طرز تهیه و دستور پخت انواع غذاهای خارجی مامی فود-غذای های ارگانیک

بریانی عربی طرز پخت ساده ای دارد که می توانید در منزل تهیه کنید. اگر میخوای یه خوراکی کوچک و خوشمزه ی لبنانی رو تجربه کنی خوردن فلافل مخصوص لبنانی رو بهت پیشنهاد میدم که حتی در ایران هم خیلی طرفدار داره، این غذا یه طعم مطبوع و به یاد موندنی داره. این یه غذای خوش طعم در بریتانیا است که جزو بهترین خوردنی ها بین مردمانش است که شهرت جهانی داره.

پیتزا پپرونی اصل اینطوری درست میشه + آموزش

فرهنگ غذایی این کشور چنان غنی و متنوع است که هیچ گاه به خاطر تکراری بودن از آن خسته نمی شوید. از انچیلادا گرفته تا تاکو، هلادو و کوسادیلا می توانید طعم لذیذ سالاد یونانی و ادویه کاری هندی را حس کنید و همچنین گرمای غذاهای تایلندی یا خوردن غذا با دست را. «مول» یکی از سس های باستانی مکزیک است که از ترکیب فلفل قرمز، انواع فلفل های تند، شکلات و فوت کوزه گری مکزیکی ها بدست می آید.

رایج‌ترین انواع آن شامل مارزیپان با روکش شکلات و مارزیپان‌های کوچک به‌شکل میوه و سبزیجات است. نوع شیرین این شیرینی به‌ مارزیپان فرانسوی و نوع کم‌شیرین آن به‌ مارزیپان آلمانی معروف است. اینجرا را میتوان هم در ترکیب با غذای سرو شده و هم به صورت تکی به عنوان نان همراه با غذا میل نمود. برای تهیه نان اینجرا، آرد حاصل از دانه‌های خاکشیر را با آب مخلوط می کنند. ‌ چیکن ۶۵ ، یک پیش‌غذای گوشتی پر از ادویه، با رنگ قرمز تیره و طعم تند و آتشین است.

  • شاک‌شوکا یا املت تونسی، نوعی یک غذا پرطرفدار در خاورمیانه و آفریقای شمالی است.
  • این صبحانه مفصل و دودی، بسیار مقوی و انرژی‌بخش است، به‌طوری که تا میانه‌های روز احساس گرسنگی نخواهید کرد.
  • همانگونه که پیتزا و پاستا هرکسی را به یاد کشور ایتالیا می اندازد.
  • پائیا را با انواع گوشت مانند مرغ، مرغابی، حلزون، ماهی مرکب، میگو، صدف و یا انواع سبزیجات از قبیل لوبیا سبز، گوجه‌فرنگی، زیتون، زعفران، کنگر فرنگی و سیر میتوان تهیه کرد.

حمص، یک غذای پرطرفدار خاورمیانه ای و مدیترانه‌ای عربی است. ترکیبات این غذا شامل نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر له‌شده است. حمص، تقریبا یک غذای مشترک بین اکثر کشورهای خاورمیانه است. این غذا بیشتر به عنوان غذای لبنانی در بین مردم جا افتاده است.

لیست غذاهای ایرانی و غذاهای استان کرمان

این غذا فرانسوی است اما بیشتر شبیه به غذا های کلاسیک آمریکایی می باشد. پنیر سوئیسی و همبرگر داخل سینه مرغ در این غذا به کار رفته است که آن را به طور کامل سرخ می کنند . کوردن بلو یک وعده غذایی یخ زده هم محسوب می‌ شود که در سال ۱۹۹۰ معرفی شده است. راه های سالم تری هم برای آماده کردن و سرو آن وجود دارد اما در منوی اندکی از رستوران های امریکا می توانید این غذا را پیدا کنید . در ایران هم می توانید این غذا را به وفور از فست فودها تهیه کنید.

بهترین غذاهای ایتالیایی

برای یادگیری طرز تهیه ماهی شکم پر به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر، مقالهطرز تهیه ماهی شکم پررا مطالعه کنید. این سالاد در فصل تعطیلات بیش از همه مورد استفاده قرار می‌ گیرد و یک نوع طعم شیرین دسر را به همراه دارد. معمولاً در آن قارچ ، نارگیل، کنسرو آناناس ، نارنگی یا پرتقال با سس های مختلف مثل سس مایونز مورد استفاده قرار می‌ گیرد. بعضی از میوه هایی مثل توت فرنگی، موز، آناناس هم در آن به کار می‌ رود. فرهنگ غذای آمریکایی مانند بسیاری از کشورها در طول زمان دچار تغییر و تحولاتی شده است. با پیشرفت تکنولوژی، در دسترس بودن و مهاجرت افراد در سراسر کشور، این فرهنگ‌ ها دستخوش تغییراتی شده اند.

اگر به تندی علاقه دارید، می‌توانید با افزودن سس تند به‌اندازه دلخواه به طعم مورد نظر خود دست پیدا کنید. پدتای تایلندی که مشهورترین غذای این کشور است، در واقع یک غذای گیاهی است که سس ماهی و میگو به آن اضافه شده است. بنابراین گیاهخواران نیز می‌توانند از طعم مطبوع این غذای لذیذ و مقوی لذت ببرند. در ضمن اش کارده که کاملاً گیاهی و بسیار خوشمزه و مخصوص زمستان هست هم داریم. شله پرپینی هم داریم که مخصوص هندیجان هست از استان خوزستان.

فرنچ تست یکی از لذیذترین گزینه‌هایی است که می‌توان برای صبحانه طبخ کرد. خاچاپوری از محبوبیت بالایی در رستوران‌های گرجستان و دکه‌های غذای خیابانی برخوردار است. خاچاپوری، یکی از غذاهای ملی گرجستان است و به همین علت، هزینه تهیه آن با عنوان «شاخص خاچاپوری»، معیار تعیین تورم در شهرهای مختلف گرجستان به شمار می‌آید. بسیار شبیه به غذاهای هندی و مجله خبری غذای های ارگانیک پاکستانی است که با برنج و عدس درست می‌شوند و گمان می‌رود که شاید دستور پخت این غذا توسط کارگران پاکستانی وارد مصر شده ‌است. هرچند که به‌دلیل محبوبیت زیاد، بوریتو به فرهنگ غذایی بسیاری از دیگر کشورهای جهان نیز راه یافته است و گاهی به‌عنوان میان وعده نیز صرف می‌شود. دوبلین کادل را می‌توان مشهورترین غذای ایرلند و غذای ملی این کشور دانست.