پدتای تایلندی مشهورترین و جزو غذاهای معروف تایلند است. پدتای در واقع یک غذای گیاهی است که سس ماهی و میگو به آن اضافه شده است. لذا این غذای خوشمزه حتی برای افراد گیاهخوار مناسب است. زرشک پلو با مرغ، باقالی پلو با گوشت، بوقلمون، فسنجان، مرصع پلو، قیمه نثار، میگو پلو، ته چین پلو و… از انواع غذاهای خاص پسندها و مجلسی می باشد. برای مشاهده لیست کاملی از انواع غذای مجلسی ایرانی این مقاله را مطالعه کنید. شیرین پلو جزبهترین غذاهای ایرانیمحسوب می شود و در مجالس و عروسی ها معمولا این غذا سرو می شود.
در تهیه سام تام از مواد مختلفی مانند آب پرتقال، بادام زمینی، میگو خشک، گوجه، سیر، فلفل دلمه ای و مقداری برنج استفاده می شود. در برخی مناطق از خرچنگ و ماهی نیز در تهیه سام تام استفاده می شود. کاتی رول، یکی از محبوبترین غذاهای خیابانی هند است. این غذا بهصورت لقمههای نان پاراتای با ترکیبات مختلف، سرو میشود. همچنین این غذا را میتوان با سسهای خوشطعم هندی سرو نمود.
این رستوران ، که در طبقه پانزدهم برج قرار دارد، با انواع غذاهای دریایی،… بادام سفید یک اصطلاح فانتزی برای بادام خامی است که پوست آن جدا شده است. در بسیاری از دستور های آشپزی بادام سفید شده از جمله کره بادام، مارزیپان و بسیاری از غذاهای یونانی، بادام سفید جزو لاینفک مواد اصلی…
اطلاع از آخرین مطالب جذاب و پرطرفدار
در هند این غذا بیشتر در صبحانه میل میشه و با خوردنش تا نزدیک ظهر احساس گشنگی نخواهی کرد و اغلب با سسها و ترشیهای متنوع سرو میشه. غذای فیجیو آدا برای برزیلی ها غذای ملی محسوب میشه و خیلی هم طرفدار داره. این غذا برای اولین بار در جنوب رودخانه یانگ تسه چین به شهرت جهانی دست مجله خبری غذای های ارگانیک پیدا کرد و علت انتخاب نام اسپرینگ رول یا رول بهاری برای این غذا، جشن بهار چینی است که این غذا در آن روز پخته میشد. هیچیک از دورهمیهای خانوادگی در لهستان، بدون خوردن پیروگی سیبزمینی و پنیر تکمیل نمیشود؛ البته نسخه سوسیس و کلم این غذا نیز در لهستان، بسیار محبوب است.
غذا یک راه منحصر به فرد برای این است که افراد به یکدیگر نزدیک شوند، تجربه های خوبی ایجاد کنند و یک پیش زمینه خوب در آن ها به وجود بیاید. اگر از آمریکایی ها در مورد غذاهای مورد علاقه شان بپرسید، متوجه می شوید که پاسخ های متفاوتی از آن ها وجود دارد. مثل پاستا، غذاهای سرخ کردنی، تاکو، سوشی، پیتزا، بوریتوس. اگر از آن ها بپرسید که غذای آمریکایی مورد علاقه شان چیست، احتمالاً غذاهایی مثل همبرگر، هات داگ، ماکارونی و پنیر و پای سیب را می شنوید. آشپزی به نام دان باربر باور دارد که فرهنگ غذای آمریکایی یک فرهنگ مربوط به گوشت قرمز است. استیک گوشت مرغ و گوشت بوقلمون همراه با گوشت های قرمز دیگر را هم می توانید در بشقاب غذای آمریکایی ها پیدا کنید اما چیزی که در مورد غذاهای آمریکایی قابل توجه است، گوناگونی و تنوع می باشد.
نه، این چیزی نیست که شما بتوانید ساعت ۴ صبح در خانه خود سفارش دهید. پلو پاکستانی که هویج و نخودفرنگی و گل کلم جز مواد اصلی این غذا محسوب می شود. اگر علاوه بر آشپزی به درست کردن انواع شیرینی علاقمند هستید می توانید دردوره شیرینی پزیآریاتهران شرکت کنید.
در میان انواع گوشت ها مردم این کشور عاشق گوشت گاو هستند. غذاهای کره جنوبی با رنگ و لعابی دوست داشتنی اغلب بر بخارپز شدن تاکید دارند و شما کمتر غذای چرب و سرخ شده ای را در فرهنگ غذایی مردمان این کشور خواهید یافت. غذاهای محبوب دیگری مثل اسکندر کباب ، لاح معجون، بورک گوشت و پنیر، بورک اسفناج و پنیر و بورک سیب زمینی و پنیر هم در آنجا پر طرفدار است.
- همانطور که در بالا اشاره کرده ایم آنها در زمینه آشپزی صاحب سبک هستند و خود را در دنیا ثابت کرده اند.
- این غذا در میانمار ابداع شد و در حین جنگ جهانی دوم با مهاجران هندی به شرق هند سفر کرد.
- ته چین مرغ که جزپرطرفدارترین غذاهای ایرانیمحسوب می شود و در مجالس و عروسی ها نیز از آن استفاده می شود.
- شیرین پلو جزبهترین غذاهای ایرانیمحسوب می شود و در مجالس و عروسی ها معمولا این غذا سرو می شود.
- حمص، غذایی مشترک بین اکثر کشورهای خاورمیانه است که در میان بیشتر مردم بهعنوان غذای لبنانی شناخته میشود.
سس لازانیا نیز بسته به سلیقه هر فرد میتواند با گوشت قرمز، مرغ، تن ماهی و سبزیجات مختلف از جمله گوجهفرنگی، پیاز، فلفل سبز، فلفل دلمهای، سیر، ذرت، قارچ و غیره درست شود. همچنین در تهیه لازانیا از ادویهجات مختلف مانند پودر سیر، پونه کوهی و ریحان مزهدار شده استفاده می کنند. در آخر نیز، پنیز موتزارلای آبشده روی لازانیا طعم فوق العاده ای به آن می دهد. ترکیبات کوشاری شامل برنج، پاستا و عدس بههمراه سس گوجهفرنگی، پیاز سرخشده، سرکه، سیر و نخود است. خوراک کوشاری شبیه به غذاهای هندی و پاکستانی که با برنج و عدس درست میشوند است.
رستوران
راس الحانوت، یک نوع ادویه مخلوط است که بیشتر در کشورهای شمال آفریقا مصرف میشود و گاهی اوقات برای مزهدار کردن گوشت و ماهی، یا مخلوط کردن با برنج به کار میرود. آوگولمونو در زبان یونانی بهمعنای «تخممرغ-لیمو» است. سوسیس کاری، غذایی متشکل از سوسیسهای خردشده در یک سس گوجهفرنگی تند است که سوسیس معمولی را تبدیل به یک وعده لذیذ شبانه کرده است. این غذا در کنار یک نوشیدنی خنک، یک میانوعده محبوب آلمانی به شمار میآید. سوسیس گوشت را میتوان بخارپز یا سرخ کرده و با سس کچاپ معمولی، کچاپ کاری یا رب گوجهفرنگی و ادویه کاری، سرو کرد.