشت، پیاز، زعفران و ادویه تشکیل می‌دهند و وجود میوه‌ی به، طعم لذیذ و جالبی به این خورش داده است.

برای ریز کردن پیاز و سیب زمینی می‌توانید از مولینکس نیز استفاده کنید. همچنین می‌توانید کدوهای خرد شده را داخل قابلمه ریخته، درب قابلمه را بگذارید و شعله گاز را کم کنید تا کدوها آهسته آهسته پخته شده و نرم شوند. برای خواندن ادامه طرز تهیه کشک کدو مجلسی کرمانی به ۲ روش مختلف می‌توانید روی لینک مقاله طرز تهیه کشک کدو کلیک کنید. معمولا در فهرست غذاهای ایرانی، غذاهای بدون برنج ساده‌تر از انواع دیگر غذاها هستند.