در منوی این رستوران انواع غذاهای ایرانی از انواع کبابهای مختلف تا خورشهای خوشآبورنگ پیدا میشوند. مطابق با نظر مردم از جمله اهل شهر، رستوران شمال شهر از بهترین مجله خبری غذای های ارگانیک رستورانهای شهرکرد است. با این توصیف دیگر رفتن به این رستوران جای هیچ شک و تردیدی ندارد. راستی، این رستوران دو شعبه دارد که فقط دو کوچه با یکدیگر فاصله دارند.
- گوشت مرغ و گوسفند را با روغن زیتون و پیاز مخلوط می کنند، با زعفران آغشته نموده و سپس تکه تکه کرده و یک قطعه مرغ و یک قطعه گوشت را به سیخ می کشند و روی زغال کباب می کنند.
- هم چنین نمک و فلفل،روغن، پیاز، رب انار، نارنج و زردچوبه استفاده می شوند.
- گردوهایی که در این استان کشت میشوند دارای کیفیتی بالا هستند و مردم این استان نیز با استفاده از گردوهای خوشمزه خود غذاهای مختلفی میپزند.
- اگر شما هم از دیدن مناظر سحرانگیز کوههای آلپ لذت میبرید و سفر به سوییس را آرزویی دور از دسترس میدانید باید بگوییم بام ایران انتظارتان را میکشد.
ره بال آسمان مشتاق شنیدن تجربهها و نظرات شما درباره شهرکرد و رستورانهایش هستیم. پارک جنگلی پروز در منتهیالیه جنوب چهارمحال بختیاری و در فاصله ۵۰ کیلومتری شهر لردگان قرار دارد. گردشگاه زیبای ‘پروز’ با طبیعت بهشتی خود در امتداد درهای سبز قرار گرفتهاست. فضای دنج و خلوت، سایه سار درختان بلند و قد کشیده پارک، چشمههای زلال متعدد، شالیزارهای پراکنده و درختان جنگلی اطراف، تصویری زیبا از طبیعت زیبا را جلوی چشم بیننده به نمایش میگذارد.
آبشار منج ، آبشاری واقع در قلب کوهها
تاس کباب غذایی است که در استانهای مختلف پخته میشد، اما گفته میشود از غذاهای چهارمحال و بختیاری است. به هر شکل، مردم این استان عاشق تاسکباب هستند و تاس کباب جز غذاهای اصلی آنها به حساب میآید. برای تهیه کباب بختیاری، برخلاف سایر انواع کباب، از دو نوع گوشت استفاده میشود. فیله مرغ و فیله گوساله یا گوسفند با استفاده از موادی مثل زعفران، آبلیمو، ادویه و پیاز طعمدار میشوند. برای تهیه این غذا ابتدا مغز گردو ، مغز بادام، پر زرد آلو را از قبل به صورت جدا گانه گذاشته تا خیس بخورد سپس ناردون(انار خشک شده) را شسته و مقداری آب به آن اضافه کرده و به مدت 1 ساعت میگذاریم خیس بخورد.
رستورانهای شهرکرد حتی برای کسانی که دلشان یک پیتزای متفاوت و یا یک همبرگر فوقالعاده میخواهد، پیشنهادهایی دارد. فست فود سیزده یکی از همان جاهایی است که میتوانید با خیال راحت هر نوع فست فودی که دلتان بخواهد، سفارش دهید. در این رستوران اصلاً نباید نگران کیفیت غذا باشید؛ چراکه از بهترین رستورانهای شهر است که بین مردم نیز محبوبیت فراوانی دارد. براساس سفالینهها و ابزارهای سنگی ابتدایی کشف شده بروی تپههای باستانی و آثار کهن تاریخی شهر هفشجان، قدمت این استان به هزاره هفتم قبل از میلاد بر میگردد و بیانگر پیشینه ۹۰۰۰ ساله چهارمحال و بختیاری است. در ابتدای پخت باید آتش کباب تند باشد تا روی گوشت کمی برشته شود.
غذاهای چهارمحال و بختیاری را از دست ندید !!!
در ادامه مطلب، بهترین دیدنیهای چهارمحال و بختیاری و شناخته شده ترین مناطق این استان را معرفی خواهیم کرد. سمبوسه نیز از دیگر غذاهای بسیار محبوب و خوشمزه خوزستانی است که در سراسر ایران و به روش های مختلف تهیه می شود. از ویژگی مهم این غذا، همان فرآيند سریع و فوری آماده سازی آن است. تند و لذیذ بودن را می توان از دیگرعوامل محبوبیت آن به حساب آورد. در این غذا، مواد آماده شده را لای نان لواش و یا خمیر های مناسب سرخ می کنند.
رستوران های استان چهار محال و بختیاری
هلو کباب یا کوفته مخصوص کرمانشاهی، یکی از قدیمیترین و معروفترین غذاهای بومی استان کرمانشاه است که طرفداران بسیاری در این استان و در سراسر کشور دارد. کباب بختیاری یکی از کباب های بسیار محبوب و خوشمزه ایرانی است که با روش های متنوعی تهیه می شود. آب پیاز را با نمک ، فلفل ، نیمی از زعفران و روغن مخلوط کرده و مرغ را داخل آن مخلوط کنید تا به مدت 24 ساعت کنار بگذارید. مقداری فلفل ، نمک و نیمی از روغن را با پیاز مخلوط کرده و گوشت بره داخل آن را به مدت 12 تا 24 ساعت در یخچال مرینت کنید.